Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Personlig blender fra Smeg – sundhed på farten

Smeg præsenterer sit seneste bidrag til køkkenmaskinparken, blenderen PBF01, der er som skabt til den sunde og dynamiske livsstil - en kombination af ikonisk design og alsidig anvendelse.

Skrevet af / 24/06/2023 - 09:00
Personlig blender fra Smeg – sundhed på farten

Den nye blender er en kompakt model med et karakteristisk design, som ifølge virksomheden er et resultat af deres solide knowhow inden for fremstilling af apparater og køkkenprodukter med et tydeligt præg af Made in Italy.

Med den forkromede knap kan du vælge mellem to hastighedsniveauer, og blenderen leveres med to drikkeflasker, der tåler opvaskemaskine – 600 ml BPA-frie Tritan Renew Bottle to Go, som gør det nemt at tage flasken med sig og nyde smoothien på farten.

Smegs lille personlige blender PBF01. Foto: Smeg

Pris og tilgængelighed

Smegs personlige blender fås i syv forskellige farver – fra bløde pasteller som grøn, creme, pink og blå til nuancer som rød, sort og hvid – og prisen er 1.295 kr.

Ola Larsson
(f. 1970): Freelancejournalist på L&B Home. Ola har i 24 år arbejdet med at holde styr på - og skrive om - trends, innovationer og produkter inden for forbrugerelektronik samt hvidevarer & køkkenmaskiner. 1999-2017 arbejdede Ola på de svenske branchemagasiner Rateko, El&Vitt samt ElektronikBranschen i jobs som journalist, teknisk redaktør og chefredaktør. Siden 2017 har Ola arbejdet som konsulent - i sit eget firma Eor AB, grundlagt i 2014 - med primært fokus på det skrevne ord.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Musik i farver fra WiZ

Husqvarnas robotplæneklippere får solcelleopladning

Dobbelt airfryer i kompakt format

Enklere liv med Yales smarte dørgreb

Budgetvenlig airfryer med vindue

Små køleskabe og frysere fra Miele

Forbedret espressomaskine

Hold styr på din terrassedør med Matter

Webers flagskibsgriller bliver smarte

Pizzaovn med roterende sten

To kurve giver flere muligheder

Opkoblet ølbryggeri til det smarte hjem

Scroll to Top