Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

De’Longhi Dedica Maestro Plus: Kompakt espressomaskine med baristakvalitet

De'Longhi Dedica Maestro Plus er en manuel espressomaskine med en interessant mælkefunktion.

Skrevet af / 25/04/2024 - 10:05
De’Longhi Dedica Maestro Plus: Kompakt espressomaskine med baristakvalitet

Kaffeentusiaster vil glæde sig over, at De’Longhi har lanceret en ny model i sin populære Dedica-serie af manuelle espressomaskiner. Den nye Dedica Maestro Plus, som er specialiseret i espresso og mælkebaserede drikke som cappuccino og latte, har en interessant funktion, som automatisk skummer mælken i henhold til brugerens ønskede konsistens og temperatur.

De'Longhi Dedica Maestro Plus
(Foto: De’Longhi)

Kompakt

Med en bredde på kun 15 cm er Dedica Maestro Plus velegnet til dem, der har begrænset plads i køkkenet eller i sommerhuset. Ifølge De’Longhi har maskinen indbygget teknologi, der sikrer præcis temperaturkontrol, samt tre temperaturprofiler, som siges at sikre optimal ekstraktion og en smagfuld kop kaffe ved hver brygning.

Dedica Maestro Plus er designet med både form og funktion i tankerne og er den perfekte tilføjelse til enhver kaffeelskers køkken. Den har et minimalistisk og stilfuldt design samt en række funktioner, der sikrer en perfekt kop kaffe,” siger Victoria Avén, Brand Manager hos De’Longhi Scandinavia.

De-Longhi EC885_DeLonghi_Dedica De'Longhi Dedica Maestro Plus
(Foto: De’Longhi)

Mælkeskum efter egen smag

En af de mest spændende funktioner i Dedica Maestro Plus er Auto LatteArt, som automatisk skummer mælken i henhold til den valgte tekstur og temperatur. Brugeren kan vælge mellem tre temperaturprofiler og tre teksturindstillinger for mælkeskummet, hvilket ifølge producenten gør det muligt at opnå samme kvalitet af mælkeskummet derhjemme som på en café.

Lad os håbe, at den formår at skabe endnu mere luftigt latteskum, end dens slægtning, Rivelia, gjorde i vores test.

Læs også Smart-hjem: Bedre kaffe fra smarte maskiner Teknologi-interesserede kaffedrikkere bør afgjort overveje en smart kaffemaskine. Smart-kaffe er bedre kaffe!

Tre modeller

Dedica-serien består nu af tre modeller: Dedica Maestro Plus, Dedica Arte og Dedica Style. Alle modeller har et tydeligt kontrolpanel og et italiensk-inspireret, kompakt og elegant design. De fås i forskellige farver, stål eller mat finish, og kan købes med en matchende kaffekværn.

De-Longhi_Dedica_EC685.W De'Longhi Dedica Maestro Plus
(Foto: De’Longhi)

Dedica Maestro Plus: Pris og tilgængelighed

Dedica Maestro Plus EC950.M, som er dens fulde navn, vil være tilgængelig hos udvalgte forhandlere fra april/maj med en vejledende udsalgspris fra 5.200 kroner.

Mere info: delonghi.com

Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Koda 2 Max er Oonis største og mest avancerede pizzaovn til dato

Matter version 1.3

Motormoppe fra Dyson

Et kamera til enhver vinkel

Ny monsterrobot fra Roborock

Lav mad uden ledning med KitchenAid Go

Robotstøvsuger lover støvsugning og gulvvask med menneskelig præcision

Vil ændre rengøring af gulve

Nutribullet gør comeback i Norden

CSA har lanceret sikkerhedsstandard for intelligente hjem

LG udvider sit premium-sortiment

Lover kaffe i baristakvalitet

Lyd & Billede
Scroll to Top