Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Tøjplejeskabet LG Styler med håndholdt steamer

LG har præsenteret en opdateret version af deres tøjplejeskab Styler, som har fået en håndholdt damper og et forbedret bøjlevibrationssystem.

Skrevet af / 19/01/2024 - 12:00
Tøjplejeskabet LG Styler med håndholdt steamer

Et tøjplejeskab bruges til at friske tøj og andet tilbehør op, så man ikke behøver at vaske så ofte, og eftersom der bruges damp i stedet for vaskemiddel, er det positivt for både miljøet og pengepungen.

Læs også LG Styler er luksus til din garderobe LG Styler puster nyt liv i dit tøj og kan endda spare dig for en tur på renseriet.

LG kalder sin nye Styler for netop New Styler, og til forskel fra allerede lancerede modeller er skabet nu udstyret med en håndholdt damper, som kan bruges til nemt at glatte tøjet osv., uden at man behøver at finde strygejernet frem.

En anden forskel er bøjlerne, som tidligere blev kaldt Moving Hanger og bevægede sig fra side til side for at fjerne støv. I den nye model kaldes systemet Dynamic Moving Hanger og siges at give delikat og kraftfuld tøjpleje med både vibrations- og rotationsbevægelser.

Læs også LG: Undgå unødigt meget vasketøj Med damp i stedet for vaskemiddel eller rensning sparer du både tid og penge - og skåner miljøet.

Nyt er også Dual TrueSteam, som betyder, at to varmelegemer bruges til at koge vand og generere damp, hvilket giver bedre kontrol over dampsprayens volumen og styrke. Der er desuden et indbygget ventilationssystem, som automatisk cirkulerer luften i hele rummet, og den nye Styler har en affugtningsfunktion, som kan opsamle op til 10 liter fugt fra rummet, uden at skabslågen skal åbnes, dette for at sikre et behageligt indeklima og forhindre, at tøjet forbliver fugtigt efter opfriskningen.

Den nye LG-Styler er en alsidig tøjplejeløsning, der sikrer optimal pleje af forskellige tekstiler og optimal komfort for vores kunder,” siger Lyu Jae-cheol, direktør for LG Electronics Home Appliance & Air Solution Company.

Pris og tilgængelighed

I skrivende stund har vi ingen oplysninger om, hvornår New Styler bliver lanceret, og hvad den kommer til at koste.

Læs også Miele Aerium opfrisker dit tøj Miele introducerer Aerium, et tøjplejeskab til opfriskning af tøj og andet tilbehør.
Ola Larsson
(f. 1970): Freelancejournalist på L&B Home. Ola har i 24 år arbejdet med at holde styr på - og skrive om - trends, innovationer og produkter inden for forbrugerelektronik samt hvidevarer & køkkenmaskiner. 1999-2017 arbejdede Ola på de svenske branchemagasiner Rateko, El&Vitt samt ElektronikBranschen i jobs som journalist, teknisk redaktør og chefredaktør. Siden 2017 har Ola arbejdet som konsulent - i sit eget firma Eor AB, grundlagt i 2014 - med primært fokus på det skrevne ord.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Autentisk pizza på mindre plads

Bertazzoni tager patent på Air-Tec

Smart Home-produkter til kæledyr

Kølefryseskab med 438 farvekombinationer

Musik i farver fra WiZ

Husqvarnas robotplæneklippere får solcelleopladning

Dobbelt airfryer i kompakt format

Enklere liv med Yales smarte dørgreb

Budgetvenlig airfryer med vindue

Små køleskabe og frysere fra Miele

Forbedret espressomaskine

Hold styr på din terrassedør med Matter

Scroll to Top