TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Abonnement

L&B tilbyder forskellige typer abonnement og betalingsmetoder. Se Min side for information om abonnementer, priser og alternative betalingsmetoder.

Adgang til LB+ forudsætter, at du registrerer gyldige betalingsoplysninger. Abonnementet løber, fra du registrerer dig første gang, og fornyes løbende, indtil du opsiger det (gælder ikke gaveabonnement).

For at blive abonnent skal du være fyldt 18 år. Hvis du er under 18 år, skal en af dine forældre eller din værge give samtykke i bestillingen.

Abonnementet inkluderer vores nyhedsbrev på e-mail. Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet via linket i bunden af mailen.

 

Betaling

Betalingen trækkes forskudsvis hver måned. Det er dit ansvar at sikre, at du kan betale abonnementet ved fornyelse, og at dit betalingskort er gyldigt og har dækning. Betalingsfrekvens og beløb afhænger af, hvilken type abonnement du har valgt.

 

Priser og ændringer

Alle priser er opgivet i danske kroner. Publish AS forbeholder sig ret til at ændre priser når som helst. Du vil som abonnent blive informeret i god tid, hvis prisen ændres.

Vi gør vores bedste for at give korrekte og opdaterede oplysninger på vores website, men tager forbehold for, at fejl kan forekomme.

 

Personoplysninger

Hvis du har et abonnement hos os eller har haft et aktivt kundeforhold til Publish AS, forbeholder vi os ret til at kommunikere med dig. Du kan til enhver tid afmelde modtagelse af markedsføring (nyhedsbrev) og administrere dette på Min side eller ved at kontakte os. Se vores fortrolighedserklæring for mere information om, hvordan vi behandler dine personoplysninger.

 

Opsigelse

Du kan til enhver tid opsige dit abonnement på Min side. Aftalen ophører efter den periode, du har forudbetalt, og betaling for den resterende periode af dit abonnement refunderes eller krediteres ikke.

Det gælder også i tilfælde, hvor der er sket dobbelt hævning som følge af dobbelt bestilling/registrering. F.eks. hvis du som kunde har registreret dig med flere forskellige e-mailadresser i vores database.

 

Support/Kundecenter

Hvis du har spørgsmål, tekniske problemer eller andre forespørgsler, så se venligst vores hjælpesider.

lydogbillede.dk/kundecenter

 

Ændringer i vilkår

Vi opdaterer vores vilkår fra tid til anden. Du vil altid finde den seneste version af vores købsbetingelser på vores website.

Følg Lyd & Billede