Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

TEST: Beurer BF 980 WIFI

Klart og tydeligt

Deltageren fra Beurer er testens eneste med fysiske knapper, hvilket betyder, at man som bruger ikke er bundet til en app. God start!

Skrevet af / 13/08/2023 - 11:14
Beurer BF 980 WIFI
Åsa Warme Hallén

Jeg vil være ærlig og indrømme, at Beurer er et nyt bekendtskab for mig. Hvilket gør den så meget desto mere interessant. Prisen er i den høje ende, og vægten er en af de større i testen, men den er pæn og stilfuld.   

Sammen med vægten finder jeg en instruktionsbog, som faktisk lever op til navnet, og endda er på dansk. Derudover er der et USB-kabel til opladning og en kvikguide. (Foto: Åsa Warme Hallén)

Beurer BF 980 kan have otte brugere, og det er den eneste vægt i testen med fysiske knapper, som hjælper dig med at oprette brugere og indtaste værdier som højde, alder og vægt uden at forbinde til en app. Disse knapper kan også hjælpe dig med at hente resultaterne fra din seneste måling uden app’en. Jeg vil dog gerne prøve app’en, så jeg scanner QR-koden på kvikstart-guiden. Jeg henter og går ind i Beurer HealthManager uden problemer.   

Læs også Hold styr på dit helbred – det er nemmere end du tror Vi bliver ældre og ældre. Men hvad nytter det at blive ældre, hvis jeg ikke holder mig sund? Og hvordan ved jeg, om jeg bevæger mig nok i forhold til søvn og restituering?

Beurer er tysk, og det kan næsten mærkes lidt i app’en. Orden i sagerne, lige på og hårdt uden en masse dikkedarer og fyld.   

Vægten er også alene om at have et integreret batteri, som oplades med et USB-ladekabel. 

Beurer BF 980 har testens største og også tydeligste display. Fra instruktionsbogen: ”Vej dig helst på samme tid af døgnet (helst om morgenen), efter først toiletbesøg, på fastende mave og uden tøj på”. Vægten er sort, og jeg opdager straks, at det er som at stå på et spejl … Uden at gå i detaljer kan jag sige, at det er et lidt anderledes perspektiv, og at det er absolut bedst, at jeg er påklædt, når jeg tager billeder … (Foto: Åsa Warme Hallén)

Kan man stole på en tysker?

Beurer BF 980 står sig rigtig godt, når jeg sammenligner resultaterne med min referencemåling. Den lægger ganske vist et par procent til min fedtmasse (what?) og trækker lidt fra min muskelmasse (frækt!), men det er ikke noget at gå højt op i. Derudover er der ikke noget, der skiller sig markant ud. Mit basale stofskifte er målt til rimelige 1.355 kcal på Beurer, hvor det til sammenligning er 1.481 kcal på den InBody-måling, jeg bruger som reference. Dette tal er måske ikke det vigtigste i sammenhængen, men for dem, der har et vægtmål at arbejde hen imod, kan det være godt at have med i beregningen.    

Sammanfattning 1 Sammanfattning 2
<
>
I app’en får jeg et overblik over mine værdier, og jeg kan også gå ind og se på mere detaljeret niveau, hvordan det står til med mig. (Skærmbillede fra app).
Læs også Smart-hjem: Bedre kaffe fra smarte maskiner Teknologi-interesserede kaffedrikkere bør afgjort overveje en smart kaffemaskine. Smart-kaffe er bedre kaffe!

Konklusion

Beurer BF 980 er en god, overskuelig og informativ vægt.  Den er nem at bruge, og målingerne er også nemme at aflæse og forstå betydningen af. De målte værdier er stort set relevante i forhold til mine målte referenceværdier. Det viser sig, at dette for mig nye bekendtskab klarer sig godt i denne test på trods af prismærket, hatten af for det! 

Karakter
Beurer BF 980 WIFI
Premium

Home mener

Tydeligt display med store tal. Fysiske knapper, hvilket betyder, at du kan anvende den fuldt ud uden brug af app. Opladeligt batteri. Displayet er rigtig stort, men kunne have været lidt mere underholdende.

Også i denne test:

5 smarte badevægte

Huawei Scale 3

Pålidelig og billig

Med tanke på prismærket er forventningerne ikke så høje. Men min erfaring er, at Huawei plejer at overraske.

Prisen. Du kan bruge den som almindelig vægt, så længe emnet vejer over 50 g.
Batterier medfølger ikke. Det fremgår ikke tydeligt, at Huawei anvender sit eget operativsystem, hvilket kan gøre det unødigt besværligt.
Læs hele testen

Garmin Index S2 Smart Scale

Stabil og brugervenlig

Testens største og dyreste vægt kommer fra Garmin. App’en er som altid Garmins stærke kort. Men her virker det dog, som om de har overset en vigtig detalje.

Mange brugere. Letforståelige grafer og tendenser.
Prisen. Manglende information om, hvad værdierne egentlig betyder.
Læs hele testen

Xiaomi Mi Body Composition Scale 2

Ikke til at stole på

Xiaomi stiller op med testens billigste smarte badevægt. Prisen behøver ikke at være ensbetydende med, at noget er dårligt. Men i nogle tilfælde er det lige præcis det.

Prisen. Mange brugere. Kan bruges som almindelig vægt, hvis emnet vejer over 50 g.
Kun Bluetooth. Fuldstændigt upålidelige måleværdier.
Læs hele testen

Withings Body Smart

Tro ikke på alt hvad du ser

Testens vægt i mellemprisklassen kommer fra Withings. Her må man leve med, at app'en ikke er tilgængelig på de nordiske sprog, og at nogle af målingerne er rigtige glædesmålinger.

Meget behagelig og informativ skærm.
App’en fås ikke på de nordiske sprog.
Læs hele testen

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vil du læse hele artiklen?

Med LB+ Total får du adgang til ALT indhold på Lyd & Billede og LB Home.

Allerede abonnent? Log ind.

  • Prøv LB+ i 30 dage
    Kun 29,-

    Fornyes efter 30 dage, ingen bindingstid.

  • LB+ Total i 12 mnd
    83 kr/mnd

    Du sparer 312 kr

Ønsker du kun adgang til Lyd & Billede eller L&B Home?

Klik her for at bestille adgang til Lyd & Billede

Klik her for at bestille adgang til L&B Home

Vi erstatter hele dit køkken

Er det ikke snart vaskedag?

Håndholdt rengøring på flere måder

Smartere køling denne sommer

Cold Brew på under 5 minutter

Hjemmets lille hjælper kan selv – næsten

Lyd & Billede
Scroll to Top