Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

KitchenAid lancerer ledningsfrit køkkengrej

KitchenAid lancerer et ledningsfrit system kaldet KitchenAid Go, som består af seks ledningsfrie køkkenredskaber, der alle kan bruge det samme batteri.

Skrevet af / 03/05/2024 - 12:05
KitchenAid lancerer ledningsfrit køkkengrej

Den nye KitchenAid Go batteridrevne serie består af seks forskellige køkkenprodukter, som alle kan bruge det samme aftagelige batteri, ligesom vi kender det fra de fleste producenter af håndværktøj.

KitchenAid er designet – og godkendt – til brug både indendørs og udendørs og målrettet dem, der har små køkkener, kan lide at lave mad på altanen/terrassen eller i et sommerhus eller på en båd – eller som bare selv vil bestemme, hvornår de vil bruge strøm.

Serien omfatter en håndmixer, en minihakker, en stavblender, en blender, en kaffekværn og en håndstøvsuger samt et genopladeligt 12 V-batteri, som oplades via USB og giver op til 20 minutters driftstid (afhængigt af produkt og brug).

KitchenAid-Go_elvisp KitchenAid-Go_hackare KitchenAid-Go_stavmixer KitchenAid-Go_blender KitchenAid-Go_kaffekvarn KitchenAid-Go_handdammsugare
<
>
KitchenAid Go håndstøvsuger. (Foto: KitchenAid)

Pris og tilgængelighed

Alle produkter i KitchenAid Go-serien er tilgængelige nu og sælges enkeltvis. Prisen pr. produkt er 1.299 kroner med batteri og 999 uden batteri. Et batteri koster 499 kroner.

Læs også Trådløse stavblendere For dem der mener, at en håndmixer med ledning ikke er smart nok, er der en række ledningsfri modeller at vælge imellem, f.eks. fra KitchenAid og Bamix.
Ola Larsson
(f. 1970): Freelancejournalist på L&B Home. Ola har i 24 år arbejdet med at holde styr på - og skrive om - trends, innovationer og produkter inden for forbrugerelektronik samt hvidevarer & køkkenmaskiner. 1999-2017 arbejdede Ola på de svenske branchemagasiner Rateko, El&Vitt samt ElektronikBranschen i jobs som journalist, teknisk redaktør og chefredaktør. Siden 2017 har Ola arbejdet som konsulent - i sit eget firma Eor AB, grundlagt i 2014 - med primært fokus på det skrevne ord.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Powerbanks eksploderer

Den bedste robotstøvsuger fra Roomba

Roborock lancerer nye stangstøvsugere

Ejer du denne powerbank fra IKEA?

Roborock Qrevo S gør sig selv ren

Let installeret smart lås fra Aqara

Autentisk pizza på mindre plads

Bertazzoni tager patent på Air-Tec

Smart Home-produkter til kæledyr

Kølefryseskab med 438 farvekombinationer

Musik i farver fra WiZ

Husqvarnas robotplæneklippere får solcelleopladning

Scroll to Top