Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Lyd & Billede og L&B Home er Nordens største medieaktør inden for test og omtale af forbrugerelektronik. Via vores websites samt digitale og trykte magasiner klæder vi den jævne forbruger på til at træffe kvalificerede valg blandt tusindvis af produkter – så det bedst muligt dækker behovet og passer til budgettet.

Lyd & Billedes og L&B Homes journalister udvælger og foretager grundige tests af ca. 475-500 produkter hvert år. Vi tester det meste, der kører på strøm – det være sig TV’er, smartphones, højttalere, bærbar lyd, hi-fi, kameraer, hjemmebiograf, ultrabooks, smart-ure, tablets osv.

Testprodukterne er en blanding af store, kendte mærker og mere ukendte perler. Vores faste journalister fra hele Norden har gennem årtier oparbejdet en unik erfaring og spidskompetance, så de kan skille klinten fra hveden og give vejledning i en ellers uoverskuelig produktjungle.

Lyd & Billede og L&B Home tester overvejende produkter til almindelige forbrugere, men omtaler også vildt dyre drømmeprodukter, såkaldte “Ferrari-historier”.

Når redaktionen laver sit langsigtede testprogram, afspejler det markedstendenser og ikke mindst bredden i markedet. Ud fra givne kriterier som pris, anvendelsesområde og tekniske egenskaber sammensætter redaktionen tests med de mest relevante og interessante produkter.

Lyd & Billedes og L&B Homes popularitet er oparbejdet gennem mange år med produkttests, og vores journalister følger det norske presseforbunds etiske retningslinjer. Alle tests kvalitetssikres af en samlet redaktion fra undfangelse til fødsel, og den ansvarlige journalist tager sin integritet særdeles alvorligt. Redaktionen arbejder uafhængigt, og udvælgelsen af produkter foregår på et selvstændigt journalistisk grundlag.

På Lyd & Billedes og L&B Homes websider finder du Nordens største database med tests af forbrugerelektronikprodukter samt guides, råd og tips. God brugervenlighed og seriøs journalistik har gjort Lyd & Billede og L&B Home til foretrukne medier i hele Norden.

Lyd & Billedes og L&B Homes mål er altid at tilbyde aktuel viden til dig, der søger ekspertrådgivning om forbrugerelektronikprodukter!

LASSE SVENDSEN

Chefredaktør

AUDUN HAGE

Redaktionschef

GEIR NORDBY

Journalist

JOHN A. HVIDLYKKE

Journalist

DYLLAN DEBORD

Chief Commercial Officer – Partner Operations

CHRISTIAN RANKE

Redaktør, print

CAMILLA LARSEN

Marketing Manager

SVERKER BILLING

Oversætter / korrekturlæser

AMUND S. HAMMEREN

Social Media Manager

RUNE MICHAELSEN

Oversætter / korrekturlæser / freelance journalist

SUSANNE HJORTLUND

Oversætter / korrekturlæser

TUE SØRENSEN

Oversætter / korrekturlæser

NORA TAMMINEN

Oversætter

TOR AAVATSMARK

Administrerende direktør

Scroll to Top