TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
EFTERÅRSTILBUD: 3 UGER FOR 3 KR

TEST Top 10 støjreducerende hovedtelefoner og hørepropper

Efter pandemien: Tid til at købe nye høretelefoner!

Nu vender vi tilbage til en hverdag med trafikstøj og larm på jobbet. Her er vores top 10 over anbefalede hovedtelefoner og hørepropper med støjreduktion, så du har noget at stå imod med.

forfatter
Publiceret 21/02/2022 - 11:00

Nu hvor epidemien officielt er ovre, er det tid til at sænke skuldrene og bevæge sig ud blandt andre mennesker igen. Det betyder også øget brug af offentlig transport og måske ligefrem flyrejser.

Det betyder selvfølgelig også mere støj. Men frygt ikke! Her får du et overblik over de ti bedste hørepropper og hovedtelefoner med støjreduktion i forskellige prisklasser. Trådløse, selvfølgelig!

De følgende anbefalede produkter er taget fra tidligere tests, nogle af dem fra gruppetests. Derfor kan du opleve at se flere “Bedst i Test”-ikoner i dette udvalg.

Læs også Tilbage på kontoret? Hold støjen ude med et headset! Meget af tiden på kontoret går med videokonferencer og andre digitale samtaler. Så har man brug for at kunne høre – og blive hørt! Vi fortæller dig, hvilket headset du bør vælge.
iStock 911964140 scaled 1

OnePlus Buds Pro

Glimrende AirPods-kopi

Det er tydeligt, at OnePlus har brugt AirPods Pro som skabelon, men Buds Pro er så vellykkede, at de alligevel fortjener at blive betragtet som noget for sig.

Meget naturtro lyd på musik, god snert i klaver og flot klang på stemmer. Velfungerende støjreduktion og lydgennemslip. Okay betjening direkte på propperne og godt kvalitetsindtryk.
App’en har ingen EQ-funktion. Ingen multipunktstilslutning endnu.

Sennheiser CX Plus True Wireless

Næsten komplet fra Sennheiser

Sennheiser har taget et par gode hørepropper og gjort dem bedre med støjreduktion.

Glimrende lydkvalitet og udmærket støjreduktion. Sidetone gør, at man kan høre sig selv under samtaler.
Ikke den tætteste pasform.

Nura NuraTrue

Intelligente hørepropper

NuraTrue måler din hørelse og skræddersyer lyden, så du hører musikken i alle dens farver.

Lyden er skræddersyet til brugerens hørelse, og det resulterer i klar lyd med en masse detaljer. Og sikke en heftig bas!
Husene er fysisk store, og byggekvaliteten virker lidt billig. Mellemtonen kunne godt have været varmere og mere fyldig.

Technics EAH-AZ60

Fabelagtige Technics

Technics demonstrerer en enorm selvsikkerhed med EAH-AZ60.

Rigtig god lyd og støjreduktion. Understøtter også den glimrende LDAC-codec for endnu bedre lyd.
Lyden bør justeres i app’en.

Bowers & Wilkins PI7

De bedste helt trådløse hørepropper

Bowers & Wilkins PI7 tørrer gulv med konkurrenterne.

Måske de bedste helt trådløse hørepropper, vi har hørt! Rigtig god samtalekvalitet og gedigen premium-udførelse. Understøtter analog lydtilslutning!
Ingen EQ-indstillinger i app’en. Medium batterilevetid.

Altec Lansing Excellence

Imponerende lavprislyd

Til prisen er det svært at finde bedre hovedtelefoner end Altec Lansing Excellence.

Livlig og medrivende lyd, god komfort og stabil trådløs forbindelse. Okay støjreduktion.
Støjreduktionen trives dårligt i blæsevejr. Overdrevet støjdæmpning på tale kan lægge et låg på konsonanterne under samtaler. Ingen app, ingen EQ.

Sony WH-XB910N

Benhård lyd

De trådløse, støjreducerende Sony WH-XB910N er ikke bare gode til prisen. De er fremragende. Punktum.

Sej og energisk lyd, og med lidt justering bliver mellemtonen også god. God støjreduktion, fin funktionalitet og god pasform.
Bassen er lige lovlig dominerende i forhold til mellemtonen, hvis man ikke justerer lidt i app’en.

Sony WH-1000XM4

Den nye konge af støjreduktion

Endelig nogen, der slår Sony på støjreducerende hovedtelefoner. Og så er det Sony selv! WH-1000XM4 overtager tronen som markedsleder.

Verdens bedste støjreduktion er blevet endnu bedre. Lyden er også bedre end på forgængeren, og vigtige nye funktioner er tilføjet.
Der mangler stadig lidt luft og opløsning, og der findes andre støjdræbere, som lyder bedre på musik. Hovedtelefonerne har en lille lydforsinkelse på spil (aptX-understøttelsen er væk).

Yamaha YH-E700A

Den bedste lyd

Leder du efter et par virkelig vellydende hovedtelefoner? Her er de! Yamaha YH-E700A gør rent bord på lydkvalitet.

Herlig kraftig og fyldig lyd. Helt i top i klassen! Desuden ser de godt ud og sidder godt om ørerne.
Støjreduktionen er god, men ikke blandt de bedste.

AirPods Max

Superb støjreduktion og fornem lyd

Apples første hovedtelefoner er svinedyre, men fantastisk gode. Til alt. Næsten.

Måske klassens bedste støjreduktion. Stort, fyldigt, dynamisk og åbent lydbillede med krystalklar gengivelse. Behagelige trods vægten. Fornem byggekvalitet.
Hverken sprøjtesikre eller vandtætte. Det halve etui. Og prisen.
forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.

Skriv en kommentar

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.
Kontor-headset fra B&O Med Beocom Portal har Bang & Olufsen lavet et hovedsæt til hjemmekontoret og arbejdspladsen.
I en larmende hverdag har du brug for disse! I hverdagens trafik og støj er det på tide at gøre din hørelse en tjeneste. Her er vores Top 10-liste over anbefalede hovedtelefoner og ørepropper med støjreduktion.
Px8 er nyt flagskib fra Bowers & Wilkins B&W lover endnu bedre hovedtelefonlyd takket være nye drivere med kulstofmembraner.
Selvformende hørepropper fra Logitech Individuelt formstøbte hørepropper har hidtil været forbeholdt professionelle musikere. Logitech har fundet en løsning, der virker genial.
Dine hovedtelefoner fortjener denne forstærker FiiO K9 Pro ESS kan drive så godt som alle typer hovedtelefoner, og så har den desuden alt hvad du har brug for af digitale og analoge indgange. Også Bluetooth!
Minecraft skal lokke unge til at genanvende elektronik Elgiganten og Microsoft lancerer samarbejde med spillet Minecraft i centrum. De unge brugere skal opdrages til genbrug af gamle elektronikprodukter.
Følg Lyd & Billede