Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Bertazzoni får patent på Air-Tec

Bertazzoni har fået patent på Air-Tec-teknologien i Italien, og patentansøgningsprocessen i andre lande er i gang.

Skrevet af / 29/06/2024 - 10:05
Bertazzoni får patent på Air-Tec

Air-Tec havde premiere på Eurocucina-messen i juni 2022, hvor Bertazzoni præsenterede sin unikke innovation i premiumsegmentet i form af en fritstående komfur med induktionskogeplade og integreret emhætte, og i januar 2023 blev produktet lanceret på det nordiske marked.

Air-Tec-teknologien, der er udviklet på Bertazzonis forsknings- og udviklingscenter, kombinerer et 90 cm Professional Range fritstående komfur med elektrisk ovn, induktionskogeplade og integreret emhætte i en enkelt enhed, sagde virksomheden og tilføjede, at det kompakte design ikke kun forenkler transport og installation, men også optimerer køkkenpladsen.

En særlig knap styrer udsugningen, og hvis knappen indstilles til “Automatisk”, justeres udsugningseffekten i forhold til, hvor mange zoner og hvor meget strøm kogepladen bruger.

Læs også Køkkentrends i fokus Tendensen er klar: Køkkenet smelter mere sammen med stuen, og et nøgleprodukt til den udvikling er kogepladen med integreret udsugning - en æstetisk præstation, især hvis kogepladen er placeret på en køkkenø.
Bertazzoni PROCH94I1EXT Bertazzoni PROCH94I1ECAT Bertazzoni PROCH94I1EBIT Bertazzoni PROCH94I1EGIT Bertazzoni PROCH94I1EART Bertazzoni PROCH94I1EROT Bertazzoni PROCH94I1ENET
<
>
Bertazzoni Air-Tec. (Foto: Bertazzoni)

Pris og tilgængelighed

Bertazzoni Air-Tec er tilgængelig nu og er prissat til 55.999 kroner i rustfrit stål og 57.999 kroner i carbonio (kulfiber), hvid, gul, orange, rød og sort.

Læs også Lav mad med dobbeltovne, induktionskogeplade og stegebord Fritstående komfurer har været hjertet i virksomheden Bertazzoni i mere end 140 år, og nu lanceres nye flagskibsprodukter i form af 120 cm brede komfurer med dobbeltovne, induktionskogeplade og stegebord.
Ola Larsson
(f. 1970): Freelancejournalist på L&B Home. Ola har i 24 år arbejdet med at holde styr på - og skrive om - trends, innovationer og produkter inden for forbrugerelektronik samt hvidevarer & køkkenmaskiner. 1999-2017 arbejdede Ola på de svenske branchemagasiner Rateko, El&Vitt samt ElektronikBranschen i jobs som journalist, teknisk redaktør og chefredaktør. Siden 2017 har Ola arbejdet som konsulent - i sit eget firma Eor AB, grundlagt i 2014 - med primært fokus på det skrevne ord.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Ejer du denne powerbank fra IKEA?

Roborock Qrevo S gør sig selv ren

Let installeret smart lås fra Aqara

Autentisk pizza på mindre plads

Bertazzoni tager patent på Air-Tec

Smart Home-produkter til kæledyr

Kølefryseskab med 438 farvekombinationer

Musik i farver fra WiZ

Husqvarnas robotplæneklippere får solcelleopladning

Dobbelt airfryer i kompakt format

Enklere liv med Yales smarte dørgreb

Budgetvenlig airfryer med vindue

Scroll to Top