Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Ecovacs lancerer ny flagskibsduo

Ecovacs lancerer to nye robotstøvsugere - flagskibsmodeller i T30-serien.

Skrevet af / 30/04/2024 - 17:00
Ecovacs lancerer ny flagskibsduo

Ecovacs har solgt husholdningsrobotter siden 2006 og hævder, at de er verdens førende producent af den slags robotter og den næststørste på det nordiske marked, hvor de vokser hurtigt.

De lancerer nu Deebot T30 Omni og Deebot T30 Pro Omni, som begge har en ny anti-tangle-børste så hår ikke sætter sig fast, adaptiv kantrensning og skylning med tempereret varmt vand samt en selvrensende station.

Virksomheden siger, at dens TruEdge Adaptive Edge Cleaning-teknologi adskiller disse produkter fra andre robotstøvsugere, som ofte overser områder, der er svære at rengøre, såsom hjørner og overfladen omkring bordben.

De er begge udstyret med en ny højhastighedsmotor, som hævdes at have en sugeevne på 11.000 Pa, og mopperne løftes automatisk 9 mm, når robotstøvsugeren registrerer et tæppe.

Ecovacs Deebot T30 Omni ved sin selvrensende station. (Foto: Ecovacs)

De nye T30-modeller er de første fra Ecovacs, der har Active Moisture Mopping, hvilket betyder, at moppen kontinuerligt fugtes med vand for at opnå de bedste resultater.

Premiummodellen Deebot T30 Pro Omni har også sensorer, der registrerer graden af snavs på moppen under rengøringen. Afhængigt af hvor snavset moppen bliver, bestemmer den, hvordan gulvet skal moppes.

En anden ny funktion er, at robotstøvsugerne kan startes ved at trykke på dem med foden. De kan styres via Ecovacs-app’en og er desuden kompatible med Apple Watch.

Pris og tilgængelighed

Ecovacs Deebot T30 Omni fås i sort og koster 6.699 kroner, mens Deebot T30 Pro Omni fås i rosa og sølv og koster 7.455 kroner.

Læs også Hører støvsugere og skuresvampe fortiden til? Med sit flagskib X2 Omni stikker Ecovacs hovedet frem og lover, at det nu er tid til at sige farvel til manuel rengøring.
Ola Larsson
(f. 1970): Freelancejournalist på L&B Home. Ola har i 24 år arbejdet med at holde styr på - og skrive om - trends, innovationer og produkter inden for forbrugerelektronik samt hvidevarer & køkkenmaskiner. 1999-2017 arbejdede Ola på de svenske branchemagasiner Rateko, El&Vitt samt ElektronikBranschen i jobs som journalist, teknisk redaktør og chefredaktør. Siden 2017 har Ola arbejdet som konsulent - i sit eget firma Eor AB, grundlagt i 2014 - med primært fokus på det skrevne ord.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tado opgraderes til seneste standard

Koda 2 Max er Oonis største og mest avancerede pizzaovn til dato

Matter version 1.3

Motormoppe fra Dyson

Et kamera til enhver vinkel

Ny monsterrobot fra Roborock

Lav mad uden ledning med KitchenAid Go

Robotstøvsuger lover støvsugning og gulvvask med menneskelig præcision

Vil ændre rengøring af gulve

Nutribullet gør comeback i Norden

CSA har lanceret sikkerhedsstandard for intelligente hjem

LG udvider sit premium-sortiment

Lyd & Billede
Scroll to Top