Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Crescent kalder sin nye elcykel en tohjulet SUV

De nye modeller er både robuste og komfortable, men er også velegnede til bagage.

Skrevet af / 22/05/2024 - 13:00
Crescent kalder sin nye elcykel en tohjulet SUV

Crescents nye elcykler er inspireret af bilernes udvikling til SUV’er, hvor de er blevet store og kantede, mere karakterfulde og mere robuste. De har en rammegeometri, der giver dem sporty komfort, samtidig med at dækkene ruller let på asfalten, men er stærke nok til ikke at miste grebet i terræn.

YEC535__31##crescent_Elska_låser_cykel YEC535__31##crescent_Elska_cykel_framifrån_park
<
>
Foto: Crescent

Denne cykeltype er særligt velegnet til de nordiske lande, hvor overgangen fra bymiljø til naturens skiftende underlag er inden for cykelafstand. Vores eSUV-modeller, Elska og Elgot, er designet til at håndtere alle typer terræn og vejrforhold, hvilket gør dem til ægte allround-cykler,” siger Johanna Smedberg, chef for Crescents produktudvikling.

Nøglebegrebet for Crescents udviklingsteam er »form follows function«, hvilket betyder, at designet er en følge af de funktioner, man stræber efter. Cyklernes batteri samt kabler og motor er usynligt integreret i cykelstellet. Med bagagebærere foran og bagpå kan man transportere ekstra gods, og den bageste har et AVS-kliksystem, der gør den kompatibel med barnestolens quick-release.

YEC535__31##crescent_Elska_bosch_motor_närbild YEC535__31##crescent_Elska_Närbild_korg
<
>
Foto: Crescent

Cyklerne har lygter, der altid er tændt, integreret bremselys og refleksdetaljer for øget sikkerhed. De har et femgears Shimano-bagnav og kraftige hydrauliske skivebremser. Motoren er en Shimano 6100 med et drejningsmoment på 60 Nm, der drives af et 400 Wh batteri.

Læs også Det dyreste el-løbehjul er ikke nødvendigvis det bedste for dig Et elektrisk løbehjul kan være praktisk til de mindre ture i byen eller frem og tilbage mellem stationer, når du skal med toget. Men er det dyreste bedst? Ikke nødvendigvis.

Pris og tilgængelighed

Både damemodellen Elska 20S og herremodellen Elgot 20S er på vej ud i handelen. Priserne er endnu ikke offentliggjort, men vil komme tættere på lancering.

Læs mere hos Crescent

Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhedsredaktør. Jonas har arbejdet for Lyd & Billede siden 2007 og skriver om det meste, der kan kaldes bærbart, dvs. smartphones, trådløse højttalere og hovedtelefoner. Indimellem trænger hans tests sig ind på kollegernes områder – multirumslyd, hjemmebiograf og foto. Jonas startede sin karriere som tech-journalist på IDG og har skrevet for PC för Alla, Internetworld og det, der senere blev til M3.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Meget imponerende debut

Nyt infotainmentsystem og op til 600 km rækkevidde

Skulle hente sin Cybertruck - endte på skadestuen

Batteridrevet havetraktor fra Husqvarna

Hybrid-elcykel skabt til Skandinavien

"Ingen" vil have Tesla Full Self Driving

Første kig på Audi Q6 e-tron

Tesla Cybertruck på vej til Danmark

Beijing Auto Show 2024: Nye elbiler på samlebånd

Billigere Tesla kan komme allerede i år

Nyeste version med facelift: Tesla Model 3 Performance

Toyota Mirai: Et sandt mareridt

Scroll to Top