Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Med et dampskab behøver du ikke vaske så ofte

Med damp i stedet for vaskemiddel eller rensning sparer du både tid og penge - og skåner miljøet.

Skrevet af / 01/04/2023 - 22:43
Med et dampskab behøver du ikke vaske så ofte

Du kender det sikkert: Man overvejer, om det her sæt tøj kan tages på igen i dag – men så lugter man til det og smider det til vask. Eller man synes måske, det virker lidt krøllet eller svedigt, og beslutter sig for at man lige så godt kan vaske det. Det ender med rigtig meget vask, som slider på tøjet, forbruger energi, bruger vand, frigiver kemikalier, og optager vores dyrebare tid.

Men ifølge LG er det ofte helt unødvendigt. Så længe det ikke er direkte snavset, kan det være nok at dampe tøjet for at glatte det, opfriske det og fjerne dårlig lugt. At gøre det manuelt med hver eneste beklædningsgenstand er derimod lige så meget arbejde som at stryge tøjet, og dét vil mange af os nok ikke orke.

Damplg-S3MFC_Teddy-Bear DampLG-Styler-1600-3-989x656 DampLG-Styler-1600-9-989x656 Damplg-styler-s3wf-angkladskap-pdp_zoom-3000
<
>
LG Styler (Foto: LG)

Derfor lancerer de nu LG Styler; et dampskab, hvor du blot hænger dit tøj op og trykker på en knap. Skabet vibrerer bøjlerne, så tøjet udglattes, samtidig med at det får et passende dampbad, og derefter nænsomt tørres.

LG Styler kan tilsluttes Wi-Fi og styres med ThinQ-app’en, hvor du kan holde styr på rengøringsprocessen. Men frem for alt kan du køre specialiserede programmer, såsom at sterilisere børnenes tøjdyr, varme badekåben eller køre jakkesæt-programmet, i stedet for at betale for kemisk rensning.

Skræddersyede programmer kan styres via app’en (Foto: LG)

Fordi skabet har indbyggede vandtanke, behøver det ikke at stå i vaskerummet. Det kan lige så godt være i entreen, garderoben eller soveværelset, eller hvor der nu er plads.

LG Styler fås i 3 forskellige modeller, med 5 bøjler eller 3 bøjler, og hvid, sort eller spejldør. Alle har ét bukseophæng og én hylde.

LG Styler (Foto: LG)

Pris og tilgængelighed

LG Styler koster mellem 14.999-16.999 kroner, afhængigt af hvilken model, du vælger. Produktet vil snart kunne bestilles direkte fra LG, men er allerede nu på lager hos Elgiganten med kun et par dages leveringstid.

Læs også:

Gardena Micro-Drip-systemet holder din have frisk

Brug den rette mængde vand, på det rette sted, til rette tid, med dette smarte vandingssystem til haven.

Læs mere
Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhedsredaktør. Jonas har arbejdet for Lyd & Billede siden 2007 og skriver om det meste, der kan kaldes bærbart, dvs. smartphones, trådløse højttalere og hovedtelefoner. Indimellem trænger hans tests sig ind på kollegernes områder – multirumslyd, hjemmebiograf og foto. Jonas startede sin karriere som tech-journalist på IDG og har skrevet for PC för Alla, Internetworld og det, der senere blev til M3.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

To kurve giver flere muligheder

Opkoblet ølbryggeri til det smarte hjem

Robotplæneklipper med cylinder

Tado opgraderes til seneste standard

Koda 2 Max er Oonis største og mest avancerede pizzaovn til dato

Matter version 1.3

Motormoppe fra Dyson

Et kamera til enhver vinkel

Ny monsterrobot fra Roborock

Lav mad uden ledning med KitchenAid Go

Robotstøvsuger lover støvsugning og gulvvask med menneskelig præcision

Vil ændre rengøring af gulve

Scroll to Top