Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Købsvilkår for lydogbillede.dk

Abonnement

L&B kan tilbyde forskellige abonnementstyper og betalingsmetoder. For mere information, se MinSide – her kan du finde oplysninger om dit abonnement, priser og betalingsmetoder.

Adgang til L&B forudsætter, at du registrerer gyldig betalingsinformation. Abonnementet løber fra det tidspunkt, hvor du registrerer dig første gang, og det fornys løbende, indtil du opsiger abonnementet (gælder ikke gaveabonnement).

Eksempel: Månedsabonnement løber fra måned til måned og fornyes automatisk. Ugeabonnement fornyes fra uge til uge. Årsabonnement fornyes årligt.

For at blive abonnent skal du være fyldt 18 år. Er du under 18 år, skal dine forældre eller værge give tilladelse til bestillingen.

Abonnementet inkluderer nyhedsbrev på e-mail. Du kan når som helst afmelde nyhedsbrevet via linket nederst i e-mailen.

 

Betaling

Betalingen trækkes forskudsvis hver måned. Det er dit ansvar at sikre, at du kan betale abonnementet ved fornyelse, og at dit betalingskort er gyldigt og har dækning. Betalingsfrekvens og beløb afhænger af, hvilken type abonnement du har valgt.

 

Priser og ændringer

Alle priser er opgivet i danske kroner. Publish AS forbeholder sig ret til at ændre priser når som helst. Du vil som abonnent blive informeret i god tid, hvis prisen ændres.

Vi gør vores bedste for at give korrekte og opdaterede oplysninger på vores website, men tager forbehold for, at fejl kan forekomme.

 

Personoplysninger

Hvis du har et abonnement hos os eller har haft et aktivt kundeforhold til Publish AS, forbeholder vi os ret til at kommunikere med dig. Du kan til enhver tid afmelde modtagelse af markedsføring (nyhedsbrev) og administrere dette på Min side eller ved at kontakte os. Se vores fortrolighedserklæring for mere information om, hvordan vi behandler dine personoplysninger.

 

Opsigelse

Du kan opsige dit abonnement når som helst på MinSide eller via kontaktskemaet på vores hjemmeside. Aftalen løber i den periode, du har forudbetalt, og beløbet vil ikke blive refunderet, ligesom du ikke vil blive krediteret betaling for den resterende periode af dit abonnement.

Dette gælder også i tilfælde, hvor du er blevet trukket for det dobbelte antal bestillinger/registreringer. For eksempel hvis du har registreret dig med flere forskellige e-mail-adresser i vores database.

Har du et abonnement med 12 måneder binding (12 måneders abonnement digital/print), vil du ikke kunne afslutte abonnementet før periodens udløb.

Manglende betaling anses ikke som opsigelse.

 

Support/Kundecenter

Hvis du har spørgsmål, tekniske problemer eller andre forespørgsler, så se venligst vores hjælpesider.

lydogbillede.dk/kundecenter

 

Ændringer i vilkår

Vi opdaterer vores vilkår fra tid til anden. Du vil altid finde den seneste version af vores købsbetingelser på vores website.

Scroll to Top