Foto & Video Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere Hi-fi TV

Annoncørindhold: Teknologi møder æstetik i MSIs nye notebooks

Teknologi møder æstetik i MSIs nye notebooks

Skrevet af - Publiceret 22/06/2020 - 06:41
Teknologi møder æstetik i MSIs nye notebooks

Lynhurtige bund- og grafikkort har alle dage været en forudsætning for at kunne gøre sig gældende i e-sport eller medieindustrien. MSI har været synonymt med muskler under hjelmen i gamercomputere siden ordet gamercomputer blev opfundet tilbage i 1990erne. Med den 11. generation af MSI-notebooks udstyret med Intel® 11th gen core™ processor er det imidlertid tydeligt, at der også er lagt mange kræfter i det visuelle udtryk. Det er stadig det indre, der tæller, men det ydre tænder.

MSI har arbejdet sammen med nogle af de højst estimerede visuelle kunstnere fra spillenes verden på designet af den nye serie notebooks.

Design af ikonisk spilillustrator

Gaming-modellerne Sword GF og Katana GF er designet med inspiration fra den legendariske illustrator Tsuyoshi Nagano. Han har været en absolut sværvægter i gamingverdenen siden helt tilbage i 1985, da han tegnede coverillustrationerne til første udgave af spilserien Romance Of The Three Kingdoms fra Koei. Seneste version udkom i 2020 som konsolspil, så det er langtidsholdbart design. Inspirationen til designet af de to er en stamme af ”dragefolk”, der bor på en eksotisk ø, hvor de smeder særligt stærke og kraftfulde sværd. Sword GF er kridhvid, mens Katana GF er kulsort. Det røde eller blå baggrundslys fra keyboardet fuldender det stilrene og nærmest minimalistiske udtryk, der nærmest ikke kan undgå at begejstre en skandinav.

Rumkrydsere i interstellar dogfight

Den sidste af gaming-modellerne – Pulse GL – er designet sammen med den belgiske digitale skulptør Maarten Verhoeven, der har medvirket på en lang række film og spil, ligesom han har designet og 3D printet en stor mængde legetøjs- og brætspilfigurer. Til Pulse GL-designet har Maarten Verhoeven taget udgangspunkt i flyvende dragesoldater i fuld rustning. Pulse GLs titaniumgrå cover er designet så det minder om panser, og på undersiden har den et hexagonmønster, der leder tankerne hen på rumkrydsere i interstellar dogfight.

Ildsprudende drage i syn og ydelse

Den nye designfilosofi hos MSI hedder ”Tech Meets Aestetics”. Teknologien skal hjælpe gamerne til sejr på slagmarken og den skal sætte de skabende fri til at skabe. Alt imens den skal tage sig så godt ud, at man bærer den og viser den frem som et accesory. Derfor har MSI 2.000 ingeniører og designere gjort et stort nummer ud af enhver detaljer – udenpå såvel som indeni.

Den idé går hele vejen fra MSIs ikoniske drage på bagsiden af skærmen til teknologien inden i de nye notebooks. Det er et ildsprudlende fabeldyr, der kan levere kraft og overskud, og det er et stykke designhåndværk, der vækker opsigt – fra den rette vinkel. De nye laptops fra MSI er alle under 26 millimeter tykke. Den tyndeste – topmodellen Creator Z16 – er bare 15,9 millimeter tyk. Creator Z16 er fræset ud i Lunar Gray aluminium, og overfladen ser ud til at skifte farve alt efter lyset, så nye detaljer kontinuerligt bliver fremhævet. 

Rå kraft og hurtig rendering

Alle de nye MSI-modeller er udstyret med Intel® 11th gen core™ processor, der giver masser af rå kraft og hastighed. NVIDIA® GeForce RTX™ 30 Series grafikkort sørger for hurtig videorendering og hurtigere encoding – selv hvis man redigerer op til 8K HDR RAW-video. Creator 17 modellen kan fås med helt op til 16 GB RAM på grafikkortet, så indholdsskabere kan arbejde på flere projekter samtidig uden problemer eller ventetid.

Creator Z16 skærm i det gyldne snit 

Skærmen på de nye modeller er som noget helt nyt fremstillet i formatet 16:10 i stedet for det traditionelle 16:9-format. 16:10-formatet blev allerede i antikken betegnet som ”det gyldne snit” og anses stadig for det ideelle forhold mellem et billedes bredde og højde. Billedskabere får på den måde en genvej til idealet samtidig med, at der er ledig plads på skrivebordet, når man ser video i 16:9-formatet.

MSIs True Pixel Display leverer knivskarp grafik i QHD+ opløsning og True Color-teknologien i Creator Z16 sørger for præcis farvegengivelse frame by frame. 

Dansk HiFi lyd i topklasse

Æstetik er imidlertid ikke kun for øjnene. MSI Creator Z16 er eksempelvis udstyret med det ypperste firekanals HiFi stereosystem, der kan overhovedet kan være i en laptop. Det er danske Dynaudio, der står for lyd- og højtalersystemet, der sikrer – undskyld udtrykket – uhørt hd-lydkvalitet på både skrivebordet og i hovedtelefonerne.

Højtydende uden overophedning

Alle nye MSI laptops benytter Cooler Boost køleteknologi, der sikrer maksimal ydelse uden at risikere overophedning. Også her gør idéen om teknologi, der møder æstetik og deidkationen til gaming sig gældende. Kølerillerne i MSIs 11. generations laptops er nemlig designet som en krigers rustning. 90 Whr-batteri vil holde til mange timers arbejde – eller fornøjelse – på en opladning alt afhængig af belastning. 

De nye MSI laptops har også alle den nye WiFi 6E-standard, der giver mere stabile forbindelser og markant mindre latency selv på netværk med mange enheder og meget trafik.

Lyd & Billede Marketing

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Sonos-killeren

De bedste storskærme til sport, film og gaming

Trådløst kraftværk

Scroll to Top