Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Wilfa slutter ringen – lancerer robotstøvsuger

Wilfa lancerer nu Innobot på det nordiske marked - robotstøvsugeren fås i fire forskellige varianter.

Skrevet af / 10/10/2023 - 10:10
Wilfa slutter ringen – lancerer robotstøvsuger

Wilfa blev startet som støvsugerproducent tilbage i 1948 og har en lang historie med støvsugere bag sig. Efter et par års pause er fokus nu igen fuldt ud på rengøringsmidler.

Vi startede reetableringen af rengøringsmarkedet sidste år med den trådløse håndstøvsuger Innovac Sensor. Nu sætter vi fart på med 3 robotstøvsugere med moppefunktion, automatisk tømmestation og en ny trådløs håndstøvsuger, Innovac Aqua Plus, som også har moppefunktion. Med kombinationen af en Wilfa robotstøvsuger og håndstøvsuger kan vores kunder bruge deres tid på at gøre det, de godt kan lide, hvilket sjældent er at gøre rent i huset,” siger Morten Hoff, adm. direktør hos Wilfa.

Wilfa fortæller, at Innobots stærke sugeevne skal sikre effektiv støvsugning af gulve og tæpper, mens avanceret navigation betyder, at robotten er i stand til at kortlægge sine omgivelser og undgå forhindringer. Den vibrerende vådmoppe skal i følge Wilfa sikre funklende rene gulve.

Læs også Den nye iRobot Roomba j9+ Den nye robotstøvsuger er smartere, gør ikke tæpper våde og har en ny ladestation.

Lokalt sprog og lokal support

Den medfølgende app giver brugerne fuld kontrol over robotstøvsugeren, uanset hvor de er. App’en kan indstilles til lokalt sprog, hvilket gør det nemt for alle at forstå robottens indstillinger, funktioner og instruktioner. Derudover tilbydes lokal kundeservice på robotstøvsugerne og 5 års garanti, oplyser virksomheden.

Som norsk virksomhed har vi et godt kendskab til det nordiske hjem og den nordiske forbrugers behov. Med Wilfa robotstøvsugere får du et rigtig rent hjem og du sparer tid og energi i en travl hverdag. Det er den bedste løsning på langt de fleste menneskers rengøringsbehov,” siger Morten Hoff, adm. direktør for Wilfa.

Pris og tilgængelighed

Wilfas robotstøvsuger Innobot fås nu i fire forskellige varianter til priser mellem 3.999 og 6.299 kroner.

Læs også Hjemmets lille hjælper kan selv – næsten DreameTechs DreameBot L10 Ultra serverer rengøring i lækker og effektiv indpakning. Den runde robot mopper og støvsuger på egen hånd og klarer næsten det hele selv.
Ola Larsson
(f. 1970): Freelancejournalist på L&B Home. Ola har i 24 år arbejdet med at holde styr på - og skrive om - trends, innovationer og produkter inden for forbrugerelektronik samt hvidevarer & køkkenmaskiner. 1999-2017 arbejdede Ola på de svenske branchemagasiner Rateko, El&Vitt samt ElektronikBranschen i jobs som journalist, teknisk redaktør og chefredaktør. Siden 2017 har Ola arbejdet som konsulent - i sit eget firma Eor AB, grundlagt i 2014 - med primært fokus på det skrevne ord.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kølefryseskab med 438 farvekombinationer

Musik i farver fra WiZ

Husqvarnas robotplæneklippere får solcelleopladning

Dobbelt airfryer i kompakt format

Enklere liv med Yales smarte dørgreb

Budgetvenlig airfryer med vindue

Små køleskabe og frysere fra Miele

Forbedret espressomaskine

Hold styr på din terrassedør med Matter

Webers flagskibsgriller bliver smarte

Pizzaovn med roterende sten

To kurve giver flere muligheder

Scroll to Top