Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Gruppetest: 3 slags smart ansigtspleje

Lad skønheden komme indefra

Behandling for velvære og skønhed behøver ikke at foregå på klinik. Smarte apparater lover at løsne spændinger, udglatte rynker og tone huden. Vi har testet tre af dem.

Skrevet af / 17/05/2024 - 09:15
3 slags smart ansigtspleje
Natasja Broström

Produkter i denne test

Tidligere var skønhedsbehandlinger mest rettet mod kvinder. Hjemmesider for klinikker, som tilbyder skud med botox og filler, viste fotos af smækre kvinder, der fik stik med nåle både her og der.

I dag bliver stadig flere mænd kunder i skønhedssalonen. Klinikkerne har også fotos af mænd på deres hjemmesider. Listen over behandlinger rummer nemlig andet end større læber og påsætning af vipper. Det kan også være avanceret lysterapi mod alt fra ujævn hud til reduktion af rødme og ar. Her kan alle være med.

Beurer FC 95 er den enkleste af testens apparater, men det kan mere for ansigtet, end det ser ud til. (Foto: Natasja Broström)

Selv døjer jeg med (mild) rosacea og hyperpigmentering. Rødmen og pigmentpletter dukker op, blot jeg træder ud i sollyset uden en faktor 50 smurt på. Derudover er alderen ved at vise sig i form af rynker om munden og slappere kæbelinje.

Læs også Hvordan smager kaffe til 20.000 kroner? Hvis penge ikke skal stå i vejen for din kaffeoplevelse, så har vi her testet nogle af de dyreste og vildeste espressomaskiner på markedet.

Jeg er ikke ene om besværlighederne, for producenter af smarte skønhedsapparater har spottet et marked. Krøllejern og barbermaskiner sælges side om side med apparater til epilering (hårfjerning) og ansigtsterapi med lys og strøm.

Sådan testede vi

Den slags behandlinger koster kassen på klinik, så kan en behandling i privaten for egen hånd være lige så god og til en lavere pris? Vi har testet tre apparater til ansigtet, der lover forskellige resultater.

Læs også Gør plads i køkkenskabet Multimaskinen fra de professionelle restaurantkøkkener tigger om en plads i dit hjem.

Apparaterne er på skift blevet testet hen over en måned med et par dages hvile imellem. I pausen fik mit ansigt lov at falde tilbage i ”vante folder”, så effekten fra næste testdeltager blev mest synlig.

Hvert apparat i testen udgør en samlepakke med flere muligheder. Beurer FC 95 er det mest enkle apparat. Du får et håndtag med fire typer af børster. Roterende bevægelser med børsterne vil rense, øge blodcirkulationen og forhåbentlig opstramme ansigtet.

Brauns FaceSpa Pro har et farveafstemt design og en pose til alle sagerne. (Foto: Natasja Broström)

Brauns FaceSpa Pro 912 går skridtet videre med et håndtag, hvorpå der kan monteres en børste, en epilator eller en massagepude. Største buffet, når det gælder ansigtspleje, får du med TheraFace. Multienheden fra firmaet TheraBody giver lysterapi, massage, rensning af porer og sætter strøm til.

TheraFace Pro strutter af selvtillid med lækker æske og rejsetaske. De særlige hoveder til varme og kulde har deres egen beskyttende beholder. (Foto: Natasja Broström)

Behandling derhjemme lyder besværligt. Navnlig det sidste (med strøm i) lyder decideret ubehageligt. Om det er pinen og pengene værd, må vores gruppetest vise.

Produkter i denne test

Beurer FC 95

Enkel og yderst effektiv

Kan fire små børster virkelig gøre en forskel? Ja, det kan de, når de sidder på toppen af Beurer FC 95.

Effektiv og leverer et glat, opstrammet ansigt fra begyndelsen. Standeren er solid, og det er smart, at strømledningen ikke behøver at være sat i.
Noget klinisk udseende og et let, plastikagtigt håndtag. Ingen app eller andre særlige features udover et roterende børstehoved.
Læs hele testen

TheraFace Pro

Flyt spasalonen hjem i badeværelset

TheraFace Pro er genvejen til opstrammet ansigt og færre rynker. Du skal bare være parat til at sætte strøm til ansigtet.

Mange forskellige muligheder for at lave skønhedssalon i privaten. Strøm og varme giver synlige og mærkbare resultater.
Høj pris og tung i brug. Ubehagelig fornemmelse ved behandling med rytmiske slag mod huden. Ustabil stander og ikke særlig praktisk til rejsebrug.
Læs hele testen

Braun FaceSpa Pro 912

Damernes salon

Braun Pro 912 er et skønhedsapparat til ansigtet med tre-i-en funktion. Ikke alle resultater holder hele vejen.

Lækkert design med matchende farvenuancer. Enhed med tre funktioner i én. Giver pænt resultat, især ved epilering.
Hætten fungerer kun med epileringshovedet sat på. Standeren har ikke indbygget oplader.
Læs hele testen

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Hurtigere og nemmere støvsugning

Kaffekværne med ambitioner

Knap så pletfri pletrenser

Søndag formiddag er reddet

To giganter i duel: Hvem tager skraldet?

En lav pris kan hurtigt give grå hår

Tørretumbleren som kan næsten alt

Nyt ansigt med strøm og små smæk

Så god at jeg er nødt til at købe den!

Freo X Ultra hjælper, men kan ikke stå alene

Eltandbørster i kamp: Smart, smartere og endnu bedre

Et rigtigt familiekøleskab

Scroll to Top