Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

LG udvidede sin Signature Kitchen Suite på EuroCucina

På EuroCucina-messen i Milano præsenterede LG en række nye køkkenprodukter i sin eksklusive Signature Kitchen Suite-serie.

Skrevet af / 26/04/2024 - 12:05
LG udvidede sin Signature Kitchen Suite på EuroCucina

På EuroCucina, en af de vigtigste internationale køkkenbegivenheder, der blev afholdt i Milano fra 16.-21. april, fremviste LG en række nye produkter i Signature Kitchen Suite-serien – i form af indbygningsovne, induktionskogeplader og emhætte-løsninger.

LG ønsker at styrke sin position inden for hvidevarer på det europæiske marked, især i det øvre segment, og fremviser et udvidet udvalg af indbyggede køkkenprodukter, som ifølge virksomheden kombinerer AI-teknologi med elegant stil.

LG Signature Kitchen Suite 60 cm indbygningsovn. (Foto: LG)

Ovn med madlavningsteknologi

Signature Kitchen Suite 60 cm indbygningsovn debuterede på EuroCucina og siges at være designet med europæiske forbrugere i tankerne. Gourmet AI betyder, at ovnen kan identificere, hvad der tilberedes, og automatisk vælge den korrekte tilberedning blandt 130 opskrifter. En anden Gourmet AI-funktion er bruningskontrol, og via LG’s ThinQ-app kan du holde øje med tilberedningsprocessen via din mobiltelefon og finde ud af, hvornår din mad er klar.

Ovnen har en forbedret version af LG’s ProBake, som drives af inverterteknologi og hævdes at give jævn varme og hurtig tilberedning (med energiklasse A++). Blæseren bevæger sig frem og tilbage, hvilket hævdes at betyde mere jævn opvarmning og bedre resultater i Air Fry-tilstand.

LG Signature Kitchen Suite 90 cm induktionskogeplade med frizone. (Foto: LG)

Induktionskogeplade med “free zone”

Signature Kitchen Suite 90 cm induktionskogeplade med “free zone” betyder, at du kan placere gryder og pander i forskellige størrelser hvor som helst på kogefladen. Kogepladen registrerer og sporer automatisk grydernes placering, så hvis man flytter en gryde fra et sted til et andet på kogepladen, er det ikke nødvendigt at stoppe og ændre indstillinger.

Den indbyggede AI-teknologi er specificeret til at holde styr på grydernes temperatur og automatisk sænke varmen, hvis det er nødvendigt, for at undgå spild, når der f.eks. koges vand eller suppe.

Læs også LG træder ind på badeværelset LG præsenterer en række livsstilsløsninger til hjemmet og træder ind på badeværelset med badeløsningen PuriCare HydroTower.
LG Signature Kitchen Suite “downdraft-emhætte”. (Foto: LG)

Supplerende emhætte

Signature Kitchen Suite “downdraft hood” er en emhætte, der supplerer induktionskogepladen, med en bredde på 90 cm og sort glasdesign. Den kan integreres i køkkenøer og bordplader og er kun synlig, når den er i brug, da den glider ned i bordpladen, når den er slukket.

LG Signature Kitchen Suite 122 cm bredt køle-/fryseskab med franske døre. (Foto: LG)

Stort og fleksibelt køle-fryseskab

Ud over disse tre innovationer fremviste LG en række andre produkter såsom induktionskogeplader, mikrobølgeovne og køleprodukter. Sidstnævnte segment omfatter Signature Kitchen Suite 122 cm bredt køle-fryseskab med franske døre, hvis nederste del består af fire udtræksskuffer, der kan have forskellige temperaturer (fra -21 til 5 grader Celsius) til forskellige anvendelser, såsom fryser, vinkøleskab og meget mere. Wi-Fi er indbygget, og køle-fryseskabet kan overvåges via ThinQ-appen.

Vi er glade for at fremvise vores seneste indbygningsinnovationer under dette års Milan Design Week og for at demonstrere vores engagement i at føre an i nye designtrends og opfylde de europæiske kunders forskellige behov. LG vil fortsætte med at styrke sin tilstedeværelse i Europa gennem et udvidet udvalg af indbyggede apparater, der leverer stil, ydeevne og bekvemmelighed i køkkenet,” siger Lyu Jae-cheol, CEO for LG Electronics Home Appliance & Air Solution Company.

Pris og tilgængelighed

Priser og leveringsdatoer for de nye apparater er ikke blevet annonceret i skrivende stund.

Læs også LG har videreudviklet Styler LG har præsenteret en opdateret version af deres tøjplejeskab Styler, som har fået en håndholdt damper og et forbedret bøjlevibrationssystem.
Ola Larsson
(f. 1970): Freelancejournalist på L&B Home. Ola har i 24 år arbejdet med at holde styr på - og skrive om - trends, innovationer og produkter inden for forbrugerelektronik samt hvidevarer & køkkenmaskiner. 1999-2017 arbejdede Ola på de svenske branchemagasiner Rateko, El&Vitt samt ElektronikBranschen i jobs som journalist, teknisk redaktør og chefredaktør. Siden 2017 har Ola arbejdet som konsulent - i sit eget firma Eor AB, grundlagt i 2014 - med primært fokus på det skrevne ord.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tado opgraderes til seneste standard

Koda 2 Max er Oonis største og mest avancerede pizzaovn til dato

Matter version 1.3

Motormoppe fra Dyson

Et kamera til enhver vinkel

Ny monsterrobot fra Roborock

Lav mad uden ledning med KitchenAid Go

Robotstøvsuger lover støvsugning og gulvvask med menneskelig præcision

Vil ændre rengøring af gulve

Nutribullet gør comeback i Norden

CSA har lanceret sikkerhedsstandard for intelligente hjem

LG udvider sit premium-sortiment

Lyd & Billede
Scroll to Top