TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Annoncørindhold Motorola edge 30 Pro

Din følgesvend i en hektisk hverdag

I en verden hvor alting kører i et højere tempo end nogensinde før, har vi brug for en smartphone, der kan følge med.

forfatter
Publiceret 09/01/2022 - 06:49

I en verden hvor alting kører i et højere tempo end nogensinde før, har vi brug for en smartphone, der kan følge med. Vi forventer, at vores smartphone fungerer som en forlængelse af os selv og er ved vores side, når vi har mest brug for den. Det gælder uanset om vi skaber indhold, skriver, spiller eller streamer. Derfor har Motorola nu introduceret en ny flagskibstelefon til sin premium-serie, edge. Den nye edge 30 pro er en telefon, hvor hastighed og ydeevne er i fokus.

Edge 30 pro har den hurtigste mobile platform på markedet, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1. Takket være denne kan du opleve tre til fire gange højere ydeevne i dine yndlings-apps med understøttelse af Qualcomms hurtigste AI-motor nogensinde. Via kunstig intelligens forbedres alt fra fotografering til spil og tilslutningsmuligheder – samtidig med at ydeevne, batterilevetid og effektivitet forbedres.

Med en lynhurtig 144 Hz opdateringshastighed giver 6,7″ Max Vision OLED-skærmen en sømløs brugeroplevelse, der nemt og flydende skifter mellem apps og giver en fremragende responsivitet

under gaming. Opdateringshastigheden justeres automatisk for den bedst mulige skærmoplevelse baseret på typen af indhold. Alt dette sammen med lynhurtige 5G-hastigheder.

Vores telefoner skal dog ikke kun kunne holde tempoet, de skal også være holdbare. Af denne årsag er Motorola edge 30 pro udstyret med et kæmpe 4800 mAh-batteri, der lader dig udnytte alle de fantastiske funktioner uden at skulle bekymre dig om, at telefonen løber tør for strøm, når du er på farten. Du kan desuden hurtigt være tilbage for fuld kraft, når det er nødvendigt. Med Motorolas hurtigste opladningsteknologi nogensinde får du over 50 % batteri på kun 15 minutter.

Få mest muligt ud af hver eneste dag

Vi forventer i dag, at vores mobiltelefoner altid er klar til brug og deltager og fanger alle de øjeblikke, vi ønsker at huske. Det gælder både dag og nat, i bevægelse og stillbilleder – alt sammen med skarpe detaljer.

Den nye edge 30 pro gør det nemt at tage billeder som en professionel, takket være kunstig intelligens og funktionerne Auto Smile Capture og Smart Composition. Med den indbyggede Low Light AI Selfie-algoritme behøver du ikke tænke på lysforholdene – telefonen gør det for dig og skifter automatisk lystilstand i svag belysning. Det er nemt at lade din telefon gøre arbejdet. Du skal plot pege og skyde. 

Vores smartphones kan meget mere, end vi normalt bruger dem til, og Motorola ønsker at frigøre det fulde potentiale gennem trådløs forbindelse og pc-kompatibilitet.

Hvis du foretrækker at have mere kontrol over din fotooplevelse og blandt funktionerne i dit kamera, kan du nemt få fuld kontrol via Pro Mode. Her har du mulighed for at justere indstillinger på et niveau, der modsvarer et professionelt spejlreflekskamera, såsom hvidbalance, lukkehastighed, ISO, eksponering og fokus.

For dem, der foretrækker levende billeder, kan edge 30 pro også optage videoer, der lever op til HDR10+ standarder i forhold til farvepræcision, farveskala, lysstyrke og kontrast. Enheden har også en realistisk 8K-opløsning, der giver en billedkvalitet på over 26 millioner pixels – den højeste videoopløsning i nogen smartphones i dag.

Klar til alt!

Vores smartphones kan meget mere, end vi normalt bruger dem til, og Motorola ønsker at frigøre det fulde potentiale gennem trådløs forbindelse og pc-kompatibilitet. Ready For-platformen gør dig klar til alle hverdagens udfordringer og udvider mulighederne for, hvad din telefon allerede er i stand til. Du kan nu spille dine foretrukne mobilspil på en storskærm eller ekstern skærm. Ready For giver en konsollignende oplevelse med hastigheden fra 5G og kraften fra en lynhurtig processor. Du kan også vælge at tilslutte en Bluetooth-controller for en endnu mere fordybende oplevelse.

En anden fantastisk funktion i edge 30 pro er, at du kan flytte dine videoopkald op på storskærmen, så det føles som om, I sidder i samme lokale. Ready For bruger din telefons ultrahøjopløselige kameraer i stedet for selfie-kameraet, så alt ser skarpt og lyst ud. Den smarte software sporer bevægelser fra side til side og sørger for, at alle er med i billedet.

Du kan også bruge din telefon og alle dens apps på en ekstern skærm og herved få en komplet desktop-oplevelse – du kan sågar tilføje et Bluetooth®-tastatur og en mus. Få et overskueligt arbejdsområde med frit udsyn til flere vinduer på samme tid. Skriv og send e-mail hurtigere. Rediger nemt billeder og videoer. Nyd et større overblik over alt, hvad du sædvanligvis laver på din smartphone.

Men der er mere endnu. Sidste år introducerede Motorola Ready For PC, og med lanceringen af ​​edge 30 pro har vi opdateret denne funktion. Det er muligt at arbejde med to filer på samme tid og trække og slippe filer mellem enhederne samt tjekke telefonens notifikationer på én skærm. Funktionen fungerer nu på både Windows 10 og Windows 11, og det er blevet nemmere end nogensinde før at oprette forbindelse og vælge en brugertilpasset oplevelse. Herved tages multitasking til det næste niveau, og du har samtidig adgang til begge de tilsluttede enheder for maksimal effektivitet og bekvemmelighed.

Motorola ønsker på denne måde at være en oplagt forlængelse af hverdagen: hvilket giver både fart og kraft samt kreativitet og produktivitet. Fordi du kan stole på, at edge 30 Pro holder trit, når du har allermest brug for det.

Annonce
Følg Lyd & Billede