Foto & Video Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere Hi-fi TV

Annoncørindhold: Marshall Motif II A.N.C

Nu kan du tage den massive lyd fra livescenens største klassiker med på farten

Skrevet af - Publiceret 14/09/2023 - 08:39
Marshall Motif II A.N.C

Luk øjnene og tænk på dine største koncertoplevelser; stemningen, euforien over at se idolerne lige deroppe på scenen – og den massive mur af lyd.  Der er en god chance for, at du også forestiller dig  en klassisk, sort forstærker i et rent design og med et navn i skråskrift – Marshall. Den hårde, rene og massive koncertlyd har nemlig ofte været båret af Marshallforstærkere – de har været tæt på synonyme med liveoplevelser siden det britiske firma sendte sin første guitarforstærker på markedet i 1962. Jimi Hendrix, AC/DC, Guns’n’Roses, Muse, Blur, Slayer… listen er uendelig.

dsa

Men kæmpe lyd kan også komme i mindre pakker. Marshall har skabt sig et stort navn i trådløse højttalere til hverdag og fest – og har tidligere markeret sig med de trådløse earbuds Motif. Nu har de britiske lydspecialister introduceret næste generation – Motif II A.N.C –  der sikrer, at du kan tage den gode Marshalllyd med dig, uanset, hvor du skal hen.

Motif II A.N.C. kommer nemlig med BT LE Audio, der sikrer en oplevelse, der ligger så tæt på originaloptagelsen som overhovedet muligt.

Front row sound – lyden fra første koncertrække – kalder Marshall det selv.

Det dækker over den, rige, tætte, sprøde følelse, du får, når musikken fylder alt. Og den er let at opnå med Motif II A.N.C. Earbudsene er udformet til at passe i alle øregange. Når de først er i, oplever du ikke bare Marshalls signaturlyd – du kan gøre det uden forstyrrelser. Den aktive støjreduktion sikrer, at intet udefra forstyrrer dig – uanset, om du sidder i et fyldt tog på vej til job, er i gang med at slå græsset eller er på cykeltur ad travle veje. Hvis du får brug for at veksle et par ord, kan det praktiske transparency mode hurtigt lukke verden indenfor for en kort bemærkning. Den indbyggede mikrofon sikrer selvfølgelig, at du også kan fange et telefonopkald undervejs.

dsa

Trådløst er smart – men Bluetooth har et omdømme for at forringe lyden, når signalet sendes fra telefonen til dit øre. Men som noget helt unikt er det ikke tilfældet for Marshall Motif II A.N.C. Dine nye yndlingsearbuds kommer nemlig med BT LE Audio, der sikrer en oplevelse, der ligger så tæt på originaloptagelsen som overhovedet muligt. BT LE-Audio er en fremtidssikret teknologi, der sørger for den bedst mulige forbindelse – og sikrer dig den ultimative trådløse oplevelse, når du lytter til musik eller streamer film og serier.

dsa

Du bliver aldrig træt af at lytte – så det er godt, at batteriet næsten ikke er til at dræne. Seks timers uafbrudt spilletid – og en opladeræske med 30 timer, der blot skal have besøg af dine Marshall Motif II A.N.C. I et kvarter for at give dig en times ekstra fordybelse i musikken.

Marshall leverer ikke bare den perfekte ramme for din yndlingsmusik – Motif II A.N.C. Kommer også med en app, hvor du kan tage fuld kontrol over både lyd og playlister. At det hele kommer med indbygget god samvittighed er bare en bonus – både æske og buds er lavet af 70 procent genbrugsplast, der blandt andet er udvundet fra brugt elektronik og vandflasker – og den lange batterilevetid gør energiforbruget minimalt.

dsa

Selv om lyden er vigtigst, skader lækkert design ikke. Allerede, når du holder opladeræsken til dine nye earbuds, mærker du den helt særlige Marshallånd. Marshalls navnetræk er selvfølgelig en del af designet, og selve æsken trækker også tråde tilbage til de klassiske forstærkere og hjemmehøjttalerne. Et diskret M i den kendte Marshall-skråskrift på hver earbud lader omgivelserne vide, at du stiller krav til højeste kvalitet, når du lytter.

Måske kommer du ikke til alle de koncerter, du gerne vil. Men med Marshall Motif II A.N.C. Kan du alligevel tage den store koncertlyd med dig – uden at blive forstyrret af støj udefra.

Lyd & Billede Marketing

Sonos-killeren

De bedste storskærme til sport, film og gaming

Trådløst kraftværk

Scroll to Top