Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Kommentar

Dit digitale liv 2.0

Året, der er gået, blev bl.a. præget af AI, airfryers og robotplæneklippere.

Skrevet af / 24/03/2024 - 12:00
Dit digitale liv 2.0
comment Dette er en kommentar. Kommentaren er udtryk for skribentens egen holdning.

I dag er det præcis ét år siden, at vi lancerede L&B Home – det medie, du læser lige nu.

Vores filosofi har fra begyndelsen været, at vi ikke interesserer os ret meget for teknologi for teknologiens egen skyld. Vi går snarere op i, hvordan elektronikprodukter og ny teknologi kan berige vores liv og gøre det smartere, sjovere, nemmere, mere socialt, mere underholdende og mere lærerigt.

Hvis du også har det sådan, er L&B Home mediet for dig. For selv om vores fokus er på tech og forbrugerelektronik, så kommer du i første række.

Vi tester produkter. Vi giver dig råd, tips og indsigt. Vi skriver nyheder om de nyeste tendenser, og vi tager livtag med den nyeste teknologiske udvikling. På dine præmisser.

Læs også 6 airfryers der gør madlavning til en leg Alt, hvad du laver i en ovn, kan du lave i en airfryer - bare hurtigere og bedre.

Siden d. 24. marts 2023 har vi testet utallige elbiler og andre elektriske transportmidler som elcykler og el-løbehjul. Vi har igen og igen været en smuttur forbi køkkenet og bl.a. testet airfryers og espressomaskiner. Og et par store, dyre køleskabe og en bordopvaskemaskine er det også blevet til.

Læs også Farvel til kanttråden Robotter til plænen er lige blevet meget sjovere

Årets mest populære test i 2023 var vores gruppetest af robotplæneklippere. Det der med at få en robot til at slå græsset er åbenbart noget haveejere sætter stor pris på, og vi lover, at der kommer en ny test af de nyeste plæneklippere, inden sommeren for alvor står for døren.

Vi er også vilde med gaming og har testet både håndholdte konsoller, gaming-laptops og masser af tilbehør.

Og naturligvis tester vi også de nyeste og dyreste smartphones – som iPhone 15 Pro Max, Google Pixel 8 Pro og Samsung Galaxy S24 Ultra, før de kommer i butikkerne.

Guides om stort og småt

Men det er ikke tests af produkter det hele. Vores mange guides hjælper dig med at forstå og anvende teknologien i din digitale hverdag. Og her har vi skrevet om alt lige fra AI og ChatGPT til opladning af elbiler og hvordan, du får hjælp af teknologien til at få en bedre søvn.

Læs også Sådan bruger du ChatGPT Fra den ene dag til den anden gik kunstig intelligens fra at være noget, man læste om, til noget håndgribeligt, som alle kan bruge. AI er blevet mainstream, men hvordan bruger man det?

Men den mest populære guide, vi udgav i 2023, var faktisk den om, hvordan man redderne sine planter fra at dø, mens man er på ferie. Tænk engang, at en stuepalme har fortjent så meget kærlighed …

Den slags indhold kan du regne med at få meget mere af i løbet af 2024.

AI

Vi kommer ikke udenom, at den mest opsigtsvækkende teknologiske udvikling i løbet af de seneste 12 måneder har været kunstig intelligens, AI.

Læs også Disse AI-funktioner får de nye Samsung Galaxy S24-mobiler Med kunstig intelligens kan Samsungs nye Galaxy-smartphones gøre ting, de aldrig har kunnet før. Få overblikket her.

Vi har skrevet den førnævnte guide samt talrige nyheder om de forskellige nye tjenester og produkter, men fremover skal vi også vænne os til, at AI spiller en stor rolle i de fysiske elektronikprodukter, vi bruger i hverdagen.

Det første eksempel herpå er Samsung Galaxy S24 og Samsung Galaxy S24 Ultra, der begge er udstyret med Galaxy AI, en hel række af smarte funktioner integreret i telefonerne, så de f.eks. kan live-oversætte telefonsamtaler fra ét sprog til et andet.

Vi har også allerede set AI-teknologi integreret i nye computere og sågar i hårde hvidevarer som vaskemaskiner og køleskabe. Regn mere at læse meget mere om AI i løbet af 2024 og de kommende år.

Hvad synes du?

Vi vil altid gerne vide, hvad du synes om det, vi skriver. Specielt, hvis du synes, at der er emner eller produkttyper, vi helt har overset.

Skriv meget gerne dine forslag og ideer i kommentarfeltet under artiklen. Vi læser hver og én.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Ny Mini-model på vej

Topløs og toplækker fra Maserati

Snart kører Mercedes EQS endnu længere

Alfa Romeos første elbil

Tesla Model Y med 600 km rækkevidde

Fuldstændigt vanvid

Xpeng afslører el-SUV for folket

Her er der plads nok

Snart kan du lynlade hos Ford

Så meget bedre er den nye Porsche Taycan?

ID. Buzz - endelig med firehjulstræk

Familiebil med alt hvad man behøver

0
Lyd & Billede
Scroll to Top