Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Vinder af Nothings designkonkurrence

Her er vinderne af Nothing-fællesskabets designkonkurrence.

Skrevet af / 05/05/2024 - 10:05
Vinder af  Nothings designkonkurrence

For bare to uger siden skrev vi om en lidt anderledes konkurrence arrangeret af mobiltelefonproducenten Nothing. De udfordrede deres aktive brugere til at designe deres egen Nothing-mobiltelefon og tilhørende baggrunde. Vinderne skulle derefter arbejde sammen med producentens designafdeling om at realisere den særlige Phone (2a) Community Edition-model.

Producentens meget aktive brugergruppe, eller community, var hurtig til at bombardere virksomheden med ideer. De modtog over 400 forslag, hvoraf en række nu modtager ærespriser. Et af de mere usædvanlige forslag fangede ikke kun virksomhedens opmærksomhed.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by AKASAKI VANHUYSE (@akasaki_vanhuyse)

Det drejer sig om det britiske designstudie Akasaki Vanhuyse, som har foreslået en model, de kalder Phosphorescence. Det betyder ganske enkelt, at telefonens bagside er malet med selvlysende maling. Det giver måske mening, da ingen mobiler er kendt for deres lyssignaler på bagsiden. Denne teknologi er dog helt analog, og malingen oplades af sollys og lyser derefter af sig selv i flere timer, før effekten forsvinder.

Nu begynder trin to i konkurrencen, hvor du skal designe baggrunde. Konkurrencen lukker for bidrag den 15. maj. Hvis du er ivrig, kan du læse detaljerne om konkurrencen her.

Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhedsredaktør. Jonas har arbejdet for Lyd & Billede siden 2007 og skriver om det meste, der kan kaldes bærbart, dvs. smartphones, trådløse højttalere og hovedtelefoner. Indimellem trænger hans tests sig ind på kollegernes områder – multirumslyd, hjemmebiograf og foto. Jonas startede sin karriere som tech-journalist på IDG og har skrevet for PC för Alla, Internetworld og det, der senere blev til M3.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Apple i shitstorm: Undskylder nu for brutal reklame

Nokia 3210 er tilbage!

Klogere og stærkere - samme kamera

iPad Pro får to OLED-paneler

Ny iPad Air fås i to størrelser

Nothings designkonkurrence er afsluttet

Sov du over dig i morges? Apple indrømmer, at det var deres skyld!

Tag en digital detox med Nokias nye dumme mobiler

Her er HMD's egne mobiler

Sporingstag til Googles Find My-netværk

OnePlus på vej med nye produkter

Heineken lancerer trist mobil

Scroll to Top