Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Nye Roomba Combo j5+ og i5+ mopper og støvsuger

De nye rengøringsmaskiner kan omstilles fra kun at støvsuge til også at moppe gulvene.

Skrevet af / 30/08/2023 - 14:10
Nye Roomba Combo j5+ og i5+ mopper og støvsuger

Roomba Combo j5+ kan du blot skifte støvbeholderen ud med moppebeholderen, så klarer den også vådmopning af gulvene. Combo i5+ er en billigere model til mindre rum.

Efter den vellykkede Roomba Combo j7+-lancering har vi oplevet en stigende efterspørgsel på flere iRobot 2-i-1-rengøringsrobotter. Vi imødekommer denne efterspørgsel ved at udvide vores 2-i-1-sortiment med Roomba Combo j5+ og Roomba Combo i5+, som giver kunderne større valgmulighed for at vælge netop den robot, der passer bedst til deres behov og budget inden for denne kategori,” siger Barry Schliesmann, Chief Product Officer hos iRobot.

I støvsugertilstand bruger combo-modellerne gummibørster, der arbejder på alle typer gulvoverflader, uden at kæledyrshår vikler sig ind i dem. Den registrerer selv særligt snavsede områder og rengør dem ekstra grundigt. Når det er nødvendigt, kører den hen og tømmer støvbeholderen i Clean Base-stationen, der har engangsposer til nemmere tømning.

Foto: iRobot

Når du vil moppe, skifter du støvbeholderen ud med moppebeholderen, som du fylder med vand eller rengøringsmiddel. Her bruges gummibørsterne, sidebørsten og moppekluden til at fjerne fastgroet snavs.

Foto: iRobot

Roomba Combo bliver smartere, jo mere den bliver brugt, den lærer at navigere i dit hjem, og hvad den skal undgå. Den genkender mere end 80 objekter, der skal undgås, såsom ledninger, tøj, sko, rygsække, kæledyrenes skåle og legetøj – og endda deres afføring. Du kan selv indstille no-go-zoner.

Foto: iRobot

Roomba Combo i5+ bruger samme teknologi, men er beregnet til mindre rum. Den kører automatisk og genoplader sig selv, når der er brug for det, og fortsætter, hvor den slap. Ladestationens støvbeholder kan rumme 60 dages snavs.

Pris og tilgængelighed

Roomba Combo j5+: 6.999 kr., kommer i november 2023.

Roomba Combo i5+: 5.499 kr., kan fås nu.

Læs også:

6 robotstøvsugere

Robotstøvsugeren – Guds gave til ethvert hjem?

I 2015 blev robotstøvsugeren årets julegave, og fra at være et produkt, der primært tiltrak teknologientusiaster, er robotstøvsugeren blevet en del af mange hjem.

Læs hele testen
Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhedsredaktør. Jonas har arbejdet for Lyd & Billede siden 2007 og skriver om det meste, der kan kaldes bærbart, dvs. smartphones, trådløse højttalere og hovedtelefoner. Indimellem trænger hans tests sig ind på kollegernes områder – multirumslyd, hjemmebiograf og foto. Jonas startede sin karriere som tech-journalist på IDG og har skrevet for PC för Alla, Internetworld og det, der senere blev til M3.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kølefryseskab med 438 farvekombinationer

Musik i farver fra WiZ

Husqvarnas robotplæneklippere får solcelleopladning

Dobbelt airfryer i kompakt format

Enklere liv med Yales smarte dørgreb

Budgetvenlig airfryer med vindue

Små køleskabe og frysere fra Miele

Forbedret espressomaskine

Hold styr på din terrassedør med Matter

Webers flagskibsgriller bliver smarte

Pizzaovn med roterende sten

To kurve giver flere muligheder

Scroll to Top