TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
EFTERÅRSTILBUD: 3 UGER FOR 3 KR
Guide

Top 10 bedste TV’er

Her finder du de ti bedste TV-modeller lige nu.

forfatter
Publiceret 03/05/2022 - 14:55

På Lyd & Billede tester vi TV’er året rundt, og på listen nedenfor finder du de ti modeller, vi rangerer højest lige nu. Der er tale om premium- og high-end-modeller, hvor ydelsen er i fokus, så hvis du leder efter den bedste lyd- og billedkvalitet, kan du roligt vælge et af TV’erne fra denne liste.

Listen består af testvindere og anbefalede TV’er fra 2021 og frem til nu. Den opdateres løbende, efterhånden som vi tester nye produkter.

Læs også Hvor stort skal TV’et være? Den definitive guide til skærmstørrelser.
TV screen size

OBS: Husk, at nye modeller typisk starter med noget en højere vejledende udsalgspris. Samtidig er det ikke ualmindeligt, at modeller fra sidste år sælges med betydelig rabat, indtil lageret er tømt. Så hvis du ikke pinedød skal have det allernyeste, er det muligt at gøre noget af et TV-kup!

Læs også 5 tips til dig der vil vægmontere dit TV Er du usikker på, hvor højt TV’et skal hænge? Tjek vores guide!
Sony 831 scaled e1645624935563
Læse hele artikkelen? eller bliv medlem af LB+.

Med LB+ får du adgang til ALT indhold på lydogbillede.dk

LB+ inkluderer
  • Over 5.000 produkttests
  • Undgå fejlkøb med vores råd og guides
  • Deltag i L&B-forummet med andre lyd- og billedentusiaster
  • Store rabatter hos vores samarbejdspartnere i LB+ Fordelsklub
  • Altid opdateret på sidste nyt
  • Nyhedsbrev direkte i din indbakke
  • L&B TechCast – en podcast af Lyd & Billede
  • Ingen bindingsperiode – opsig, når du vil!

Vi tester for dig!

3 uger 3 kr
(prøveperiode, ingen bindingstid.)
12 Måneder 672 kr
(du sparer 216 kr)
12 Måneder 895kr
(med 11 utgaver af magasinet)

Sony Bravia XR A90J (XR-83A90J)

OLED-TV i biografformat

Vi er allerede blevet imponeret af billedkvaliteten fra Sonys bedste OLED-TV, A90J. Men billedoplevelsen bliver endnu bedre, når den blæses op i stort format!

Dette 83 tommers OLED-TV fra Sony leverer rålækker, kontrastrig billedkvalitet i et stort format. Lydgengivelsen er også imponerende med klar, stærk og fyldig lyd fra de indbyggede (usynlige) højttalere.
Sony A90J er teknisk set stadig en 2021-model, hvor kun to af de fire HDMI-indgange er HDMI 2.1-kompatible. OLED-skærmen har et relativt blankt frontglas.

Philips OLED+ 986 (65OLED986/12)

Philips-TV i særklasse

Philips OLED+ 986 leverer både udsøgt billede og knaldgod lyd.

Philips OLED+ 986 leverer en kontrastrig billedoplevelse fuld af liv og farver, og akkompagnerer det hele med en førsteklasses lydgengivelse.
Philips OLED+ 986 fås kun i 65 tommers størrelse. Vi savner flere skærmstørrelser, helst 77 tommer eller mere!

Philips OLED+ 936 (65OLED936/12)

Hattrick fra Philips

Med superlækker billedkvalitet, farvestrålende Ambilight-lys og saftig lyd fra Bowers & Wilkins tilbyder Philips OLED+ 936 en ekstraordinær TV-oplevelse. Men det koster!

Philips OLED936 byder på en førsteklasses billedoplevelse, godt hjulpet af Ambilight-bagbelysningen. Lydgengivelsen er også blandt de allerbedste i klassen.
Philips burde tilbyde denne model i større størrelser end 65 tommer! Prisen er relativt høj, men så får man også et komplet integreret lydsystem. OLED+ 936 understøtter kun VRR op til 4K 60 Hz.

LG OLED G2 (OLED65G2)

OLED-TV til de ekstra kræsne

LG’s stilige OLED-TV med galleridesign er tilbage i ny 2022-udgave. OLED G2 giver funklende billedkvalitet!

LG OLED G2 er et gennemført TV med flot design og et væld af smarte funktioner. Billedkvaliteten byder på bedre kontrast og lysstyrke end mange andre OLED-TV.
Skærmglasset er ret blankt, og G2 koster mere end andre OLED-modeller. Og mens vægbeslag medfølger i kassen, skal man betale ekstra for foden til placering på et TV-møbel.

LG OLED C2 (OLED65C2)

Solidt comeback fra LG

LG’s populære OLED-TV i C-serien har fået en kraftig overhaling i år. Det har gjort et godt TV endnu bedre!

OLED-skærmen fra LG udmærker sig ved flot design, fin brugervenlighed og bred formatunderstøttelse. Billedkvaliteten er også glimrende med højere lysstyrke end på den tidligere generation.
Skærmglasset er relativt blankt, hvilket betyder, at man må leve med nogle refleksioner af omgivelserne.

Samsung QN95A (QE55QN95A)

Lækker lyskanon

Samsungs 4K-topmodel har fået en seriøs opgradering i år, og den nye Mini-LED-bagbelysning giver formidabel kontrast!

Samsung QN95A har et lysstærkt og kontrastfyldt billede, men samtidig også imponerende godt sortniveau og ditto lysstyring. Et fremragende TV til alle slags brug.
QN95A må ligesom tidligere Samsung-modeller klare sig uden det populære Dolby Vision HDR-format.

Panasonic JZ2000 (TX-65JZ2000E)

Cremen af billedkvalitet

Panasonics OLED-flagskib gør det til en sand fornøjelse at se film og TV-serier.

Panasonic JZ2000 gengiver film og serier, som det var meningen, at de skulle ses, med meget præcis farvegengivelse og suveræn kontrast.
Panasonics brugerflade mangler en del populære apps. JZ2000 fås kun i 55 og 65 tommers skærmstørrelse – stadig ingen 77-tommer.

Panasonic JZ1500 (TX-55JZ1500E)

Skræddersyet til entusiaster

Panasonics har taget deres bedste OLED-TV og trimmet overflødige funktioner væk. Resultatet er et reference-TV til en gunstig pris!

Panasonic JZ1500 slægter storebror JZ2000 på med meget præcis farvegengivelse og suveræn kontrast.
App-udvalget er stadig noget begrænset, og JZ1500 er kun tilgængelig i 48, 55 og 65 tommers skærmstørrelse.

Sony Bravia X95J (XR-75X95J)

Knivskarpt og præcist TV

Sony X95J byder sig til med kontrast og sortniveau, der ligger tæt på det dobbelt så dyre Z9J. Et rigtig godt køb!

Sony X95J tegner et knivskarpt og kontrastrigt billede op med masser af detaljer. Google-platformen byder på fin brugervenlighed med masser af apps.
Sony-skærmen er lidt større, tungere og tykkere end de slankeste designskærme.

Samsung QN85A (QE65QN85A)

Mini-LED scorer!

Med kraftig lysstyrke, glimrende kontrast og glatte bevægelser fungerer Samsung QN85A fremragende til både sport og anden underholdning.

QN85A scorer højt på både billedkvalitet, brugervenlighed og lyd. Et fremragende TV til al slags brug.
Samsung-skærmen må klare sig uden understøttelse af HDR-formatet Dolby Vision.
Sony Bravia XR A90J (XR-83A90J) Philips OLED+ 986 (65OLED986/12) Philips OLED+ 936 (65OLED936/12) LG OLED G2 (OLED65G2) LG OLED C2 (OLED65C2) Samsung QN95A (QE55QN95A) Panasonic JZ2000 (TX-65JZ2000E) Panasonic JZ1500 (TX-55JZ1500E) Sony Bravia X95J (XR-75X95J) Samsung QN85A (QE65QN85A)
forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.

Skriv en kommentar

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.
Mesterklasse fra Panasonic Panasonics bedste OLED-TV er tilbage i fuld vigør, og nu kan den endelig leveres i stort format! LZ2000E giver en simpelthen strålende billedoplevelse.
Google lancerer ny version af Chromecast Denne nye gadget fra Google kan være en overkommelig og smart opgradering til dit gamle TV.
Knivskarp 8K OLED fra LG Med samtlige de kvaliteter, vi kender fra OLED, kombineret med knivskarp 8K-opløsning, er denne topmodel fra LG noget af det sejeste, vi har set!
Nu kommer Allente til Android TV Giver bl.a. mulighed for at streame flow-TV og købe eller leje indhold.
Glimrende OLED-TV Med strålende billedkvalitet og krystalklar lyd direkte fra tv-skærmen, er Sony A80K et imponerende TV - meget tæt på den dyrere A95K!
Beosound Theatre er Bang & Olufsens nye soundbar B&O's hidtil sejeste soundbar understøtter 7.1.4 kanalers Dolby Atmos surroundlyd, og den er skræddersyet til LG's OLED fjernsynsmodeller.
Følg Lyd & Billede