Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Induktionskomfur med to ovne og indbygget stegebord

Fritstående komfurer har været hjertet i virksomheden Bertazzoni i mere end 140 år, og nu lanceres nye flagskibsprodukter i form af 120 cm brede komfurer med dobbeltovne, induktionskogeplade og stegebord.

Skrevet af / 11/06/2023 - 09:00
Induktionskomfur med to ovne og indbygget stegebord

Familie, mad og teknik er de tre ord, der er gået i arv i seks generationer, siden italienske Bertazzoni blev grundlagt i 1882 – ord som stadig definerer virksomheden i dag. Nu introducerer verdens ældste, familieejede producent af køkkenmaskiner nye fritstående komfurer i premium-klassen, rettet mod dem, der forstår, at køkkenet er hjertet i familielivet. Disse komfurer er designet til at hjælpe folk med at bringe den bedste hjemmelavede mad til familiens spisebord.

De 120 cm brede komfurer er udstyret med to elektriske ovne (på hver 69 liter) med elleve funktioner, hvilket giver stor fleksibilitet til madlavningen, mens indbygget digital programmering skulle give perfekt styring: udvalgte ovnfunktioner vises, tiden kontrolleres under tilberedningen, og den aktuelle temperatur er synlig i realtid på displayet. Ovnlågerne er udstyret med blødtlukkende hængsler og tredobbelt rudeglas, for at minimere varmetab og undgå risiko for forbrændinger.

Induktionskogepladerne har fem varmezoner; booster-funktion, panderegistrering, restvarmeindikator for hver zone, og to flexzoner. Alle fem varmezoner kan bruges samtidigt, også ved brug af ovnene. Induktionskogepladernes varmeniveauer justeres med en knap, og den aktuelle indstilling er synlig på kogepladens glasoverflade.

Til højre for induktionskogepladerne ses et stegebord i form af en elektrisk Teppanyaki-grill i rustfrit stål. Stegebordet har målene 506 x 262 mm, og er lavet i 5 mm tykt rustfrit stål. Det er designet til at tilbyde en konstant høj varme over hele tilberedningsfladen, hvilket burde gøre den ideel til bruning af kød og grøntsager, samt til at tilberede orientalske retter.

For cirka et år siden opdaterede vi designet af Professional-serien, som omfatter 120 cm gaskomfurer med dobbeltovne og indbygget stegebord, og vi er glade for nu også at kunne tilbyde denne type flagskibsprodukter til bl.a. køkken med induktionskomfur,” udtaler Peter Ericsson, General Manager Bertazzoni Scandinavia.

Pris og tilgængelighed

Bertazzoni PRO125I2E fås nu i rustfri, hvid, gul, orange, rød og sort, og prisen er 73.000 kr. i rustfri og 75.000 kr. for de øvrige farver.

Ola Larsson
(f. 1970): Freelancejournalist på L&B Home. Ola har i 24 år arbejdet med at holde styr på - og skrive om - trends, innovationer og produkter inden for forbrugerelektronik samt hvidevarer & køkkenmaskiner. 1999-2017 arbejdede Ola på de svenske branchemagasiner Rateko, El&Vitt samt ElektronikBranschen i jobs som journalist, teknisk redaktør og chefredaktør. Siden 2017 har Ola arbejdet som konsulent - i sit eget firma Eor AB, grundlagt i 2014 - med primært fokus på det skrevne ord.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Roborock Qrevo S gør sig selv ren

Let installeret smart lås fra Aqara

Autentisk pizza på mindre plads

Bertazzoni tager patent på Air-Tec

Smart Home-produkter til kæledyr

Kølefryseskab med 438 farvekombinationer

Musik i farver fra WiZ

Husqvarnas robotplæneklippere får solcelleopladning

Dobbelt airfryer i kompakt format

Enklere liv med Yales smarte dørgreb

Budgetvenlig airfryer med vindue

Små køleskabe og frysere fra Miele

Scroll to Top