Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV
Vi udfører vedligeholdelse på vores hjemmeside fra kl. 23.00 den 22.04.24. Der vil forekomme nedetid.

Nyhed

Lyd & Billede kårer årets bedste produkter 2022-2023

Er du på jagt efter nyt grej, f.eks. TV, højttalere, mobil og hovedtelefoner – eller skal pengene bruges til opgradering af det smarte hjem eller bilparken? Her finder du de allerbedste produkter, vi har testet i år!

Skrevet af / 01/11/2022 - 12:36
Lyd & Billede kårer årets bedste produkter 2022-2023

Lyd & Billede-redaktionen tester hvert år mere end 450 produkter inden for de forskellige kategorier af forbrugerelektronik – flere produkter end de største internationale medier!

Det er derfor altid omgærdet med stor spænding, når det skal afsløres, hvilke produkter redaktionen vælger at hædre med titlen ‘Årets Bedste’ inden for hver enkelt kategori.

Den seneste tid har journalisterne arbejdet på højtryk for at teste, nominere og præmiere de nyeste og mest relevante produkter. Alt sammen for at sikre, at vi kan give dig de bedste anbefalinger inden for hver kategori.

Vi har nomineret omkring 150 anbefalede produkter, og blandt disse kårer vi omkring 50 vindere i forskellige kategorier og prisklasser. Vi kårer også den bedste film, tv-serie og uddeler en hæderspris. Simpelthen det bedste af det bedste!

Vores anbefalinger er baseret på mange års ekspertise, og alle de udvalgte produkter er nøje vurderet og testet ud fra vores faste testkriterier.

For at gøre det nemmere for dig at vælge, har vi også udarbejdet en lille guide til hver hovedkategori, så du ved, hvad du skal kigge efter og tænke igennem, inden du køber.

Så hvad enten du er på jagt efter TV, højttalere, forstærker, kamera, mobil eller et nyt sæt hovedtelefoner – så bør du kunne finde lige præcis det produkt, der passer perfekt til DIG blandt vores ‘Årets Bedste’-vindere. Stol på os, vi tester for dig!

Se alle vinderne her!

Redaktionen
Lyd & Billedes og L&B Homes journalister udvælger og foretager grundige tests af ca. 475-500 produkter hvert år. Vi tester det meste, der kører på strøm – det være sig TV’er, smartphones, højttalere, bærbar lyd, hi-fi, kameraer, hjemmebiograf, ultrabooks, smart-ure, tablets osv.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0
Lyd & Billede
Scroll to Top