Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Aerium: Et tøjplejeskab fra Miele

Miele introducerer Aerium, et tøjplejeskab til opfriskning af tøj og andet tilbehør.

Skrevet af / 23/09/2023 - 09:00
Aerium: Et tøjplejeskab fra Miele

En elegant kjole, der er blevet krøllet efter blot et par timers brug, køkkenaromaer fra et måltid på det lokale pizzeria, der hænger i jakken, eller en frakke, der har været udsat for et regnskyl – tre eksempler på tøj, som på den ene side ikke behøver at blive vasket, men på den anden side heller ikke kan lægges tilbage i skabet.

Miele har præsenteret Aerium som løsningen til at opfriske, udglatte og tørre alle typer tekstiler ved hjælp af luft, damp og fine dufte, men uden vaskemidler og uden brug af store mængder vand.

I nogle lande i Asien er tøjplejeskabe allerede store sællerter, men i Europa er de stadig stort set ukendte,” siger Dr. Markus Miele, medejer og administrerende direktør for Miele.

Sko, hatte, tøjdyr og endda rygsække får deres tidligere friskhed tilbage i Miele Aerium, oplyser virksomheden og tilføjer, at der afhængigt af individuelle behov er tre programmer til rådighed, som efter behov kan kombineres med funktionen “Hygiejne” for at dræbe bakterier og vira.

Gennemprøvede komponenter som en dampgenerator og en varmepumpe, som kunderne kender fra dampovne og tørretumblere, vil sikre effektiv og pålidelig drift.

Miele Aerium lanceres i 2. kvartal 2024 i farverne Obsidian Black og Brilliant White. Prisen er ukendt i skrivende stund.

Læs også LG: Undgå unødigt meget vasketøj Med damp i stedet for vaskemiddel eller rensning sparer du både tid og penge - og skåner miljøet.
Ola Larsson
(f. 1970): Freelancejournalist på L&B Home. Ola har i 24 år arbejdet med at holde styr på - og skrive om - trends, innovationer og produkter inden for forbrugerelektronik samt hvidevarer & køkkenmaskiner. 1999-2017 arbejdede Ola på de svenske branchemagasiner Rateko, El&Vitt samt ElektronikBranschen i jobs som journalist, teknisk redaktør og chefredaktør. Siden 2017 har Ola arbejdet som konsulent - i sit eget firma Eor AB, grundlagt i 2014 - med primært fokus på det skrevne ord.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tado opgraderes til seneste standard

Koda 2 Max er Oonis største og mest avancerede pizzaovn til dato

Matter version 1.3

Motormoppe fra Dyson

Et kamera til enhver vinkel

Ny monsterrobot fra Roborock

Lav mad uden ledning med KitchenAid Go

Robotstøvsuger lover støvsugning og gulvvask med menneskelig præcision

Vil ændre rengøring af gulve

Nutribullet gør comeback i Norden

CSA har lanceret sikkerhedsstandard for intelligente hjem

LG udvider sit premium-sortiment

Lyd & Billede
Scroll to Top