Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

iRobot Roomba j9+ holder styr på rengøringen

Den nye robotstøvsuger er smartere, gør ikke tæpper våde og har en ny ladestation.

Skrevet af / 11/09/2023 - 17:08
iRobot Roomba j9+ holder styr på rengøringen

IRobot har knap nok nået at lancere mellemklasse-robotterne Combo i5+ og Combo j5+, før det er tid til de nye topmodeller. Det er robotstøvsugeren Roomba j9+ og Roomba Combo j9+, som også kan moppe.

(Foto: iRobot)

Ifølge iRobots undersøgelser er køberne irriterede over robotter, der sætter sig fast, laver de samme fejl igen og igen, og mopper, der efterlader våde mærker på tæpperne. De hævder at have løst de første problemer med det nye iRobot OS 7.0, som har nye funktioner.

iRobot forstår, at kunderne er nødt til at stole på, at robotten holder sit løfte om automatiseret rengøring. Hvis en robot bliver ved med at sidde fast, fare vild, plette tæppet, fordi en våd, beskidt moppe trækkes hen over det osv., så mister kunden tilliden til produktet,” siger Colin Angle, bestyrelsesformand og CEO hos iRobot.”

Dirt Detective giver dig et “snavs-kort” over dit hjem, så den kan prioritere problemområder og endda automatisk gemme badeværelset til sidst. Den vælger at sætte farten ned på et glat gulv, suge lidt ekstra på gulvtæppet og moppe lidt ekstra i køkkenet, hvor der er spildt på gulvet. Det sørger den nye SmartScrub-funktion for, hvor den ikke bare tørrer gulvet af, men også mopper, hvor det er nødvendigt.

(Foto: iRobot)

Når det gælder tæpper, løfter Roomba Combo j5+ moppen hele vejen op til toppen af robotten i stedet for kun at trække den lidt op i bunden. På den måde undgår man at moppe/skrubbe vand ind i tæppet.

Moppen løftes hele vejen op (Foto: iRobot)

Den nye Clean Base Auto-Fill Dock opladnings- og tømningsstation tømmer snavs i 60 dage og genopfylder moppevand i op til 30 dage. Stationen er deres hidtil mest støjsvage og har opbevaringsplads til støvsugerposer og moppeklude.

(Foto: iRobot)

Pris og tilgængelighed

Roomba Combo j9+ har en vejledende udsalgspris på 10.999 kroner og Roomba j9+ 7.999 kroner. Begge forventes på lager i november.

Læs mere på irobot.dk

 

Læs også:

Nye Roomba Combo j5+ og i5+ mopper og støvsuger

De nye rengøringsmaskiner kan omstilles fra kun at støvsuge til også at moppe gulvene.

Læs mere
Jonas Ekelund
(f. 1969): Freelancejournalist. Jonas har arbejdet for Lyd & Billede siden 2007 og skriver om det meste, der kan kaldes bærbart, dvs. smartphones, trådløse højttalere og hovedtelefoner. Indimellem trænger hans tests sig ind på kollegernes områder – multirumslyd, hjemmebiograf og foto. Jonas startede sin karriere som tech-journalist på IDG og har skrevet for PC för Alla, Internetworld og det, der senere blev til M3.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilbud i samarbejde med vores kommercielle partner Prisjagt.dk

Vil du læse hele artiklen?

Med LB+ Total får du adgang til ALT indhold på Lyd & Billede og LB Home.

Allerede abonnent? Log ind.

  • Prøv LB+ i 30 dage
    Kun 29,-

    Fornyes efter 30 dage, ingen bindingstid.

  • LB+ Total i 12 mnd
    83 kr/mnd

    Du sparer 312 kr

Ønsker du kun adgang til Lyd & Billede eller L&B Home?

Klik her for at bestille adgang til Lyd & Billede

Klik her for at bestille adgang til L&B Home

Intet Meet på Google Nest

Nespresso lancerer Vertuo Creatista

Hjemlig hygge med Beurer

Sæt fut i dit hjemmekontor med Wiz

Fritstående køle- og fryseskabe fra Bertazzoni

Vasker 25 kg og tørrer 13 kg

Lyd & Billede
Scroll to Top