Følg oss på

Søg efter tests, nyheder, anmeldelser...

Digitalt abonnement på vores redaktionelle hjemmeside

For at få adgang til alt vores redaktionelle indhold samt andre fordele tilbyder vi et Digitalabonnement mod et abonnementsgebyr.

For at benytte denne tjeneste godkender du vores behandling af personoplysninger og vores generelle vilkår og betingelser, og bliver dermed kunde hos Publish AS (Lyd & Billede).

Plus-medlem

Plus-medlemskab gælder hjemmesiden lydogbillede.dk. Når du tilmelder dig et Plus-medlemskab, kan det ske, at du bliver tilbudt en gratis prøveperiode. I så fald skal du stadig registrere et betalingskort.

Hvis du i løbet af prøveperioden beslutter, at du ikke ønsker at fortsætte med et betalt abonnement, skal du selv opsige medlemskabet på Min side.

Ændringer i tjenesten

Medlemskabets funktioner og indhold kan ændre sig over tid. Væsentlige ændringer vil blive meddelt på forhånd til den e-mail-adresse, du er registreret med, så du har tid til at opsige dit medlemskab, hvis du vil.

Opsig abonnementet

Når du er logget ind på Min side, kan du selv vælge at afslutte dit medlemskab. Medlemskabet gælder stadig så længe, som du har betalt for.

Spørgsmål og support

Hvis du har spørgsmål til eller problemer i forbindelse med medlemskabet, så kontakt Kundeservice.

Når jeg klikker på “Gennemfør køb”, accepterer jeg betalingsansvar samt L&B’s generelle vilkår og betingelser.

**

Abonnement

Lyd & Billede tilbyder forskellige typer abonnementer og betalingsmetoder. Se Min side for mere information om abonnementer, priser og alternative betalingsmetoder. Adgang til betalte tjenester forudsætter, at du registrerer gyldig betalingsinformation. Abonnementet løber fra det tidspunkt, hvor du registrerer dig første gang, og fornyes kontinuerligt, indtil du opsiger det.

Betaling

Betalingen trækkes forskudsvis hver måned. Det er dit ansvar at sikre, at du kan betale abonnementet ved fornyelse, og at dit betalingskort er gyldigt og har dækning.

Opsigelse

Du kan når som helst opsige dit abonnement på Min side. Aftalen ophører efter den periode, du har forudbetalt, og betaling for denne resterende abonnementsperiode refunderes eller krediteres ikke.

Support/Kundecenter

Hvis du har spørgsmål, tekniske problemer eller øvrige henvendelser, se venligst vores hjælpesider.

Kundecenter

Kontaktinformation

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
© 2020 Publish AS

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
© 2021 Publish AS - Lyd & Billede arbejder efter reglerne for god presseskik. Som læser har du kun ret til at anvende indholdet på lydogbillede.dk til private og ikke-kommercielle formål. Du kan downloade, linke til og udskrive indhold fra lydogbillede.dk til private og ikke-kommercielle formål forudsat, at du henviser til kilden samt respekterer alle ophavsrettigheder. Du må ikke anvende indhold, herunder (men ikke begrænset til) ikoner, til noget andet formål eller på nogen anden måde end sådanne, som måtte være udtrykkeligt aftalt. 4:02 NB: Artikler, som ikke ligger bag betalingsmuren, er "købt fri" af vedkommende producent/leverandør.