Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Annoncørindhold: Aqara

Det intelligente hjem behøver ikke at være dyrt

Skrevet af - Publiceret 20/11/2023 - 11:11
Aqara

Et smart home er mødet mellem en sci-fi-verden og dagligdagen. En masse af hjemmets funktioner, der taler sammen og kan styres fra mobilen, en tablet eller computere, så hverdagslivet bliver mere bekvemt, og overvågningen af hjemmet bliver sat i system.

Lige siden det første eksperimentelle smart home blev skabt i 1966, har entusiaster og virksomheder arbejdet på at gøre teknologierne praktisk brugbare og prismæssigt fornuftige. Det har taget sin tid, men i dag er det lykkes – det er ikke længere hverken bøvlet eller dyrt at få sig et smart home, hvis man vælger de rigtige løsninger.

Dem finder man blandt andet hos Aqara. Virksomheden er blandt verdens absolut førende inden for smart homes, ja selv dens navn er en sammentrækning af de latinske ord for smart og hjem. Siden 2009 har virksomheden arbejdet på at gøre det intelligente hjem tilgængeligt for flest mulige mennesker. Her op til jul har Aqara introduceret to helt nye pakkeløsninger, der kombinerer en stribe produkter med stor rabat. Hvis du eller folk tæt på dig har overvejet at løfte det ordinære hjem op i den smarte klasse, er disse to pakkeløsninger et godt udgangspunkt.

dsa

Et komfortabelt hjem – med en lavere varmeregning

Aqara Energy Saver Pack kombinerer en række funktioner og produkter, der tilsammen sikrer, at energispild bliver elimineret til gavn for både forbrugsregninger og klimaet – samtidig med, at komforten i hjemmet bliver øget.

Radiatortermostaten E1 og temperatur- og fugtighedsmåleren T1 samarbejder om at give jævn varme i hele rummet. Termostaten følger din døgnrytme – når du ikke er hjemme eller det er nat, bliver der automatisk skruet ned til gavn for klima og varmeregning, mens rummet er dejligt varmt, når du bruger det. En geofencing-funktion på din telefon registrerer, at du nærmer dig, og varmer huset op, selv om du kommer hjem uden for de forprogrammerede tider. Det hele kan selvfølgelig også styres via din smartphone, med stemmestyring eller manuelt på termostatens digitale display.

Det smarte hjem er først rigtigt smart, når det også kan læse rummet. Aqara Energy Saver Pack inkluderer også en sensor, FP2, der er en opgradering fra den klassiske PIR bevægelsessensor. Den kan ikke alene mærke bevægelse så præcist, at varmen skruer sig selv ned i det øjeblik, du forlader rummet og dermed sparer på energien.

Den kan også overvåge rum på op til 40 kvadratmeter og tilpasse forholdene efter det. Systemet kan genkende op til fem personer samtidig og tilpasse varme og belysning til den enkelte – og så kan det nedjustere temperaturen i rum, der står tomme, og tænde og slukke lys automatisk.

dsa

Hjernen i pakken hedder M2. Det er hubben, der forbinder og kontrollerer andre Aqara-enheder og sikrer kommunikationen med dit smarte hjem. Med tilslutning til internettet via både wi-fi og ethernet er den topstabil, og stemme- og app-styring giver dig fuld kontrol, uanset om du er hjemme eller ude. Hub M2 kan kommunikere med Amazon Alexa, Apple Homekit, Google Assistant og andre smart home-platforme, så du let kan integrere Aqara-enheder i dit eget smart home-setup.

Den indbyggede højttaler kan også bruges sammen med dørklokke og alarmsystemer. Aqara Energy Saver Pack kan i en begrænset periode fra 20. november fås for 169,99 euro – det er en besparelse på op til 23 procent i forhold til normalprisen.

da

Tryghed overalt

Et trygt hjem er et godt hjem – og her kan et hjemmeovervågningssystem være et vigtigt skridt på vejen.

Aqara har sammensat en Home Security Pack,der nemt kan sikre trygheden og det fulde overblik over boligen – og hvem, der færdes i den.

Kamerahubben G3 bliver boligens bankende hjerte. Ligesom M2 kan G3 findes med og kontrollere andre Aqaraenheder og kommunikere med Alexa, Apple Homekit, Google Assistant og andre gængse smart home-systemer. Den fungerer desuden som et 2K indendørs sikkerhedskamera med både panorering og lokal AI. Takket være muligheden for ansigtsgenkendelse kan den sende en besked til din telefon, når børnene kommer hjem – eller hvis folk, den ikke genkender, kommer ind i hjemmet.

Kameraet er udstyret med en fysisk lukkemekanisme, så du ved, at det ikke overvåger, når I ikke har brug for det – men det kan også bruges til at genkende forskellige håndbevægelser, så I på en sjov og tryg måde kan kommunikere med det uden et ord.

dsa

Kameraet kan skifte mellem forskellige vinkler og samarbejde med de andre elementer i Aqaras Home Security Pack, så du altid kan følge dit hjem via din telefon. Vibrationsdetektoren, der for eksempel kan sættes på hjemmets mest værdifulde arvestykke, et skab eller en skuffe, registrerer, hvis der bliver flyttet på den. Bevægelsessensoren P1 registrerer menneskelig aktivitet, og den kan tænde lyset automatisk og aktivere kameraet, hvis nogen går forbi – og den kan anbringes hvor som helst uden brug af værktøj.

Dør- og vinduessensoren T1 er kronen på værket – den opdager, hvis døre eller vinduer er åbne eller bliver påvirkede udefra. Hvis en af sensorerne registrerer en potentiel trussel, kan den få kameraet til at dreje sig, så du til enhver tid kan se årsagen. Det giver en tryghed, man ellers kun får med de mest avancerede af de ‘gammeldags’ alarmsystemer – og til en brøkdel af den pris, den slags løsninger normalt koster.

Fra den 20. november og i en begrænset periode kan Aqaras Home Security Pack købes for 119,99 euro – det er en pakkebesparelse på mindst 31 procent.

Begge systemer er lette og hurtige at installere og kan skaleres op, hvis behovet opstår.

Hvis du vil gøre brug af det gode tilbud, kan du finde de lokale forhandlere her:

Energy Saver pack

Home security pack

dsa
dsa
Lyd & Billede Marketing

Sonos-killeren

De bedste storskærme til sport, film og gaming

Trådløst kraftværk

Scroll to Top