BLACK WEEK TILBUD PÅ LYD & BILLEDE. 30% BARE DENNE UGE! SE TILBUDET HER!

Læk afslører OnePlus 8T-specifikationer

Kinesiske OnePlus er på vej med nye mobiler. De bliver officelt lanceret i slutningen af september, men de fleste detaljer om OnePlus 8T kender vi allerede nu.

OnePlus har spyttet en lind strøm af nye telefoner ud på markedet i løbet af 2020. Udover den fænomenale flagskibsmodel OnePlus 8 Pro har den kinesiske mobilproducent også lanceret premium-modellen OnePlus 8 samt mellemklasse-successen OnePlus Nord, som vi testede for blot få uger siden.

Men kineserne ligger ikke på den lade sige, og hvis vi skal tro på dagens rygter fra Androidcentral, er OnePlus snart igen klar med nye smartphones.

Det passer godt til firmaets sædvanlige cyklus – som i 2019, hvor de lancerede OnePlus 7 og 7 Pro i foråret, mens OnePlus 7T og 7T Pro kom i begyndelsen af oktober.

Læs også Mere end varm luft? OnePlus Nord er blevet markedsført, som var mobilen ensbetydende med Jesu genkomst. Det er den ikke, men mindre kan også gøre det.

Samme tidsplan følger de altså også i år, hvor vi ifølge Androidcentral kan regne med at se OnePlus 8T-serien så tidligt som i slutningen af denne måned.

Den absolutte topmodel – som formentlig får navnet OnePlus 8T Pro – ved vi stadig intet om, men til gengæld har Androidcentral lækket næsten alle specifikationerne for premium-modellen OnePlus 8T, og hvis prisen ellers er rigtig, så bliver den helt sikkert en af efterårets mest eftertragtede smartphones, tør vi godt gætte på allerede nu.

Lækket illustration af OnePlus 8T via Androidcentral. (Kilde: OxygenUpdater)

Langt henad vejen kommer OnePlus 8T til at ligne forårets topmodel OnePlus 8 Pro. Således kommer 8T både med Snapdragon 865+ processor, 8 GB RAM samt 128 GB indbygget lager.

Dertil kommer en 6,55″ AMOLED-skærm med en opdateringsfrekvens på 120 Hz – altså præcis som OnePlus 8 Pro, selvom skærmstørrelsen fra OnePlus 8 bevares.

På bagsiden af OnePlus 8T vil der sidde et kameramodul med fire linser, herunder en hovedlinse med 48 MP opløsning, en 16 MP ultravidvinkel, en 5 MP makro og en såkaldt portrætlinse med 2 MP opløsning.

OnePlus 8T kommer med Android 11 og OnePlus’ egen brugerflade OxygenOS i version 11.

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Udviklingsredaktør og journalist. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.
Kommenter

Skriv et svar

  Læs også

  Nu kan du spare mange penge på et nyt kamera.
  Nu er det kun tre uger til, at vi igen kan grine og græde med den charmerende Johanne & co.
  Light Speaker fra svenske Transparent er ikke som andre trådløse højttalere.
  Popprinsessen går i helt nye veje – nu på Disney+.
  Den taiwanske knallert- og motorcykelproducent afslører deres elektriske scooter KYMCO F9 i morgen.
  Undgå fejlkøb i løbet af Black Week – gå efter vores testvindere!
  Fujifilm GFX100 får hele 400 megapixel!
  Risikoen for at blive snydt er større end chancen for at gøre et kup.

  Aktuelle tilbud

  Annonce

  Apple iPad Air (2020)

  Vejl.pris 7499 kr Bedste iPad Air til dato

  Apple iPad Air (2020) vs. Samsung Galaxy Tab S7+ 5G

  Vejl.pris kr Et heftigt dilemma

  Samsung Galaxy Tab S7+ 5G

  Vejl.pris 9499 kr Fantastisk tablet til både underholdning og produktivitet

  reMarkable 2

  Vejl.pris 3380 kr Digital notesblok
  Prisjagt.dk er en kommerciel partner for lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.