Search
Generic filters

[wmts id=”91264″]

Dette er Lyd & Billede

Lyd & Billede er Nordens største medieaktør inden for test og omtale af forbrugerelektronik. Via vores websites samt digitale og trykte magasiner klæder vi den jævne forbruger på til at træffe kvalificerede valg blandt tusindvis af produkter – så det bedst muligt dækker behovet og passer til budgettet.

Lyd & Billedes journalister udvælger og foretager grundige tests af ca. 475-500 produkter hvert år. Vi tester det meste, der kører på strøm – det være sig tv’er, smartphones, højttalere, bærbar lyd, hi-fi, kameraer, hjemmebiograf, ultrabooks, smart-ure, tablets osv.

Testprodukterne er en blanding af store, kendte mærker og mere ukendte perler. Vores faste journalister fra hele Norden har gennem årtier oparbejdet en unik erfaring og spidskompetance, så de kan skille klinten fra hveden og give vejledning i en ellers uoverskuelig produktjungle.

Lyd & Billede tester overvejende produkter til almindelige forbrugere, men omtaler også vildt dyre drømmeprodukter, såkaldte “Ferrari-historier”.

Når redaktionen laver sit langsigtede testprogram, afspejler det markedstendenser og ikke mindst bredden i markedet. Ud fra givne kriterier som pris, anvendelsesområde og tekniske egenskaber sammensætter redaktionen tests med de mest relevante og interessante produkter.

Lyd & Billedes popularitet er oparbejdet gennem mange år med produkttests, og vores journalister følger det norske presseforbunds etiske retningslinjer. Alle tests kvalitetssikres af en samlet redaktion fra undfangelse til fødsel, og den ansvarlige journalist tager sin integritet særdeles alvorligt. Redaktionen arbejder uafhængigt, og udvælgelsen af produkter foregår på et selvstændigt journalistisk grundlag.

På Lyd & Billedes websites finder du Nordens største database med tests af forbrugerelektronikprodukter samt guides, råd og tips. God brugervenlighed og seriøs journalistik har gjort Lyd & Billedes websites til et foretrukket medie i hele Norden.

Lyd & Billedes mål er altid at tilbyde aktuel viden til dig, der søger ekspertrådgivning om lyd- og billedprodukter!

L&B – vi tester for dig!

Det betyder vores karakterer

Alle produkter, der testes, gives en samlet karakter fra 1 til 6 stjerner:

 • 1 stjerne: Løb … i den modsatte retning!
 • 2 stjerner: For mange svagheder til en anbefaling
 • 3 stjerner: Ikke uden kvaliteter – der er bare ikke så mange af dem
 • 4 stjerner: Absolut godkendt, men med forbehold
 • 5 stjerner: Rigtig godt til det allermeste – en klar anbefaling
 • 6 stjerner: Blandt det allerbedste i sin klasse

Produkterne inddeles i følgende kategorier:

 • Basic: Budgetklasse, de billigste produkter i deres kategori
 • Premium: Dyrere produkter med højere ydelse
 • High-end: De sejeste produkter, hvor prisen ikke spiller nogen rolle

Vi uddeler (eventuelt) følgende ikoner:

 • Specielt anbefalet: “Editor’s Choice” – særlig godt til prisen eller med specielle kvaliteter, der skiller sig ud
 • Bedste køb: Produktet med den bedste ydelse i forhold til prisen, gerne væsentlig lavere pris end tilsvarende konkurrenter
 • Bedst i test: Testens allerbedste produkt i forhold til testkriterierne