Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Motorola Edge 50 mobilerne er her

Med de tre modeller Fusion, Pro og Ultra spænder Motorola vidt prismæssigt.

Skrevet af / 16/04/2024 - 15:39
Motorola Edge 50 mobilerne er her

Den nye serie har fokus på design, fotografering og selvfølgelig AI. Motorola fremhæver også, at telefonerne er valideret af Pantone, hvilket betyder, at både kamera og skærm gengiver farver på en naturlig måde.

Foto: Motorola

Topmodellen i serien er Motorola Edge 50 Ultra, som på indersiden selvfølgelig er udstyret med den nyeste Snapdragon 8s Gen 3, op til 16 GB hukommelse og op til 1 TB lagerplads. Skærmen er en 6,67-tommers pOLED, og kamerasystemet kan bryste sig af et 50 Mp hovedkamera, en 50 Mp vidvinkel og en 64 Mp tele med 3x zoom. Ved hjælp af både egne og Googles AI-funktioner skulle billederne blive bedre end nogensinde. Batteriet er på 4.500 mAh og oplades med hele 125 watt, hvilket skulle give en dags brug efter fire (!) minutters opladning. Den fås i både vegansk læder og træ!

(Foto: Jonas Ekelund, L&B Home)

I midterfeltet er Motorola Edge 50 Pro, som er udstyret med Snapdragon 7 Gen 3-processor, 12 GB hukommelse og op til 512 GB lagerplads. Kamerasystemet har et 50 Mp hovedkamera med en imponerende f/1.4 blænde, 13 Mp vidvinkel og en 10 Mp tele med 3x zoom og optisk billedstabilisering. Også Pro har fotoforbedring med AI. Skærmen er en 6,7-tommer pOLED med HDR10+. Den oplades ligeledes med 125 watt!

Foto: Motorola

Den mest overkommelige prismæssigt er Motorola Edge 50 Fusion, som nøjes med en Snapdragon 7s Gen 2, men har IP68 vandresistens. Også den har et 50 Mp hovedkamera med optisk billedstabilisering og en 13 Mp vidvinkel, men ingen tele. Skærmen er en 6,7 kantløs pOLED-skærm og har en opdateringshastighed på op til 144 Hz, så der opnås flydende bevægelse.

Pris og tilgængelighed

Motorola Edge 50 Ultra bliver tilgængelig i slutningen af maj til 8.699 kr.

Motorola Edge 50 Pro fås nu til 5.290 kr.

Motorola Edge 50 Fusion kommer i begyndelsen af maj til en pris på 3.499 kr.

Vores test af Motorola Edge 50 Pro kommer snart!

Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhedsredaktør. Jonas har arbejdet for Lyd & Billede siden 2007 og skriver om det meste, der kan kaldes bærbart, dvs. smartphones, trådløse højttalere og hovedtelefoner. Indimellem trænger hans tests sig ind på kollegernes områder – multirumslyd, hjemmebiograf og foto. Jonas startede sin karriere som tech-journalist på IDG og har skrevet for PC för Alla, Internetworld og det, der senere blev til M3.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Apple i shitstorm: Undskylder nu for brutal reklame

Nokia 3210 er tilbage!

Klogere og stærkere - samme kamera

iPad Pro får to OLED-paneler

Ny iPad Air fås i to størrelser

Nothings designkonkurrence er afsluttet

Sov du over dig i morges? Apple indrømmer, at det var deres skyld!

Tag en digital detox med Nokias nye dumme mobiler

Her er HMD's egne mobiler

Sporingstag til Googles Find My-netværk

OnePlus på vej med nye produkter

Heineken lancerer trist mobil

Scroll to Top