Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Det forventer vi på Apples WWDC24 i juni

En perfekt anledning og mulighed for at afsløre planer for AI i fremtidens iPhone.

Skrevet af / 30/03/2024 - 10:01
Det forventer vi på Apples WWDC24 i juni

Hvert år i juni afholder Apple sin World Wide Developer Conference i Californien, der, som navnet antyder, primært er en konference for udviklere. Men traditionelt bruger Apple åbningskeynoten til at afsløre sine planer for iOS og macOS for det kommende år. Nogle år har der desuden været hardwarepræsentationer, som sidste års Apple Vision Pro. Hvad vil de vise i år?

Læs også One more thing ... De nye AR-briller integrerer virkeligheden med Apples apps og tjenester.

Blockbusteren på WWDC23 var Vision Pro.

Det, der helt sikkert vil blive vist, er iOS 18 og iPadOS 18, operativsystemerne i iPhone og iPad. Ifølge rygterne bliver det en stor opgradering. Blandt rygterne er understøttelse af RCS, hvilket vil betyde, at det ikke spiller nogen rolle, om man kører iPhone eller Android, når man sender beskeder til hinanden. Forhåbentlig vil stemmeassistenten Siri også få en større opgradering og blive smartere.

Det forventes at være en perfekt måde at fremvise Apples AI-initiativ på. Virksomheden har været meget stille sammenlignet med Google og Microsoft, som frigiver nye værktøjer hver måned. Men Apple ligger selvfølgelig ikke på den lade side. De har haft travlt med at opkøbe AI-ekspertise det seneste år og siges endda at have aflyst deres bilprojekt for at fokusere på AI i stedet.

Læs også Kommer der Google-AI i iPhone? Apple forhandler angiveligt med Google om en licens til Gemini AI.

Forventningen er, at de vil præsentere en AI, der kan køre lokalt på iPhone. Spørgsmålet er, om dette vil kræve iPhone 16. Apple har været proaktive og har haft en neural processor (AI-acceleration) i sine mobiler i årevis.

Det ville ikke være en stor overraskelse, hvis Apple også præsenterer M3 Ultra, som de viste M2 Ultra sidste år. Det er workstationversionen af M3-processoren, som blev lanceret tidligere. Kan vi håbe på en Mac Pro med M3 Ultra?

WWDC24 finder sted den 10. juni.

Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhedsredaktør. Jonas har arbejdet for Lyd & Billede siden 2007 og skriver om det meste, der kan kaldes bærbart, dvs. smartphones, trådløse højttalere og hovedtelefoner. Indimellem trænger hans tests sig ind på kollegernes områder – multirumslyd, hjemmebiograf og foto. Jonas startede sin karriere som tech-journalist på IDG og har skrevet for PC för Alla, Internetworld og det, der senere blev til M3.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

OnePlus på vej med nye produkter

Heineken lancerer trist mobil

Årets Edge-serie er her

Billigere iPhone-reparationer

Sporingstags til alle Android-mobiler

Smart kombioplader til ferien

Hvad vil Apple vise i juni?

Galaxy Tab S6 Lite opgraderet

Design din drømmemobil

Kommer der Google-AI i iPhone?

Lettere skift fra iPhone til Android

Se det store billede på din Google Pixel

0
Lyd & Billede
Scroll to Top