Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Lys og musik-synkronisering samt nye produkter fra WiZ

Signify lancerer en funktion til synkronisering af musikken til sit intelligente belysningssystem WiZ. Nu kan brugerne ændre lysstyrke og farve i takt til musikken.

Skrevet af / 17/06/2024 - 16:05
Lys og musik-synkronisering samt nye produkter fra WiZ

WiZ Connected-brugere kan bruge den nye musiksynkroniserings-funktion til at hæve og sænke lysstyrken og ændre farven på belysningen i takt med musikken.

Virksomheden forklarer, at funktionen bruger mikrofonen på mobiltelefonen eller tabletten til at registrere musikken og justere belysningen. Brugerne kan vælge mellem ni forudindstillede farvepaletter i WiZ-app’en.

Udvidet produktportefølje

Signify lancerer også Smart Fairy Light til indendørs og udendørs brug, Smart Dial Switch, et nyt udendørs kamera og en GU10-lyskilde med glas.

Den nye Smart Fairy Light er 20 meter lang og består af 160 små LED-lyskilder, og WiZ-app’en giver brugerne mulighed for at vælge mellem 30 forudindstillede statiske og dynamiske lystilstande.

Smart Dial Switch har en drejelig knap, som gør det muligt at dæmpe lyset ved blot at dreje på knappen. Man kan også trykke på det firkantede panel for at udløse fire lysscener, der er lagret i app’en. Smart Dial Switch oplades via et USB-kabel og kan monteres på væggen eller placeres på et bord. Den kan styre flere WiZ-lyskilder inden for en maksimal afstand på 15 meter og fungerer, selv om WiFi-netværket midlertidigt går ned.

Sidste år lancerede Signify sit første WiZ-indendørs kamera til hjemmeovervågning, og nu kommer den første model til udendørs brug. Ligesom den indendørs version kan WiZ Outdoor-kameraet registrere både bevægelse og lyd og sende tilsvarende meddelelser til WiZ-app’en. WiZ Outdoor-kameraet fås også i pakker med en vejrbestandig væglampe, der kan udløse en lysalarm for at afskrække uønskede gæster.

Den nye GU10-lyskilde med glas, som har været på markedet i kort tid, er ifølge virksomheden forbedret i henhold til brugernes præferencer og fås i to forskellige varianter med forskelligt glas.

WiZ-Smart-Fairy-Light-Lifestyle-2 WiZ-Smart-Dial-Switch-Lifestyle WiZ-Outdoor-Camera WiZ-GU10
<
>
Smart Bulb GU10 – Full Color Glass og Tunable White Glass. (Foto: Signify)

Priser og tilgængelighed

Alle nye produkter er tilgængelige fra den 18. juni. Smart Fairy Light RGBIC koster 749,95 kroner, Smart Dial Switch koster 209,95 kroner, Outdoor Camera koster 969,95 kroner, Smart Bulb – Full Colour Glass GU10 koster 119,95 kroner (1 stk.) og 229,95 kroner (2 stk.), og Smart Bulb – Tunable White Glass GU10 koster 99,95 kroner (1 stk.) og 189,95 kroner (2 stk.).

Ola Larsson
(f. 1970): Freelancejournalist på L&B Home. Ola har i 24 år arbejdet med at holde styr på - og skrive om - trends, innovationer og produkter inden for forbrugerelektronik samt hvidevarer & køkkenmaskiner. 1999-2017 arbejdede Ola på de svenske branchemagasiner Rateko, El&Vitt samt ElektronikBranschen i jobs som journalist, teknisk redaktør og chefredaktør. Siden 2017 har Ola arbejdet som konsulent - i sit eget firma Eor AB, grundlagt i 2014 - med primært fokus på det skrevne ord.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Roborock Qrevo S gør sig selv ren

Let installeret smart lås fra Aqara

Autentisk pizza på mindre plads

Bertazzoni tager patent på Air-Tec

Smart Home-produkter til kæledyr

Kølefryseskab med 438 farvekombinationer

Musik i farver fra WiZ

Husqvarnas robotplæneklippere får solcelleopladning

Dobbelt airfryer i kompakt format

Enklere liv med Yales smarte dørgreb

Budgetvenlig airfryer med vindue

Små køleskabe og frysere fra Miele

Scroll to Top