Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

OnePlus 7 Pro

OnePlus 7 Pro er mobilen, du skal vælge i stedet for ­topmodellerne fra Apple, Huawei og Samsung.

Skrevet af / 17/10/2019 - 10:57
OnePlus 7 Pro

Skærmen på OnePlus 7 Pro er et kapitel for sig. Opløsningen er høj (516 ppi), det samme er lysstyrken, og AMOLED-teknologien sørger for et knivskarpt skærmbillede og dynamiske farver. Men det er opdateringshastigheden på 90 Hz, der virkelig rykker. I praksis betyder den højere opdateringshastighed, at hele brugerfladen på OnePlus 7 Pro – alle menuer, ikoner og animationer – vises med flere billeder i sekundet end på konkurrerende mobiler. Med samme HDR 10+ teknologi, som sidder i Samsung Galaxy S10+, sørger OnePlus desuden for, at understøttet videoindhold fra f.eks. Netflix og YouTube fremstår med bedre kontrast, mere dybde og mere realisme end på nogen anden mobilskærm, jeg har set.

OnePlus 7 Pro byder på en lydoplevelse, der – ligesom skærmen – er noget helt for sig selv. OnePlus har vist nærmest indbygget en ghettoblaster fra 1980’erne i 7 Pro. Så godt lyder mobilen, når man spiller spil eller ser video uden brug af hovedtelefoner. Lyden giver tilmed et ekstra lag dybde til den excellente haptiske motor, så man nærmest har fornemmelsen af at sidde med en håndholdt spilkonsol, når man gamer.

Samtlige benchmark-tests bekræfter min subjektive oplevelse af mobilen. Den nye topmobil fra OnePlus den bedst ydende og mest kraftfulde smartphone, vi nogensinde har testet! En så heftig ydelse trækker dog tænder ud på batteriet. Heldigvis kommer OnePlus 7 Pro med såkaldt Warp Charge, som oversat til dansk er 30 watt hurtigopladning, der kan lade batteriet til 100 procent på under en time.

Konklusion

Du skal købe OnePlus 7 Pro, næste gang du går i byen efter en ny flagskibsmobil. Så meget er helt sikkert.

Men OnePlus 7 Pro kommer med markedets suverænt bedste mobilskærm, som med en opdateringshastighed på 90 Hz og ny, forbedret haptisk motor byder på en flydende, levende og lynhurtig brugeroplevelse, der er helt unik. Sammen med et virkelig stærkt lydbillede og en ydelse, som er helt i top, er det til at leve med, at batteriet ikke er det bedste på markedet. Især når man kigger på prisen. Selv den dyreste udgave af OnePlus 7 Pro er markant billigere end konkurrenterne. Det må gøre ondt på Huawei at se sig slået på prisen. (PGO)

Vil du læse hele artiklen?

Med LB+ Total får du adgang til ALT indhold på Lyd & Billede og LB Home.

Allerede abonnent? Log ind.

  • Prøv LB+ i 30 dage
    Kun 29,-

    Fornyes efter 30 dage, ingen bindingstid.

  • LB+ Total i 12 mnd
    93.25 kr/mnd

    Du sparer 312 kr

Ønsker du kun adgang til Lyd & Billede eller L&B Home?

Klik her for at bestille adgang til Lyd & Billede

Klik her for at bestille adgang til L&B Home

Nyhed

Danmark får sin egen brancheforening

Dansk-svensk samarbejde om forbrugerelektronik.
Læs mere
Scroll to Top