Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Samsung The Frame 2024: Her er det nye

Samsung opdaterer sit mest populære TV - her er nogle af forskellene.

Skrevet af / 04/06/2024 - 15:00
Samsung The Frame 2024: Her er det nye

The Frame er Samsungs mest populære TV nogensinde. Lige siden introduktionen i 2017 er den gået rent hjem hos indretningsbevidste danskere takket være det slanke design, de udskiftelige rammer og det smarte vægbeslag. Nu er 2024-modellen LS03D (“D” for 2024) her, og om få dage vil den være tilgængelig i butikkerne. Dermed kan det være interessant at vide præcis, hvad der er nyt, og hvad der er ændret siden den seneste model.

Samsung The Frame LS03D 2024. (Foto: Samsung)

Samsung The Frame 2024 (TQxxLS03D)

Den nye model er måske gået lidt under radaren hos nogle, for Samsungs PR-afdeling ser ikke ud til at have gjort lige så meget ud af den som af de nye Neo QLED- og OLED-modeller. Men der kommer altså en ny model, som dukkede op, da vi tjekkede dokumentationen til den nye Music Frame-højttaler.

For at kunne bruge den nye Music Frame-højttaler til TV-lyd skal man nemlig have et Samsung-TV eller en soundbar af nyere dato, og det er her, 2024 The Frame LS03D kommer ind i billedet som en af de første kompatible modeller. Det har været nødvendigt, eftersom en del butikker gerne vil tilbyde en ‘pakkeløsning’, hvor man kan købe The Frame og Music Frame sammen.

(Funktionaliteten kommer også som en softwareopdatering til andre nyere Samsung-modeller i løbet af kort tid, men på LS03D er den tilgængelig fra starten).

Den nye generation ligner ellers grundlæggende sin forgænger, LS03B, som blev introduceret i 2022. TV-skærmen har samme form og fysiske mål og fås i de samme skærmstørrelser (43-85 tommer). Den bruger også de samme udskiftelige rammer. Der er altså ikke tale om nogen designændringer.

Den nye The Frame bruger også – efter alt at dømme – samme type LCD-billedpanel og videoprocessor som tidligere, med den samme matte overflade (Matte Display) for at modvirke genskin. Ergo kan vi nok ikke forvente de store forbedringer af billedkvaliteten.

Samsung har imidlertid sørget for, at den nye skærm er Pantone Validated, hvilket betyder, at farvegengivelsen er ekstra præcis fra fabrikken, så forskellige fotografier og malerier gengives nøjagtigt i forhold til originalen. The Frame har også lyssensorer, som korrigerer farvegengivelsen i forhold til lysforholdene i rummet.

no-the-frame-tq85ls03dauxxc-r-side--black-540465797 no-the-frame-tq85ls03dauxxc-r-perspective--black-540465791 no-the-frame-tq85ls03dauxxc-l-perspective--black-540465785 no-the-frame-tq85ls03dauxxc-front-black-540465779 no-the-frame-tq85ls03dauxxc-dynamic--black-540465773 no-the-frame-tq85ls03dauxxc-detail-black-540465769 no-feature-match-to-your-space-with-customizable-bezels-540465495
<
>
(Foto: Samsung)

Art Streams

Eftersom The Frame er skabt til at ligne en billedramme, er muligheden for at vise fotos, når TV’et er i standby, endnu en kærkommen funktion. Du kan vælge at vise dine egne fotos, men Samsungs egen Art Store giver også adgang til et bredt udvalg af malerier og kunstfotografier, som man kan vælge at abonnere på.

2024-modellen får også en ny funktion kaldet ‘Art Streams’, som viser et slideshow med 20 forskellige billeder fra kunstbutikken. Det skal give bedre synlighed og variation i forhold til at vælge et enkelt billede ad gangen.

Art Streams er en ny funktion på 2024, der skifter mellem forskellige kunstværker fra Art Store. (Foto: Samsung)

Pris og tilgængelighed

2024-modellen Samsung The Frame LS03D kan købes nu på Samsungs hjemmeside og hos udvalgte forhandlere. Priserne starter betydeligt højere end for forgængeren LS03B. I mellemtiden kan det derfor være muligt at gøre en god handel på 2022/2023-modellen, før den udgår af sortimentet.

Priser fra Prisjagt.dk:

Audun Hage
(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Læs videre med LB+

Tilbud

LB+ Total

Fuld adgang til alt indhold på Lyd & Billede og L&B Home

LB+

Fuld adgang til alt indhold på Lyd & Billede

LB+ Home

Fuld adgang til alt indhold på L&B Home

29,- / for 30 dage
87,- / mnd
50,- / mnd
Med et abonnement får du også:
  • Adgang til mere end 7.500 produkttests!
  • Store rabatter hos vores samarbejdspartnere i LB+ Fordelsklub
  • Ugentlige nyhedsbreve med seneste nyheder/li>
  • L&B TechCast – en podcast fra L&B
  • Deaktivering af annoncer
Vi har ingen bindingsperiode, du kan sige abonnementet op, når du vil.

Samsung-TV blev smadret

Apple TV med tvOS 18 får understøttelse af 21:9-format

Nyt, stort og billigt TV fra Samsung

Elgiganten: Nu tager TV-salget fart!

Samsung: Nu kommer den nye The Frame-model

TCL lancerer ny TV-model med bred appel

Her er TCL C855

Her er TCL's "The Frame"-konkurrent

Her er Panasonics 2024 TV-modeller

Loewe OLED-TV'er er nu "Made in Germany"

Kæmpe 3D-skærm fra LG

Her er Samsungs nye 2024 TV-modeller: Masser af AI-funktioner

Scroll to Top