Foto & Video Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere Hi-fi TV

Annoncørindhold: MSi

Få en notebook, der er klar til alle udfordringer

Verden forandrer sig hurtigt – og det gør kravene til din Notebook også. Vi guider dig gennem udfordringerne – og viser dig de muligheder, der er for at blive klar til den fremtid, der venter lige om hjørnet.

Skrevet af - Publiceret 04/01/2022 - 10:32
MSi

De fleste kender den daglige irritation, når den ellers trofaste notebook er blevet  et par år gammel. Den er længere tid om at udføre standardopgaver, og den må endog give op på nogle af de mere krævende opgaver – uanset om det er spil, grafik, produktion af content eller andet, der kræver solid maskinkraft.

MSi er blandt verdens absolut stærkeste i high-end computere. Gamere har vist det i årevis. Med en ny serie stærke notebooks markerer virksomheden sig også inden for arbejds- og studiecomputere.

Computeren til de store opgaver

Computeren er en integreret del af studielivet og arbejdslivet for langt de fleste – og inden for felter, hvor der arbejdes med at skabe digitale oplevelser eller modellering, er der et evigt stigende behov for computerkraft og stærke grafiske ydeevner. 2D og 3D-rendering og komplicerede designopgaver kan få de fleste computere til at køre trætte.

1204892

En stærk ydeevne er også altafgørende i de techrevolutioner, der venter lige om hjørnet.
Blockchains mange muligheder inden for NFT’s og kryptovaluta er allerede i gang med at ændre vores måde at bruge computere og internet på. Men vigtigst er alt er metaverset. Det omfatter hele vores måde at tænke digitale flader og digitalt samvær på. Det er komplekst, men forenklet kan man sige, at det handler om at smelte den digitale og den virkelige verden sammen, uanset om det er i form af spil, i arbejdslivet eller i det social samvær.

MSi’s stærke erfaring inden for high-end-gaming og de krav, kræsne gamere stiller, har understøttet udviklingen af lynhurtige og driftssikre computere til krævende arbejdsopgaver – og til Metaversets mange muligheder.  Anbefalingen er som minimum en intel core i7 processor og RTX 3070 grafikkort eller derover for at processerne skal køre uden problemer. 

GS66 er udstyret med 12. generations i7-processor, der er stærk til både de mest krævende spil og til de tungeste grafiske udfordringer. Kølesystemet Trinity + med de revolutionerende blot 0,1 milimeter tynde blade sikrer problemfri processer, selv når udfordringerne er størst. 

Det er komplekst, men forenklet kan man sige, at det handler om at smelte den digitale og den virkelige verden sammen, uanset om det er i form af spil, i arbejdslivet eller i det social samvær.

Overblik og effektivitet

Indholdsskabere og andre, der har brug for det fulde overblik, kan ofte komme til kort med en almindelig bærbar. Selv, når musklerne i computeren er store nok, kan skærmen være et problem – det kan simpelt hen være for svært at få en fornemmelse af det samlede værk.

Det er der taget højde for i designet af Z16-serien fra MSI.

CreatorPro Series scenario photo 24 Z17

Z16 er udstyret med en 16:10-skærm, der er specielt skabt til indholdsskabere. Det giver langt bedre muligheder for at overskue komplekse projekter og få øje på de detaljer, der skal ændres for at skabe det perfekte indhold. 16:10-formatet lægger sig i øvrigt tæt på det gyldne snit – den matematiske regel, der har stor betydning for vores æstetiske opfattelse af et motiv.

Med de to Thunderbolt 4-porte bliver Z16 endnu mere effektiv og fleksibel. Thunderbolt er Intels eget forbindelsessystem, der sikrer problemfri og lynhurtig dataoverførsel, opkobling til andet hardware og eksterne skærme og til opladning. Hvis man stadig bruger USB til overførsler, vil Thunderbolts føles som et skifte fra en cykel til en sportsvogn. 

img 0

Computeren til studiedage og gamingnætter

Den perfekte studiecomputer skal levere høj hastighed, skarpe billeder og være i stand til at håndtere flere opgaver på en gang. De fleste har oplevet frustrationen, når det ikke er muligt at have flere browservinduer åbne uden at computeren pludselig begynder at pruste og hakke – eller når man ikke lige kan tilslutte til en ekstern skærm til de opgaver, der kræver større skærmflade eller flere skærmbilleder ved siden af hinanden. 

img1

Modellerne GF65 og GF66 løser de problemer – og har også råstyrke nok til at håndtere lette indie- og esporttitler som Apex og Valorant, når det er tid til en pause fra studielivet.

Det skyldes ikke alene processorkraften og de ultraskarpe skærmbilleder, der kendetegner begge modeller. MSI’s eksklusive kølesystem spiller den største rolle, når computeren skal levere den ultimative performance, når du gamer eller kører mange sideløbende processer. 

Lyd & Billede Marketing

Sonos-killeren

De bedste storskærme til sport, film og gaming

Trådløst kraftværk

Scroll to Top