Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Annoncørindhold: MSi

MSI RTX 40: Ny prisvindende serie af bærbare

Tag springet til det enestående med de nye grafikkort i GeForce RTX 40-serien og 13. generation Intel Core-processorer.

Skrevet af - Publiceret 01/03/2023 - 08:56
MSi

MSI, et af verdens førende mærker inden for bærbare computere, præsenterer nu sine helt nye laptops, der er udstyret med de nyeste NVIDIA GeForce RTX 40-serie GPU’er og op til 13. generation Intel Core HX-serie processorer. Med et spring i forbedring af ydelse og den prisbelønnede anerkendelse på CES, flytter MSI grænsen for ydelse og innovation med den helt nye serie af bærbare computere.

De nyeste bærbare computere fra MSI er drevet af den ultraeffektive NVIDIA Ada Lovelace-arkitektur, der giver et kvantespring i ydeevne med AI-drevet DLSS 3 og muliggør livagtige virtuelle verdener med fuld ray tracing. Desuden optimerer Max-Q-teknologipakken systemets ydeevne, batteritid, strømforsyning og akustik for maksimal effektivitet. Otte af de nye bærbare MSI-bærbare computere er NVIDIA Studio-godkendt pga. den høje ydeevne, ikke kun i Content Creation-serien, men også i Gaming-, Business- og Productivity-serien.

3D-skabere får adgang til NVIDIA Omniverse™, en RTX- og AI-aktiveret platform, der forbinder 3D workflows og erstatter lineære pipelines med live-sync creation, som gør det muligt for kunstnere at iterere hurtigere og nemmere end nogensinde før.

Understøttet af NVIDIA Studio-teknologier til kreative brugere nyder produkter med NVIDIA RTX™ GPU’er godt af RTX-optimeringer i over 110 kreative apps, NVIDIA Studio-drivere for det højeste niveau af stabilitet og ydeevne i kreative apps og eksklusive AI-drevne NVIDIA-værktøjer: Canvas, Broadcast og RTX Remix. MSI Stealth-, Creator Z- og Prestige-seriens bærbare computere er præinstalleret med NVIDIA Broadcast, der forvandler ethvert rum til et hjemmestudie ved hjælp af AI.

De nye MSI laptops er også udstyret med de splinternye Intel 13. generations processorer med en samlet forbedring af ydelse på op til 45 procent, det skyldes det øgede antal kerner og turbofrekvensen.

Helt ny Gaming-serie: Stærkere end nogensinde

Den nye MSI gaming-laptop leveres med et nyt eksklusivt system til køling, som er med til at gøre gaming-serien stærkere end nogensinde. Alle heatpipes er blevet redesignet til delte rør, dedikerede rør og VRAM-eksklusive rør for at sikre, at ydelsen er i top. Som led i ydelsesforbedringen er alle MSI-laptops i Geforce RTX 40-serien – lige fra indgangsmodellerne i Katana-gamingserien til high-end Titan-serien – udstyret med  MUX-designet, der gør det muligt at aktivere Discrete Graphics Mode via MSI Center, hvilket frigør endnu mere GPU-kraft.

Med det æstetiske design-motto har MSI lanceret mere end 10 new ID designs gaming laptops og har også anvendt 16:10 QHD+ 240 Hz refresh rate display i high-end gamingserierne:  Raider GE, Vector GP og Stealth. Derudover gør det eksklusive futuristiske design med gennemsigtige taster det nemmere for gamerne at navigere ved hjælp af control og genveje, hvilket giver en væsentlig bedre spil-oplevelse.

Titan GT series/ Raider GE series/ Vector GP series: Ekstremt kraftfulde

De prisvindende Titan GT and Raider GE er udstyret med topklasse-processoren i9-13980HX og op til GeForce RTX 4090 Laptop GPU sammen med den eksklusive MSI OverBoost Ultra-teknologi, hvilket kan presse processorer og grafik til en total effekt på 250 watt eller understøtte 5,2 GHz-frekvens på tværs af 8 P-kerne, afhængigt af arbejdsbyrden.

For at kunne vise disse fantastiske præstationer er Titan GT og Raider GE udstyret med skærme i verdensklasse. Titan GT har fået verdens første 4K/144Hz Mini LED-skærm med over 1.000 nit lysstyrke og over 1.000 lokale dimming-zoner, mens Raider GE er udrustet med QHD+ 240Hz-skærm i 16:10-format. Disse topklasse-skærme præsenterer tydeligt billederne fra den kraftfulde hardware.

The Raider GE series er omsluttet af et nyt kabinet med en opgraderet og både lækker og futuristisk matrix-lysbjælke. Det gælder også Vector GP-serien med såvel den lave profil og minimalistiske nye design som den imponerende ydeevne, som gør den til et populært valg for brugere inden for STEM- og engineering-fagene.

Stealth-serien: Slank og skarp over hele linjen

Den slanke, kraftfulde prisvindende Stealth-serie fås nu i en række størrelser: 14, 15, 16 og 17 tommer. Heriblandt de nye Stealth 14 Studio and Stealth 16 Studio, som begge er udført i en magnesium-aluminiums-legering, som giver et slankt og let kabinet. Stealth 14 Studio er desuden udstyret med MSI Vapor Chamber-køling, hvilket gør den til den mest kraftfulde 14-tommer gaming-laptop. Stealth 16 Studio leveres med et trevejs Dynaudio 6-højttaler lydanlæg, hvilket giver en indlevende og underholdende oplevelse. For at give en endnu bedre ydelse er Stealth 17/16/14 studio desuden NVIDIA Studio-validerede, hvilket opfylder forskellige behov på tværs af spil og skabelse af indhold.

For at give en medrivende og fantastisk oplevelse og en revolutionerende høj opdateringshastighed har Stealth 15 fået en OLED-skærm med 240 Hz og under 0,2 ms responstid. Den understøtter også DCI-P3-farvespektret 100 procent, hvilket giver brugeren mulighed for at opleve nye højder i spillet.

De nyeste MSI-laptops er drevet af den ultraeffektive NVIDIA Ada Lovelace-arkitektur, der giver et kvantespring i ydeevne med AI-drevet DLSS 3 og muliggør livagtige virtuelle verdener med fuld ray tracing.

Cyborg/ Pulse/ Katana/ Sword series: Bredt udvalg for gamere

Og så introduceres den helt nye serie af gaming laptops, Cyborg 15. Den har et futuristisk og gennemsigtigt kabinet-design, hvor du kan se de mekaniske og elektriske dele gennem kabinettet. Med dets tynde og lette ydre og cyberpunk-inspirerede design, er Cyborg 15 det perfekte valg for dem, der finder almindelige gaming-laptops ordinære og kedelige.

MSI har også opdateret de populære gaming-serier Katana, Sword og Pulse med det sidste nye i grafik og processorer for en bedre gaming-ydelse. Derudover fås Pulse, Katana og Sword nu med MUX-switch. Gamere kan dermed nemt skifte mellem hybrid grafik-mode og diskret grafik-mode via det indbyggede MSI Center.

Creator Z Series: Dominerende og skabende kraft

The CNC-fremstillede smukke kabinet er ikke det eneste højdepunkt i content creation-serien – Creator Z-seriens ydelse er nu på et helt andet niveau. Den nyeste Creator Z17 HX Studio / Creator Z16 HX Studio er udstyret med de bedste 13. generations Intel HX-serie processorer og er også blevet certificeret af NVIDIA Studio. Med Vapor Chamber-køling får Creator Z serien markedets mest kraftfulde laptops til kreative udfoldelser.

Derudover kommer understøttelse af den helt nye MSI Pen 2. Den prisvindende MSI Pen 2 anvender den seneste MPP2.6-teknologi with 4.096 trykniveauer og haptisk feedback, så det føles som at skrive på rigtigt papir. MSI Pen 2 kan desuden bruges som en almindelig blyant på papir, uden at man skal skifte til en rigtig blyant.

Prestige series: Slank og kraftfuld

Prestige-seriens styrke har nået et nyt niveau. Den nye Prestige 14 Evo and Prestige 16 Evo understøtter op til den seneste Intel Core i7 H-serie processor, hvilket giver brugerne en let, men kraftfuld oplevelse. Samtidig har Prestige 16 Studio også GeForce RTX 40 Series Laptop GPU’er og er NVIDIA Studio-valideret, hvilket lover endnu bedre produktivitet og maksimal stabilitet.

Den helt nye 13-inch Prestige 13 Evo er den letteste laptop i hele MSI-serien, bygget af en magnesium/aluminiumslegering og vejer kun 990 gram. Prestige 13 Evo er også udstyret med et batteri med stor kapacitet på 75 Whr, som kan holde computeren kørende i 15 timer.

Modern-serien er også blevet fornyet med nye farvemuligheder med farverne star blue and beige rose.

Alle de seneste MSI laptops kan også forudbestilles. Snup de nyeste MSI laptops og tag springet til noget enestående!

Lyd & Billede Marketing

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Er dette Samsungs bedste TV til dato?

Har aldrig været bedre

Hvilket er det bedste OLED-TV i 2024?

Scroll to Top