Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

LG vil øge komforten på badeværelset

LG præsenterer en række livsstilsløsninger til hjemmet og træder ind på badeværelset med badeløsningen PuriCare HydroTower.

Skrevet af / 28/02/2024 - 12:05
LG vil øge komforten på badeværelset

På Kitchen & Bath Industry Show (KBIS) i Las Vegas, USA, den 27.-29. februar, fremviser LG en række livsstilsløsninger, der vil forbedre og berige hverdagen gennem sofistikeret teknologi og brugervenligt design. Med PuriCare HydroTower-badeløsningen, der består af tre produkter, ønsker virksomheden at udvide den forbedrede kundeoplevelse til badeværelset.

LG’s smarte bade- og bruserenser giver en forfriskende bruseoplevelse, der leverer rent, renset vand gennem et avanceret vandfilter. Termostaten har en kontrolenhed med display, som gør det nemt at se den aktuelle vandtemperatur.

HydroTower opretholder en ren vandforsyning og vandtank ved hjælp af teknologi, der fjerner skadelige stoffer og mineraler og forhindrer kalkaflejringer. Produktet opvarmer vandet til 100 grader celsius for at stoppe bakterievækst og kan også filtrere ultrafine støvpartikler fra luften, så du får et sundere og mere behageligt indeklima.

LG-BathSolution1 LG-PuriCareHydroTower1
<
>
LG PuriCare HydroTower. (Foto: LG)

Før befugtningsprocessen starter, bruger PuriCare HydroTower damp til at rense og automatisk tørre den bane, som fugtpartiklerne passerer igennem, for yderligere at øge hygiejnen. Systemet overvåger vandforbruget og giver brugeren besked, når det er tid til at skifte vandfilter.

Badeværelsesløsningen omfatter også produktet Smart Airflower, som har til formål at skabe et behageligt badeværelsesmiljø ved aktivt at kontrollere lufttemperatur og luftfugtighed. Smart Airflower er udstyret med to ventilatorer – en der suger fugt ud, og en der blæser med varm og tør luft.

Den tredje del af badeløsningen er et alsidigt smart spejl, der fungerer som hub for AI-baserede tjenester og leverer nyttigt indhold, herunder tips til brusebad og badning. Det fungerer også som et almindeligt spejl.

LG Styling Board. (Foto: LG)

Alt-i-et-strygesystem

LG viser også Styling Board, som er et sammenklappeligt strygebræt med et integreret dampstrygejern og opbevaring af tilbehør. Et strygesystem, der genererer fem bar højtryksdamp til udglatning af uønskede folder. Dampkraften kommer fra en dampgenerator og fra det interne varmesystem, der er indbygget i strygebrættets overflade.

Med to ventilatorer, der hjælper med at fjerne fugt fra tøjet, forhindrer Styling Board, at stoffet krymper, hvilket gør det velegnet til håndtering af sart tøj, siger LG. Højden kan justeres, og produktets hjul låses automatisk under strygning.

LG er glade for at kunne præsentere KBIS 2024-besøgende for et enestående udvalg af innovationer til hjemmet, herunder PuriCare HydroTower-badeløsningen og Styling Board-strygesystemet,” siger Lyu Jae-cheol, CEO for LG Electronics Home Appliance & Air Solution Company.

Pris og tilgængelighed

LG PuriCare HydroTower får sin internationale debut på KBIS 2024 og blev med succes lanceret i Sydkorea sidste år, hvor den solgte mere end 10.000 enheder på bare 50 dage, siger LG. I skrivende stund er der ingen oplysninger om, hvornår PuriCare Hydrotower og Styling Board bliver lanceret i Norden, og hvad de kommer til at koste.

Læs også LG har videreudviklet Styler LG har præsenteret en opdateret version af deres tøjplejeskab Styler, som har fået en håndholdt damper og et forbedret bøjlevibrationssystem.
Ola Larsson
(f. 1970): Freelancejournalist på L&B Home. Ola har i 24 år arbejdet med at holde styr på - og skrive om - trends, innovationer og produkter inden for forbrugerelektronik samt hvidevarer & køkkenmaskiner. 1999-2017 arbejdede Ola på de svenske branchemagasiner Rateko, El&Vitt samt ElektronikBranschen i jobs som journalist, teknisk redaktør og chefredaktør. Siden 2017 har Ola arbejdet som konsulent - i sit eget firma Eor AB, grundlagt i 2014 - med primært fokus på det skrevne ord.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opkoblet sortiment fra Samsung

Miele præsenterer flere funktioner i sin app

Se hvordan du gør rent

Sikkerhedsløsning fra Yale

Nye robotter fra Ecovacs tager sig af vinduer og have

Foodprocessor med ikoner i stedet for drejeknap

Dreame lancerer første robotplæneklipper i Danmark

Den smarte lås indbygget i døren

iRobot videreudvikler sin bedst sælgende robotstøvsuger

Espresso med et snuptag

Samsungs nye AI-hvidevarer

To nye eksklusive kulsyremaskiner

0
Lyd & Billede
Scroll to Top