Følg oss på

Søg efter tests, nyheder, anmeldelser...

Alle personlige oplysninger håndteres via Media Digital.

Beskyttelse af personlige oplysninger

Media Digital leverer helhedsløsninger til medievirksomheder i Norge. På vegne af vores kunder gemmer og administrerer vi personlige oplysninger, og dermed har vi en rolle som databehandler for vores kunder.

For at udsende fysiske publikationer og opkræve betaling er det nødvendigt at gemme information såsom navn og adresseoplysninger. For digitale publikationer er det nødvendigt at gemme e-mail (bruger) og adgangskode. Til brug for driftsmeddelelser, nyhedsbreve og øvrig kommunikation gemmes e-mail og mobilnummer også.

Oplysningerne gemmes lokalt i en database hos Media Digital AS. Vi tager informationssikkerhed og beskyttelse af personlige oplysninger alvorligt. Oplysningerne er godt teknisk beskyttet, og backup køres dagligt. Ingen personlige data deles med andre, medmindre det er strengt nødvendigt.

I forbindelse med udsendelse af fysiske publikationer, fakturaer og lign. vil navn og adresse nødvendigvis skulle deles med distributionspartnere for at kunne udføre opgaven.

Abonnenter kan få indblik i og ændre oplysningerne ved at bruge “Min side” på vores kundes hjemmeside, alternativt tage kontakt med kunden selv.

Ved ophør af abonnementsforholdet, og medmindre andet er aftalt, vil Media Digital slette alle personoplysninger senest 12 måneder efter ophørstidspunktet.

Kontaktinformation

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
© 2020 Publish AS

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
© 2021 Publish AS - Lyd & Billede arbejder efter reglerne for god presseskik. Som læser har du kun ret til at anvende indholdet på lydogbillede.dk til private og ikke-kommercielle formål. Du kan downloade, linke til og udskrive indhold fra lydogbillede.dk til private og ikke-kommercielle formål forudsat, at du henviser til kilden samt respekterer alle ophavsrettigheder. Du må ikke anvende indhold, herunder (men ikke begrænset til) ikoner, til noget andet formål eller på nogen anden måde end sådanne, som måtte være udtrykkeligt aftalt. 4:02 NB: Artikler, som ikke ligger bag betalingsmuren, er "købt fri" af vedkommende producent/leverandør.