Foto & Video Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere Hi-fi TV

Annoncørindhold: ASUS Chromebook Flip CX5

Enkelhed, fleksibilitet og stærkt design mødes i Chromebook fra ASUS

ASUS Chromebook Flip CX5 er laptop og tablet i et – og er bygget til at være klar til brug i det øjeblik, du starter den

Skrevet af - Publiceret 05/10/2022 - 09:06
ASUS Chromebook Flip CX5

Den tidlige morgen, hvor nyheder og mails bliver tjekket over morgenkaffen. Formiddagen, hvor computeren ryger op af tasken i toget for hurtigt at give overblik over dagens program, og hvad der sker på de sociale medier. Eftermiddagen, hvor der bliver tid til at streame et enkelt afsnit af yndlingsserien og lidt onlineshopping. Aftenen, hvor der ryger et par kapitler af den seneste krimi under dynen, inden computeren og du selv kan gå til ro for natten. Og alle de tidspunkter i løbet af dagen, hvor du har brug for at afbræk, se de seneste beskeder eller finde opskriften på aftensmaden.

Hverdagen i en digital verden stiller sine krav til elektronikken. Telefonens skærm er ofte for lille til at få det fulde udbytte af streamingoplevelser eller billeder på sociale medier. En bærbar computer skal bruge tid til at tænde, og programmerne skal åbnes. Og en tablet er godt nok på med det samme, men mangler mange af de muligheder, der er i en bærbar computer – ikke mindst muligheden for komfortabelt og hurtigt at skrive svar og interagere med verden omkring dig.

ASUS har fundet løsningen på udfordringen i en enkelt løsning. Chromebook Flip CX5 er en laptop med en skærm som du kan flippe, så den også kan fungere som tablet. Den kan alt det, din laptop skal kunne – og den er på lige så hurtigt som en tablet og så intuitiv at bruge, at den føles som en gammel og trofast ven få minutter efter, at du har taget den i brug.

ASUS har skabt Chromebook Flip-konceptet i samarbejde med Google. Og samarbejdet mellem en af verdens største producenter af computere til personligt brug og tech-giganten, der har omformet måden, vi bruger internettet på,  sikrer, at produktet er enkelt at bruge, men samtidig teknologisk helt fremme i skoene.

Studier, streaming, arbejde

I sin rene form er Chromebook Flip CX5 en laptop ud over det sædvanlige. Følelsen af det slanke, stærke kabinet giver et første praj om den kvalitet, du møder, når du slår skærmen op. Tastaturet vipper automatisk til den mest behagelige position til skrivearbejde, og trods computerens kompakte størrelse er der godt mellemrum mellem de baggrundsbelyste taster. Det gør den perfekt til studie, arbejde, mails og sociale medier –  og til at streame film og tv-shows.

Skærmen når næsten til kant, og det giver ikke kun en computer, der tager sig mindre ud, end den er – det giver også en perfekt oplevelse, når du flipper ErgoLift-hængslerne og laver din bærbare om til en tablet. Så er du klar til togturen, til benene skal smækkes op i sofaen – eller til når du lige vil læse lidt, efter at du er hoppet under dynen. Med en vægt på kun 1,4 kilo og en ultraslank profil er det nemlig ingen sag at bruge en Chromebook Flip CX5 i tablettilstand, hvor som helst du måtte ønske det.

Chromebook Flip CX5 kalder også på den indre kunstner eller den, der har behov for ekstra præcision i skærmarbejdet. Den medfølgende pen giver fuld kontrol over, hvad der sker på skærmen. Pennen kan dockes inde i laptoppen, hvor den bliver ladet automatisk op – så er den altid klar til brug.

Chromebook Flip CX5 er en laptop med en skærm som du kan flippe, så den også kan fungere som tablet.

Et langt og sikkert liv

Alt det er selvfølgelig ikke meget værd, hvis den bærbare ikke kan tåle de belastninger, der ligger i at blive taget med rundt. Derfor lægger ASUS et enormt arbejde i at kvalitetsteste deres produkter, og Chromebook Flip CX5 er ingen undtagelse. Den er blevet rystet, tabt, trykket og slået i en grad, så man nærmest krummer tæer ved tanken. Derfor ved ASUS, at den kan tåle alle de ting, en bærbar kan blive udsat for i en travl hverdag – og den kan også leve op til de to nøglekrav, der sikrer den fulde værdi, når man er på farten: batteritid og hurtig opladning.

Et fuldt opladet batteri på en Chromebook Flip CX5 leverer strøm til op til ti timers brug – og genopladningen går stærkt. Et drænet batteri rammer 60 procent efter blot 49 minutter i opladeren. Det giver et fuldt mobilt arbejdsredskab, der kan holde i flere timer efter kort tid i en stikkontakt.

For den medfølgende pen er tallene endnu mere imponerende. Blot 15 sekunders opladning giver mulighed for at bruge den i op til 45 minutter.

ASUS ser det som en selvfølge at sikkerheden skal følge med, når man er på farten med sin Chromebook. Derfor er Chromebook Flip CX5 udstyret med sikkerhed i erhvervsklassen.

Features som den indbyggede virusbeskyttelse og sikker understøttelse af flere brugere,  giver sammen med den indbyggede Google-udviklede Titan C-sikkerhedschip ekstra beskyttelse. Desuden vælger du selv, om det indbyggede kamera skal være blokeret ved hjælp af en klap.

Lyd & Billede Marketing

Sonos-killeren

De bedste storskærme til sport, film og gaming

Trådløst kraftværk

Scroll to Top