Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

iRobot Roomba j9+ holder styr på rengøringen

Den nye robotstøvsuger er smartere, gør ikke tæpper våde og har en ny ladestation.

Skrevet af / 11/09/2023 - 17:08
iRobot Roomba j9+ holder styr på rengøringen

IRobot har knap nok nået at lancere mellemklasse-robotterne Combo i5+ og Combo j5+, før det er tid til de nye topmodeller. Det er robotstøvsugeren Roomba j9+ og Roomba Combo j9+, som også kan moppe.

(Foto: iRobot)

Ifølge iRobots undersøgelser er køberne irriterede over robotter, der sætter sig fast, laver de samme fejl igen og igen, og mopper, der efterlader våde mærker på tæpperne. De hævder at have løst de første problemer med det nye iRobot OS 7.0, som har nye funktioner.

iRobot forstår, at kunderne er nødt til at stole på, at robotten holder sit løfte om automatiseret rengøring. Hvis en robot bliver ved med at sidde fast, fare vild, plette tæppet, fordi en våd, beskidt moppe trækkes hen over det osv., så mister kunden tilliden til produktet,” siger Colin Angle, bestyrelsesformand og CEO hos iRobot.”

Dirt Detective giver dig et “snavs-kort” over dit hjem, så den kan prioritere problemområder og endda automatisk gemme badeværelset til sidst. Den vælger at sætte farten ned på et glat gulv, suge lidt ekstra på gulvtæppet og moppe lidt ekstra i køkkenet, hvor der er spildt på gulvet. Det sørger den nye SmartScrub-funktion for, hvor den ikke bare tørrer gulvet af, men også mopper, hvor det er nødvendigt.

(Foto: iRobot)

Når det gælder tæpper, løfter Roomba Combo j5+ moppen hele vejen op til toppen af robotten i stedet for kun at trække den lidt op i bunden. På den måde undgår man at moppe/skrubbe vand ind i tæppet.

Moppen løftes hele vejen op (Foto: iRobot)

Den nye Clean Base Auto-Fill Dock opladnings- og tømningsstation tømmer snavs i 60 dage og genopfylder moppevand i op til 30 dage. Stationen er deres hidtil mest støjsvage og har opbevaringsplads til støvsugerposer og moppeklude.

(Foto: iRobot)

Pris og tilgængelighed

Roomba Combo j9+ har en vejledende udsalgspris på 10.999 kroner og Roomba j9+ 7.999 kroner. Begge forventes på lager i november.

Læs mere på irobot.dk

 

Læs også:

Nye Roomba Combo j5+ og i5+ mopper og støvsuger

De nye rengøringsmaskiner kan omstilles fra kun at støvsuge til også at moppe gulvene.

Læs mere
Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhedsredaktør. Jonas har arbejdet for Lyd & Billede siden 2007 og skriver om det meste, der kan kaldes bærbart, dvs. smartphones, trådløse højttalere og hovedtelefoner. Indimellem trænger hans tests sig ind på kollegernes områder – multirumslyd, hjemmebiograf og foto. Jonas startede sin karriere som tech-journalist på IDG og har skrevet for PC för Alla, Internetworld og det, der senere blev til M3.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Enklere liv med Yales smarte dørgreb

Budgetvenlig airfryer med vindue

Små køleskabe og frysere fra Miele

Forbedret espressomaskine

Hold styr på din terrassedør med Matter

Webers flagskibsgriller bliver smarte

Pizzaovn med roterende sten

To kurve giver flere muligheder

Opkoblet ølbryggeri til det smarte hjem

Robotplæneklipper med cylinder

Tado opgraderes til seneste standard

Koda 2 Max er Oonis største og mest avancerede pizzaovn til dato

Scroll to Top