Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Husqvarnas første solcellelader til robotplæneklippere

Robotplæneklipperens livline de steder, hvor det er svært at trække elkabler.

Skrevet af / 16/06/2024 - 11:01
Husqvarnas første solcellelader til robotplæneklippere

Husqvarna har ikke kun store professionelle robotplæneklippere. Vi har med fornøjelse testet forbrugermodellerne Automower 410X NERA og Automower 430X NERA. De fungerer glimrende i haven, når man kan have ladestationen lige uden for huset. Men hvad nu, hvis man vil have den længere væk fra huset, og det bliver for dyrt at trække elkabler?

Foto: Husqvarna

Nu har Husqvarna heldigvis selv fundet en løsning og lanceret sin første solcelleoplader. Den skulle være i stand til at holde robotplæneklipperen opladet selv i længere perioder med mindre sollys, og kontrolsystemet siges at sikre ydeevne uanset vejrforhold.

Læs også Robot med indbygget kantklipper Husqvarna har opfundet en robotplæneklipper med dobbelte knive og lover, at den kan klare kanterne for dig.

Husqvarna forsikrer, at den takket være plug-and-play-funktionen vil være nem at installere. Den er kompatibel med modeller som Husqvarna Automower 520/550 EPOS, Automower 535 AWD og 450 X NERA.

Pris og tilgængelighed

Solcelleopladeren kommer i handelen den 1. juli – prisen i Danmark er endnu ukendt, men i Sverige bliver prisen 32.900 kroner.

Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhedsredaktør. Jonas har arbejdet for Lyd & Billede siden 2007 og skriver om det meste, der kan kaldes bærbart, dvs. smartphones, trådløse højttalere og hovedtelefoner. Indimellem trænger hans tests sig ind på kollegernes områder – multirumslyd, hjemmebiograf og foto. Jonas startede sin karriere som tech-journalist på IDG og har skrevet for PC för Alla, Internetworld og det, der senere blev til M3.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Roborock Qrevo S gør sig selv ren

Let installeret smart lås fra Aqara

Autentisk pizza på mindre plads

Bertazzoni tager patent på Air-Tec

Smart Home-produkter til kæledyr

Kølefryseskab med 438 farvekombinationer

Musik i farver fra WiZ

Husqvarnas robotplæneklippere får solcelleopladning

Dobbelt airfryer i kompakt format

Enklere liv med Yales smarte dørgreb

Budgetvenlig airfryer med vindue

Små køleskabe og frysere fra Miele

Scroll to Top