Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Annoncørindhold: Microsoft introducerer nye Surface-produkter

Microsoft introducerer nye Surface-produkter

Du kan nu forudbestille Microsofts nye Surface-produkter og tilbehør, som er lavet til at hjælpe dig med at arbejde, lære, holde forbindelsen med andre og blive underholdt, hvor du end har behov for det.

Skrevet af - Publiceret 13/05/2020 - 14:38
Microsoft introducerer nye Surface-produkter

Den måde, vi arbejder, mødes og lærer på, forandrer sig konstant. Vores elektroniske produkter er blevet vores vindue til verden – vores kontor, skole og sociale mødested. Derfor er vi mere afhængige af vores Windows-PC’er i dag, end vi nogensinde har været. Med bestræbelserne på at navigere under de nuværende omstændigheder har Microsoft konstateret en stigning på 35 procent i tidsforbruget på Windows-enheder siden starten af februar.

Forbrugerne efterspørger ikke blot større skærm og bedre tastatur, men også mere fleksibilitet fra deres apparater. Både når vi spiller, når vi vil underholdes, og gennem kamerafunktioner og indbyggede mikrofoner, der gør os i stand til at holde kontakten med dem, der betyder mest for os. Det er præcis det, Windows-PC’er er bygget til at kunne. Og det er præcis det, Microsoft har designet Surface til at levere.

https://youtu.be/NUw8jZl1hX0

 

Med hver Surface-produkt har Microsoft fokus på især to behov: På at give dig den alsidighed, du har brug for for at kunne arbejde præcis hvor, hvordan og hvornår du vil. Og på at udnytte mulighederne ved en enkel og integreret software- og hardware-oplevelse, som understøtter dig i at opnå de ting, du vil.

Microsofts nye Surface Go 2, Surface Book 3, Surface Headphones 2, Surface Earbuds og andet tilbehør er udviklet, så det hjælper dig og understøtter dine behov – hvor end du er. Behovet for produkter, der understøtter vores produktivitet og mulighed for at holde kontakten med andre, har aldrig været større. Også selv om det ikke længere sker med flyrejser, fra kontorer og på cafeer, men i stedet fra hjemmekontoret, køkkenbordet eller sofaen.

 

Microsoft udvikler hele tiden porteføljen af Surface-produkter, og målet er at have et Surface-produkt til enhver bruger, arbejdsform og placering – fra det mest bærbare til det med den kraftigste ydelse. Seattle-firmaet tilbyder produkter, der tilpasser sig konteksten lige så hurtigt, som forbrugeren selv gør. Både i forhold til arbejde, underholdning og alt derimellem.

Og nu har Microsoft så præsenteret fire nye produkter plus nyt tilbehør, som imødekommer netop det:

Surface Go 2, der med sit lette, bærbare design er en værdifuld og oplagt enhed for enhver medarbejder i din virksomhed eller ethvert medlem af din familie.

Surface Book 3, der er et effektivt arbejdsredskab for professionelle, som har behov for at tage ydelsen fra en stationær computer med sig hvor som helst. Surface Book 3 er Microsofts hidtil kraftigste bærbare.

Surface Headphones 2 og Surface Earbuds, der fuldender din Surface-oplevelse og hjælper dig med at holde fokus, hvor end du er – og ikke mindst holde kontakten med de mennesker, der betyder mest for dig.

Surface Dock 2 og multi-port Microsoft USB-C Travel Hub, der hjælper dig med at skabe det ultimative arbejdsrum, hvor du end er.

Surface Go 2

Surface Go er blevet skabt for at kunne tilbyde en mere overkommelig og bærbar 2-i-1 i Surface-sortimentet. Offentlige organisationer og skoler over hele verden har valgt Surface Go på grund af dens kompakte design, alsidigheden ved touch-skærm, tastatur og pen, og de øgede opkoblingsmuligheder med LTE Advanced.

Surface Go 2 har stadig samme tynde letvægtsdesign, men har fået en større 10,5″ PixelSense-skærm og forbedret batterilevetid, og med mulighed for den nye Intel 8. generations Core m-processor er den op til 64 procent hurtigere end den tidligere version.

(Foto: Microsoft)

Der er også blevet tilføjet Studio Mics – Microsofts dobbelte mikrofonløsning – for at forbedre lydkvaliteten og reducere baggrundsstøj ved Teams-møder eller video-opkald samt et 5 Mp kamera foran, der giver skarp video selv i begrænset lys. Desuden har Microsoft tilføjet en ny kamera-app til bagsidekameraet, som gør det nemmere at scanne dokumenter og whiteboards, så du let kan dele mødenoter eller aflevere hjemmearbejde.

I kombination med Surface Pen kan Surface Go 2 hjælpe studerende og folk, der arbejder hjemmefra – f.eks. i den finansielle sektor, sundhedssektoren og staten – med at forblive digitale og udnytte fordelene ved bl.a. at kunne tegne diagrammer i hånden, markere i dokumenter eller lave matematiske udregninger.

Du kan gøre din Surface Go personlig med covers og andet tilbehør, som fås i et stort udvalg af farver, inklusive sølv, sort, rød og blå. Surface Go 2 koster fra 3.599 kr. og er tilgængelig allerede nu.

Surface Book 3

Da Microsoft oprindelig designede Surface Book, var firmaets mål at give brugerne ydelsen fra en desktop-computer, alsidigheden ved en tablet og friheden ved en tynd, let bærbar i én smukt designet enhed. Udviklere, designere og andre professionelle anvender Surface Book til kodning og kompilering, til arbejde i Adobe og Autodesk og til gaming med Xbox Game Pass til PC eller på Steam.

Surface Book 3 er Microsofts kraftigste laptop nogensinde – med op til 50 procent højere ydelse end Surface Book 2 og op til 17,5 timers batterilevetid. Uanset om du vælger 13″ eller 15″, har Surface Book 3 en flot, skarp PixelSense-skærm med høj opløsning, en praktisk og præcis touchpad, et behageligt tastatur, ydelsen fra en Intel 10th Generation Core processor og desuden mulighed for NVIDIA grafikprocessor.

(Foto: Microsoft)

For professionelle, der udnytter regnekraften og IO-ydelsen på deres maskiner til det yderste, har Surface Book 3 nu op til 32 GB RAM og den hurtigste SSD, Microsoft nogensinde har leveret.

For dem, der elsker gaming, har Surface Book 3 15″ en NVDIA GeForce grafikprocessor med kræfter nok til at spille de bedste Xbox Game Pass PC-titler med 1080p og 60 billeder i sekundet. Desuden har Seattle-firmaet tilføjet muligheden for NVIDIA Quadro RTX 3000 for bedre at kunne imødekomme kommercielle kunder og videregående uddannelser.

Surface Book 3 koster fra 13.999 kr. og er tilgængelig fra den 5. juni. Produktet kan dog forudbestilles allerede nu, og ved bestillinger frem til den 5. juni modtager kunden en gratis Surface Pen oven i hatten.

Surface Headphones 2

For mange mennesker svarer det at tage høretelefoner på til at lukke døren til kontoret for at få arbejdsro. Surface Headphones 2 er designet til at sidde behageligt rundt om dine ører og omslutte dig med ekstraordinær lydkvalitet, og har 13 niveauer af støjreduktion.

Microsoft har forbedret lydkvaliteten og batterilevetiden, så du kan nyde op til 20 timers klar lyd. Den aktive støjreduktion kan justeres på ørekopperne og f.eks. blokere eller forstærke stemmer. Det er især praktisk, når du arbejder hjemmefra med børn, kæreste eller kæledyr omkring dig.

(Foto: Microsoft)

Det opdaterede design muliggør 180 graders rotation, hvilket giver større komfort, når du har høretelefonerne hængende om halsen. Desuden fås de nu i en flot sort finish som alternativ til den klassiske platinfarvede.

Surface Headphones 2 koster fra 2.099,99 kr. og er tilgængelige fra den 5. juni.

Surface Earbuds

Indimellem har man behov for at være tilsluttet uden at være fuldstændig afskåret fra omverden. F.eks. hvis du hører musik på løbeturen eller taler i telefon, mens du laver mad. Ud over at sidde behageligt og stabilt i ørerne har Surface Earbuds intuitive touch-kontroller, så du kan besvare opkald eller skifte sang uden at skulle finde din telefon frem.

(Foto: Microsoft)

Oplev fyldig Omnisonic-lyd og afspil Spotify fra din Android-telefon ved at tappe tre gange på en af de to Earbuds. Skærmfri integration med Microsoft 365 gør, at du kan holde dig opdateret på e-mails via Play My E-mails i Outlook-app’en til iOS eller diktere i Word, Outlook eller PowerPoint. Med den inkluderede trådløse oplader kan du nyde en hel dags batterilevetid.

Surface Earbuds koster fra 1.749,99 kr. og er tilgængelige allerede nu.

Surface Dock 2

Med Surface Dock 2 får brugeren mulighed for at tilslutte skærme, tilbehør og ekstra lagerplads – og på den måde skabe det ultimative arbejdsrum. Surface Dock 2 kan med et enkelt klik udvide dit arbejdsrum med hurtigere opladning, bedre dataoverførsel og administrative værktøjer, som mange har efterspurgt.

(Foto: Microsoft)

Microsoft har også lanceret en ny multi-port Microsoft USB-C Travel Hub, som giver dig flere muligheder for at tilslutte netværk, skærme og USB-C-tilbehør, når du er på farten.

Surface Dock 2 koster 2.999,99 kr., og Microsoft USB-C Travel Hub koster 899 kr. Levering af begge produkter begynder senere på måneden i udvalgte markeder.

Microsoft PC-tilbehør

Microsoft er også klar med to nye tilbehørspakker, som er udviklet til at understøtte din produktivitet og øge din komfort, uanset hvor du arbejder. Microsoft Ergonomic Desktop reducerer træthed og tilbyder exceptionel komfort og kontrol med opdelt tastatur og forbedret, polstret håndledsstøtte samt den ekstremt præcise Microsoft Ergonomic Mouse, der har polstret tommelfingerstøtte.

(Foto: Microsoft)

Microsoft Bluetooth Desktop giver dig et fuldstørrelses tastatur i moderne og enkelt design samt en kompakt og stilig mus, der ligger komfortabelt i hånden.

Microsoft Ergonomic Desktop koster 747 kr., og Microsoft Bluetooth Desktop koster 549 kr.

Lyd & Billede Marketing

Sonos-killeren

De bedste storskærme til sport, film og gaming

Trådløst kraftværk

Scroll to Top