Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Smuglancering af opdateret Galaxy Tab S6 Lite

Det rumænske Samsung-site kom til at poste den nye model for tidligt.

Skrevet af / 26/03/2024 - 13:15
Smuglancering af opdateret Galaxy Tab S6 Lite

Som et alternativ til de fremragende, men svedigt dyre, Galaxy Tab S9-tablets tilbyder Samsung også sin Tab S6 Lite. Ud fra modelnummeret kan det se ud, som om det er en gammel tablet, da Galaxy Tab S6 kom i 2019, med Lite-modellen året efter, men den opdateres faktisk hvert andet år for at holde den kørende. Nu er det to år siden, at S6 Lite blev opgraderet, og på det seneste har der cirkuleret rygter på nettet om, at en opdatering er på vej. Og nu er den pludselig dukket op på Samsungs rumænske hjemmeside, uden nogen pressemeddelelse eller omtale af, at det er en ny model.

Læs også Vildere tablet får du ikke Samsung Galaxy Tab S9 Ultra 5G er større end mange laptop-skærme. Men den nøgne tablet koster også mere end de fleste bærbare PC’er.

Man har helt enkelt bare ændret billederne og specifikationerne. Det er måske ikke så overraskende, da de nye funktioner er ekstremt begrænsede. Den har ny 2,4 GHz systemchip, som ikke er nævnt ved navn, men tidligere lækager siger, at det er en Exynos 1280 i modsætning til den tidligere Snapdragon-chip. Bluetooth er også blevet opgraderet fra version 5 til 5.3 og understøtter nu lydcodecs med lossless-komprimering.

Ellers er der som tidligere en 10,4-tommers LCD-skærm på 1.200 x 2.000 pixel og understøttelse af S-Pen, 4 GB hukommelse, 64 GB lagerplads, SD-hukommelseskort og et 8 MP kamera.

(Foto: Samsung)

Årsagen til opgraderingen kan ganske enkelt være, at det er nødvendigt for at køre nyere Android-versioner. Den nye Tab S6 Lite kommer med Android 14 og Samsungs One UI 6.1-interface, i modsætning til den tidligere model, som kom med Android 12.

En anden nyhed er den mintgrønne farve, som måske er mere forårsagtig end sort eller kobberfarvet.

Den rumænske side oplyser ikke nogen pris, hvilket tyder på, at man måske er kommet til at offentliggøre nyheden for tidligt.

Kilde: Gizmochina

Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhedsredaktør. Jonas har arbejdet for Lyd & Billede siden 2007 og skriver om det meste, der kan kaldes bærbart, dvs. smartphones, trådløse højttalere og hovedtelefoner. Indimellem trænger hans tests sig ind på kollegernes områder – multirumslyd, hjemmebiograf og foto. Jonas startede sin karriere som tech-journalist på IDG og har skrevet for PC för Alla, Internetworld og det, der senere blev til M3.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

OnePlus på vej med nye produkter

Heineken lancerer trist mobil

Årets Edge-serie er her

Billigere iPhone-reparationer

Sporingstags til alle Android-mobiler

Smart kombioplader til ferien

Hvad vil Apple vise i juni?

Galaxy Tab S6 Lite opgraderet

Design din drømmemobil

Kommer der Google-AI i iPhone?

Lettere skift fra iPhone til Android

Se det store billede på din Google Pixel

0
Lyd & Billede
Scroll to Top