TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Annoncørindhold HyperX

HyperX' mission har været at udvikle gaming-produkter til alle typer gamere

Det prisbelønnede HyperX-mærke er kendt for altid at levere produkter, der sikrer overlegen komfort, æstetik, ydeevne og pålidelighed.

forfatter
Publiceret 21/08/2022 - 09:41

HyperX’ mission har været at udvikle gaming-produkter til alle typer gamere – headsets, tastaturer, mus, opladningstilbehør til konsolspillere og musemåtter – til både gaming-miljøet og andre. Det prisbelønnede HyperX-mærke er kendt for altid at levere produkter, der sikrer overlegen komfort, æstetik, ydeevne og pålidelighed. HyperX-grej er det foretrukne valg for celebrity-ambassadører, professionelle gamere og tech-entusiaster verden over, fordi det er designet af folk med en passion for gaming. Vi har leveret over 20 millioner gaming-headsets, en million tastaturer og en million mikrofoner verden over, og vi har ikke planer om at sætte farten ned.

Slut dig til den globale #HyperXFamily, og lær, hvordan HyperX-produkter kan forbedre din konsol-oplevelse og øge ydeevnen for både dig og din PC, konsol eller mobile enhed. Uanset dit skill-niveau, hvilke genrer du spiller, og hvordan du spiller, favner vi alle spilentusiaster overalt med vores grundlæggende overbevisning – vi er alle gamere.

HyperX Cloud Alpha Wireless 1 main

HyperX Cloud Alpha Wireless gaming-hovedtelefoner

300-timers batteri*. To kamre. Nul ledninger.

Få hele 300 timers batterilevetid, og spil i over en uge, uden at batteriet bliver fladt. Fuldfør flere spilkampagner uden at skulle oplade, og nyd hvert minut i komfort med Cloud Alpha Wireless’ bløde, klassiske HyperX-memoryskum og åndbare ørepuder i kunstlæder. HyperX Dual Chamber Drivers producerer utrolig klar lyd, da dobbeltkammersystemet skiller mellemtonerne og det høje frekvensområde fra den dybe bas. Når det kombineres med DTS® Headphone:X®** Spatial Audio, som leverer præcis lydlokalisering og opslugende surroundlyd, kan du forsvinde ind i din yndlingsspilverden eller fokusere skarpt på konkurrencen. Tjek batterilevetiden, tweak lyden med equalizeren, og få adgang til flere indstillinger via den brugervenlige HyperX NGENUITY-software.

 • Op til 300 timer med batteri*
 • DTS® Headphone:X®** Spatial Audio ***
 • HyperX Dual Chamber Drivers
 • Klassisk HyperX-komfort og -holdbarhed
 • Indbygget lydkontrol
 • Aftagelig mikrofon med støjreduktion og LED-indikator

Pris: 1300 DKK

HyperX Cloud Alpha Wireless 3 side

*Testet med 50% hovedtelefonlydstyrke. Batterilevetid afhænger af brugen.
**DTS, DTS:X, DTS Sound Unbound, Headphone:X, DTS-logoet og DTS:X-logoet er registrerede varemærker eller varemærker tilhørende DTS, Inc. i USA og andre lande. © 2020 DTS, Inc. ALLE RETTIGHEDER.
***Kun PC
Den trådløse rækkevidde kan variere alt efter miljømæssige forhold

HyperX Pulsefire Haste Wireless Black 1 top down

HyperX Pulsefire Haste Wireless Gaming Mouse

Sigt hurtigere, spil bedre.

HyperX Pulsefire Haste trådløs gaming-mus er proppet med de bedste funktioner fra den ultralette Pulsefire Haste, dertil kommer trådløs tilslutning og lang batterilevetid – og så vejer den kun 2g mere*. Hvis du har nølet med kappe ledningen, så er det ingen grund til bekymring mere. Pulsefire Hastes responstid på 1 ms og 2,4 GHz-signal giver en trådløs tilslutning med lav latens, som opfylder kravene til elitespillere. Ikke nok med det, men med op til 100 timers batterilevetid** vil du få mere end 4 hele dages museklik fra én enkelt opladning af honeycomb-musen. Med et responsivt design med delte knapper, behøver du ikke at bekymre dig om tabte klik, eftersom de tilfredsstillende, taktile TTC Golden-Micro-kontakter kan klare op til 80 millioner klik. Hvis du foretrækker et kabel, inkluderer HyperX også et HyperFlex-kabel, som i samarbejde med virgin-grade-puder sikrer, at musen glider jævnt og let.

 • 2,4 GHz trådløs med op til 100 timers batterilevetid*
 • Ultralet hex shell-design
 • Støvbestandig, vandafvisende
 • Støvafvisende TTC Golden-mikrokontakter
 • Rene virgin-grade PTFE-puder
 • Anti-slip tape medfølger
 • Brugerdefinerbar med HyperX NGENUITY-software
 • Pixart 3335 Sensor
 • Kompatibilitet med flere platforme

Pris: 499 DKK

HyperX Pulsefire Haste Wireless Black 4 side

* Sort version vejer 61 g, hvid version vejer 62 g, vægt uden kabel
** Testet under kontinuerlig brug med belysning deaktiveret. Batterilevetiden varierer, afhængtigt af brug og databehandlingsforhold

HyperX-grej er det foretrukne valg for celebrity-ambassadører, professionelle gamere og tech-entusiaster verden over

HyperX QuadCast S Black 1 main

HyperX QuadCast™ S USB-mikrofon

Fantastisk RGB-mikrofon til streamere og indholdsskabere.

HyperX QuadCast™ S er en USB-kondensatormikrofon med ypperlig lyd og udseende. Det fantastiske RGB-lys og de dynamiske effekter tilfører stil og personligt præg til enhver stream eller opsætning, og kan tilpasses via HyperX NGENUITY-software. QuadCast S er en fritstående mikrofon med en antivibrationsdæmper, som hjælper med at reducere bakgrundsstøj, og den har et indbygget pop-filter, som dæmper slaglyde. Se straks din mikrofonstatus på LED-indikatoren, og slå nemt mikrofonen fra på knappen for at undgå akavede situationer med utilsigtede udsendelser og optagelser. Med fire valgbare polmønstre er denne mikrofon forberedt på næsten enhver optagesituation, og den er desuden udstyret med en forstærkningsknap til hurtig justering af indgangsfølsomheden. Den medfølgende monteringsadapter passer til både 3/8″ og 5/8″ gevind og er kompatibel med de fleste stativer.

QuadCast S er certificeret af Discord og TeamSpeak™, så du kan være sikker på, at mikrofonen udsender højt og tydelig til alle dine følgere og lyttere. Du kan også monitorere din mikrofon i realtid ved hjælp af det praktiske hovedetelefonstik på baksiden av mikrofonen. Den er kompatibel med flere platforme, så du kan levere kvalitetslyd, uanset om tilslutter til PC, PS4™ eller Mac®.

 • Strålende RGB-belysning med dynamiske effekter*
 • Antivibrationsdæmper
 • Trykknapsensor med LED-indikator til frakobling af mikrofon
 • Fire valgbare polmønstre
 • Praktisk knap til justering af forstærkning
 • Brugertilpasning via HyperX NGENUITY-software
 • Monteringsadapter, inndbygget pop-filter og hovedtelefonstik**
 • Kompatibilitet med mange enheder og programmer

Pris: 1349 DKK

HyperX QuadCast S Black 2 side

*Tilgængelige funktioner varierer fra model til land. Forhør dig hos din lokale forhandler / netforhandler om tilgængelighed.
**Mikrofonarm er ikke inkluderet.

HyperX Alloy Origins PBT Nordic Red 1 main

HyperX Alloy OriginsTM PBT Mekanisk spiltastatur

Slidstærke PBT-tasthætter i kompakt design

HyperX Alloy Origins PBT er et kompakt, robust tastatur med brugerdefinerede, mekaniske HyperX-switches, designet til at give gamere den bedste kombination af stil, ydeevne og pålidelighed. Denne version øger slidstyrken ved at tilføje præinstallerede PBT-tasthætter med sidetryk. De mekaniske tasthætter fra HyperX er opbygget med synlige LED’er, så mere af det udstrålende lys bliver synligt, hvilket giver en fantastisk belysning. De er også udstyret med en aktiveringskraft og rejselængde, som er elegant balanceret for respons og nøjagtighed. Alloy Origins er bygget med et aluminiumskarosseri. Det betyder, at det forbliver stift og stabilt, og det har tastaturfødder med tre forskellige hældningsniveauer. Tastaturlayoutet er i fuld størrelse med kompakt design, som ikke fylder hele skrivebordet, og det har også et aftageligt USB-C-kabel for bærbarhed. Tilpas din belysning, skab dine egne makroer, og juster spiltilstanden med den kraftige og brugervenlige HyperX NGENUITY-software.

 • Slidstærke PBT-tasthætter af høj kvalitet
 • Responsive mekaniske HyperX-switcher*
 • Robust opbygget: Aluminiumskabinet i flykvalitet
 • Kompakt design for at maksimere pladsen
 • Strålende RGB-lyseffekter
 • Avanceret tilpasning med HyperX NGENUITY-software
 • Tre justerbare tastaturvinkler
 • Spiltilstand, 100% anti-ghosting- og N-tast rollover-funktionalitet

Pris: 1127 DKK

HyperX Alloy Origins PBT Nordic Red extra side

* Tilgængelige switch-farver varierer pr. land. Tjek venligst din lokale forhandler / netforhandler for tilgængelighed.
Følg Lyd & Billede