Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

LG’s nye kølefryseskab kan sætte kulør på dit køkken

LG lancerer InstaView med MoodUP, et kombineret kølefryseskab, der giver brugerne mulighed for at justere farven på frysedøren og LED-belysningen inde i køleskabet, som har gennemsigtig glasdør.

Skrevet af / 19/06/2024 - 13:00
LG’s nye kølefryseskab kan sætte kulør på dit køkken

Brugerne kan vælge mellem en række forudindstillede farvetilstande fra i alt 438 farvekombinationer, som alle styres via LG ThinQ-app’en. Der er også et LCD-panel i toppen af køleskabet, som f.eks. kan bruges til at skrive personlige beskeder, vise billeder eller modtage påmindelser.

Køle-fryseskabet kan ikke kun skifte farve, det har også en indbygget Bluetooth-højttaler, som kan afspille musik fra streamingtjenester, og med Party Mode-funktionen i ThinQ-app’en skifter MoodUP-panelets farve i takt med musikken.

Tryk to gange

InstaView betyder, at du kan se, hvad der er inde i køleskabet uden at åbne døren – du skal bare trykke to gange på vinduet, så lyser det op og bliver gennemsigtigt.

Køleskabet er udstyret med LinearCooling, der styrer temperaturvariationer inden for plus/minus en halv grad, og FreshConverter er en separat skuffe i køleskabet, der er specielt designet til at holde kød, fisk og grøntsager friske i længere tid, siger LG.

LG InstaView med MoodUP har en volumen på 352 liter (242 liter køleskab plus 110 liter fryser) og måler 595 x 1.870 x 684 mm (B x H x D). Energiklasse D (216 kWh/år).

LG lancerer også en lidt enklere model, kaldet InstaView med farvejustering, som har lignende specifikationer, men mangler MoodUP (frysedøren er altid sort) og højttalere. Den har energiklasse C (172 kWh/år).

Pris og tilgængelighed

LG’s InstaView kølefryseskab med MoodUP (GBG719MDNN) bliver lanceret i uge 27 og får en pris på 24.999 kroner.

LG’s InstaView kølefryseskab med farvejustering (GBG7190CEV) lanceres også i uge 27 og koster 14.999 kroner.

Læs også Fem energirigtige kølefryseskabe Mange har kombineret køl og frys derhjemme, og hvis den har nogle år på bagen, er det måske på tide at skifte den ud med en mere energibesparende model.
Ola Larsson
(f. 1970): Freelancejournalist på L&B Home. Ola har i 24 år arbejdet med at holde styr på - og skrive om - trends, innovationer og produkter inden for forbrugerelektronik samt hvidevarer & køkkenmaskiner. 1999-2017 arbejdede Ola på de svenske branchemagasiner Rateko, El&Vitt samt ElektronikBranschen i jobs som journalist, teknisk redaktør og chefredaktør. Siden 2017 har Ola arbejdet som konsulent - i sit eget firma Eor AB, grundlagt i 2014 - med primært fokus på det skrevne ord.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Autentisk pizza på mindre plads

Bertazzoni tager patent på Air-Tec

Smart Home-produkter til kæledyr

Kølefryseskab med 438 farvekombinationer

Musik i farver fra WiZ

Husqvarnas robotplæneklippere får solcelleopladning

Dobbelt airfryer i kompakt format

Enklere liv med Yales smarte dørgreb

Budgetvenlig airfryer med vindue

Små køleskabe og frysere fra Miele

Forbedret espressomaskine

Hold styr på din terrassedør med Matter

Scroll to Top