Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Levering af Cybertruck endte på skadestuen

En kundes håndled fik et ubehageligt møde med den skarpe kant på en Cybertruck, da han skulle hente køretøjet.

Skrevet af / 28/05/2024 - 10:50
Levering af Cybertruck endte på skadestuen

En amerikansk Tesla-kunde fik en uventet og smertefuld overraskelse, da han hentede sin længe ventede Cybertruck. I forbindelse med at han inspicerede køretøjet, endte han med et dybt snitsår på håndleddet, en blodpøl på jorden og en tur på skadestuen.

Ulykken skete, da kunden med brugernavnet »bdesign« (som i »bleed design«?) gned sin tommelfinger mod bagklappen for at tjekke en mystisk bule. Pludselig blev han skåret af den knivskarpe kant på bagskærmen.

Mens Teslas medarbejdere desperat ledte efter bandager, efterlod »bdesign« nok blod på gulvet til en hel sæson af Dexter. Han gennemførte alligevel overdragelsen, før han indså, at han havde brug for lidt mere end en genbrugspose fra Tesla som bandage.

Et par sting senere delte den uheldige kunde sine blodige billeder på forummet, komplet med advarsler til de let skræmte.

Læs også Tesla Cybertruck på vej til Danmark Den store Tesla Cybertruck er på turné i Europa under temaet »Cyber Odyssey«. Vi var med før den officielle præsentation.

Bortset fra den uventede Bloody Mary klagede »bdesign« også over en række andre problemer med bilen – herunder en forrude, der var så beskidt, at man skulle tro, den var dækket af sod, og løse lister, der hang som en fuld sømand på landlov.

Teslas nye satsning »Cybertruck – nu med integrerede våben!« har vakt opsigt og rejst spørgsmål om fodgængernes sikkerhed. Måske skulle virksomheden overveje at inkludere en førstehjælpskasse som standard?

Mere info: cybertruckownersclub.com

Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Meget imponerende debut

Nyt infotainmentsystem og op til 600 km rækkevidde

Skulle hente sin Cybertruck - endte på skadestuen

Batteridrevet havetraktor fra Husqvarna

Hybrid-elcykel skabt til Skandinavien

"Ingen" vil have Tesla Full Self Driving

Første kig på Audi Q6 e-tron

Tesla Cybertruck på vej til Danmark

Beijing Auto Show 2024: Nye elbiler på samlebånd

Billigere Tesla kan komme allerede i år

Nyeste version med facelift: Tesla Model 3 Performance

Toyota Mirai: Et sandt mareridt

Scroll to Top