Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Annoncørindhold

Annoncørindhold

Narwal

Annoncørindhold

MSI

With the extensive selection of laptops at MSI, all featuring cutting-edge technology, you will definitely find your companion.
Annoncørindhold

Nikon Z f

Annoncørindhold

Aqara

Annoncørindhold

Marshall Motif II A.N.C

Annoncørindhold

OnePlus Nord 3 5G

OnePlus har introduceret Nord 3 5G med 16GB RAM – det betyder, at det helt høje RAM-tal for første gang er rykket fra luksusklassen og ned i en prisklasse, hvor de fleste kan være med. Her kan du blive lidt klogere på, hvad RAM er – og hvordan de kan gøre din mobile verden mere behagelig.
Annoncørindhold

Acer Chromebook til familien

Chromebooks med indbygget fleksibilitet, sikkerhed, hastighed og lang batterilevetid gør familiens hverdag nemmere. Det er den perfekte laptop til alle, der sætter pris på fællesskab og underholdning både hjemme og på farten.
Annoncørindhold

MSi

Tag springet til det enestående med de nye grafikkort i GeForce RTX 40-serien og 13. generation Intel Core-processorer.
Annoncørindhold

Belkin Audio

Consumer electronics leader Belkin celebrates its forty-year legacy with innovations that help you to be ready for today
Annoncørindhold

GeForce RTX™ 4080 16GB SUPRIM X

Every day, designers and creators sit at their desk to make magic. Whether it is editing the next viral TikTok, or designing a 3D motion graphic character, designers and creators need a graphics card they can rely on.
Annoncørindhold

MSi

Over the last few months, MSI has released new segments of Graphics Cards and Motherboards, that redefine typical gaming set-ups.
Annoncørindhold

ASUS Chromebook Flip CX5

ASUS Chromebook Flip CX5 er laptop og tablet i et – og er bygget til at være klar til brug i det øjeblik, du starter den
Annoncørindhold

HyperX

Det prisbelønnede HyperX-mærke er kendt for altid at levere produkter, der sikrer overlegen komfort, æstetik, ydeevne og pålidelighed.
Annoncørindhold

MSi

Verden forandrer sig hurtigt – og det gør kravene til din Notebook også. Vi guider dig gennem udfordringerne – og viser dig de muligheder, der er for at blive klar til den fremtid, der venter lige om hjørnet.
Annoncørindhold

MSI Creator Z16

Med MSI Creator Z16 går de kreatives drømme i opfyldelse. Perfekt til julens ønskeliste!
Annoncørindhold

Belkin Soundfor True Wireless Earbuds

En enkelt høreprop består – blandt andet – af to mikrofoner, en højttaler, et radio (Bluetooth)-interface, et batteri og en computer. Belkins nye Soundform True Wireless earbuds skubber til grænserne for, hvor meget teknologi, der kan være i et øre.

Beskyttet: Dynaudio i samarbejde med Lyd & Billede marketing

Ørerne er altid på arbejde – hvad enten, vi vil have det eller ej. Forklaringen skal findes i evolutionshistorien og psykologien. Det ved musikere, lyddesignere og terapeuter, og de bruger den viden – og lyd – til at finde vej til vores underbevidsthed.
Annoncørindhold

Dyk ned i Lyd & Billedes test-arkiv

Hos Lyd & Billede testes og anmeldes op imod 500 produkter hvert år, og abonnenter kan altid tilgå hele testarkivet.
Annoncørindhold

Teknologi møder æstetik i MSIs nye notebooks

Annoncørindhold

Microsoft introducerer nye Surface-produkter

Du kan nu forudbestille Microsofts nye Surface-produkter og tilbehør, som er lavet til at hjælpe dig med at arbejde, lære, holde forbindelsen med andre og blive underholdt, hvor du end har behov for det.
Scroll to Top