Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

AR-værktøj viser hvordan du har gjort rent – i realtid

Dyson introducerer CleanTrace, et AR-værktøj, der viser dig, hvor effektiv din rengøring er i realtid - hvis du har en iPhone med LiDAR.

Skrevet af / 14/04/2024 - 10:01
AR-værktøj viser hvordan du har gjort rent – i realtid

Hvis du ikke er sikker på, at du har støvsuget i alle kroge og hjørner, kan Dyson CleanTrace være noget for dig. Det er et værktøj, der giver dig mulighed for at se præcis, om du har gjort rent eller ej – direkte på din mobil, som fastgøres til støvsugerrøret.

CleanTrace bruger LiDAR-teknologien fra brugerens mobiltelefon til at kortlægge rummet, og ved hjælp af AR (augmented reality) viser den, hvor man har gjort rent, og hvor man ikke har. Og når man er færdig med rengøringen, kan man scanne rummet med sin telefon for at se, om man har overset noget.

Foto: Dyson

En kompatibel model

Foreløbig er det kun Dyson Gen5Detect-støvsugeren, der er kompatibel med CleanTrace, og man skal have en iPhone med LiDAR for at kunne bruge den, hvilket betyder, at man skal have en iPhone 12/13/14/15 Pro eller Pro Max.

Vi indså, at vi alle kunne lære en ting eller to af vores robotstøvsugeres metodiske måde at gøre rent på. I modsætning til de fleste mennesker, der gør rent, ved Dysons robotter, hvor de befinder sig i rummet, hvor de har været, og hvor de ikke har været. Med Dyson CleanTrace tilføjer vi dette ekstra lag af rengøringsintelligens til Gen5detect-støvsugeren. Det giver dig mulighed for at se, hvor du har gjort rent, og hvor du ikke har gjort rent, hvilket kombineret med vores indbyggede partikeldetektering giver bevis for, at gulvet virkelig er blevet gjort rent,” siger Charlie Park, Chief Technologist hos Dyson Home.

Pris og tilgængelighed

Dyson CleanTrace og Dyson CleanTrace phone clip (som er mobilholderen) vil være tilgængelige fra juni 2024, og der er ikke annonceret nogen pris i skrivende stund.

Læs også Gør rent ved hjælp af laser Jeg har sagt det før, og jeg siger det igen – der er sjovere ting end at gøre rent. Men heldigvis findes der mennesker, som faktisk gør deres bedste for at gøre det hele både nemmere og sjovere.
Ola Larsson
(f. 1970): Freelancejournalist på L&B Home. Ola har i 24 år arbejdet med at holde styr på - og skrive om - trends, innovationer og produkter inden for forbrugerelektronik samt hvidevarer & køkkenmaskiner. 1999-2017 arbejdede Ola på de svenske branchemagasiner Rateko, El&Vitt samt ElektronikBranschen i jobs som journalist, teknisk redaktør og chefredaktør. Siden 2017 har Ola arbejdet som konsulent - i sit eget firma Eor AB, grundlagt i 2014 - med primært fokus på det skrevne ord.

Tado opgraderes til seneste standard

Koda 2 Max er Oonis største og mest avancerede pizzaovn til dato

Matter version 1.3

Motormoppe fra Dyson

Et kamera til enhver vinkel

Ny monsterrobot fra Roborock

Lav mad uden ledning med KitchenAid Go

Robotstøvsuger lover støvsugning og gulvvask med menneskelig præcision

Vil ændre rengøring af gulve

Nutribullet gør comeback i Norden

CSA har lanceret sikkerhedsstandard for intelligente hjem

LG udvider sit premium-sortiment

Lyd & Billede
Scroll to Top