Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Nordisk renæssance for Nutribullet

Nutribullet gør comeback på det nordiske marked efter et par års fravær og præsenterer tre blendere, hvoraf den ene er batteridrevet.

Skrevet af / 29/04/2024 - 12:30
Nordisk renæssance for Nutribullet

Siden virksomheden blev grundlagt i Los Angeles for over 20 år siden, er Nutribullet blevet et kendt navn inden for blendere. Virksomheden oplyser, at de har 70 millioner brugere på verdensplan, og at Nutribullet er den bedst sælgende personlige blender i verden (ifølge Independent Research Institute, Sales Leader Full Year 2022).

Efter et par års fravær relancerer de nu – som en del af De’Longhi-gruppen – deres blendere i Norden og præsenterer en trio med fokus på enkelhed.

Virksomheden siger, at der ikke er nogen overflødige knapper og indstillinger, og at både blendere og tilbehør er nemme at rengøre, samtidig med at de optager lidt plads i køkkenet med deres kompakte design.

Nutribullet Portable er batteridrevet og kan lave op til 20 smoothies på en opladning. (Foto: Nutribullet)

Tre modeller

Nutribullet Ultra blev lanceret som virksomhedens mest støjsvage personlige blender til dato og har en motor på 1.200 watt og et automatiseret blendeprogram med pulsindstilling. Modellen siges at kunne lave en perfekt smoothie på bare 30 sekunder.

Nutribullet Pro har en motor på 900 watt og siges at kunne lave de fleste smoothies på under et minut. Modellen fås i en række forskellige farver og overflader (mat, metal og blank).

NutriBullet Portable er en trådløs, personlig blender, som skulle kunne bruges op til 20 gange på en opladning (den oplades via USB-C og er tre timer om at blive fuldt opladet).

Vi er så glade for endelig at kunne lancere Nutribullet i Danmark. Nutribullet har et bredt udbud af blendere med fællesnævneren: Det skal være nemt. Fra brugervenlighed til bevarelse af næringsstoffer skal vores produkter gøre en travl hverdag nemmere – og sundere. Der findes ikke en meget lettere måde at lave næringsrige måltider og snacks på – både i og udenfor hjemmet,” fortæller Marie Andersson, Brand Manager på Nutribullet.

Pris og tilgængelighed

Alle tre modeller fås i en række forskellige designs og er tilgængelige nu. Nutribullet Ultra starter ved 1.199 kroner, Nutribullet Pro ved 999 kroner og Nutribullet Portable ved 399 kroner.

Læs også Ny personlig blender fra Smeg Smeg præsenterer sit seneste bidrag til køkkenmaskinparken, blenderen PBF01, der er som skabt til den sunde og dynamiske livsstil - en kombination af ikonisk design og alsidig anvendelse.
Ola Larsson
(f. 1970): Freelancejournalist på L&B Home. Ola har i 24 år arbejdet med at holde styr på - og skrive om - trends, innovationer og produkter inden for forbrugerelektronik samt hvidevarer & køkkenmaskiner. 1999-2017 arbejdede Ola på de svenske branchemagasiner Rateko, El&Vitt samt ElektronikBranschen i jobs som journalist, teknisk redaktør og chefredaktør. Siden 2017 har Ola arbejdet som konsulent - i sit eget firma Eor AB, grundlagt i 2014 - med primært fokus på det skrevne ord.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tado opgraderes til seneste standard

Koda 2 Max er Oonis største og mest avancerede pizzaovn til dato

Matter version 1.3

Motormoppe fra Dyson

Et kamera til enhver vinkel

Ny monsterrobot fra Roborock

Lav mad uden ledning med KitchenAid Go

Robotstøvsuger lover støvsugning og gulvvask med menneskelig præcision

Vil ændre rengøring af gulve

Nutribullet gør comeback i Norden

CSA har lanceret sikkerhedsstandard for intelligente hjem

LG udvider sit premium-sortiment

Lyd & Billede
Scroll to Top