Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Ny budgettablet fra OnePlus på vej

OnePlus udvider snart sortimentet med OnePlus Pad Go samt en ny udgave af OnePlus Watch 2.

Skrevet af / 18/04/2024 - 09:17
Ny budgettablet fra OnePlus på vej

OnePlus lancerede sin første tablet, OnePlus Pad, sidste sommer. Men i Indien, som er et vigtigt marked for den kinesiske mobilproducent, lancerede OnePlus blot få måneder senere OnePlus Pad Go, som er en tablet i budgetklassen.

Denne billige tablet, som nok skal blive populær hos masser af børnefamilier, samt en såkaldt livsstilsversion af OnePlus Watch 2 bliver lanceret på det europæiske marked d. 23. april. De vil begge være tilgængelige i butikkerne kort tid efter lanceringen.

Læs også Første tablet fra OnePlus er en fuldtræffer OnePlus Pad er et fremragende første bud på en tablet fra den kinesiske producent, men den egner sig bedst til at blive brugt derhjemme.

I skrivende stund ved vi ikke så meget om den nye udgave af OnePlus Watch 2 bortset fra, at produktet er blevet tilpasset for at “imødekomme de europæiske forbrugeres fokus på unikt design og individuel stil,” som OnePlus skriver i en pressemeddelelse.

OnePlus Pad Go har som nævnt været tilgængelig på det indiske marked siden oktober sidste år. Og derfor kan vi allerede her løfte sløret for de fleste af tablettens specifikationer, og det ser umiddelbart fornuftigt ud.

OnePlus Pad Go
OnePlus Pad Go oplades med 33 W. (Foto: OnePlus)

Således kommer OnePlus Pad Go bl.a. med en 11″ IPS-skærm med 2.4K opløsning (2.408 x 1.720 pixel), Mediatek Helio G99 processor med otte kerner, 8 GB RAM, 128 eller 256 GB lager samt mulighed for at udvide lagerpladsen ved hjælp af microSDXC-kort.

OnePlus Pad Go har desuden to 8 Mp kameraer, Wi-Fi 6, Bluetooth 5.2, 8.000 mAh batteri, og den vejer 532 gram.

Læs også Godt kommet igen, OnePlus! OnePlus Watch 2 er baseret på Google Wear OS 4.0 og byder på lang batterilevetid.

En dansk pris kender vi endnu ikke, men i Indien koster OnePlus Pad Go 19.999 indiske rupies for versionen med Wi-Fi og 128 GB lager, svarende til blot 1.675 kroner. Til sammenligning kostede OnePlus Pad 3.999 kroner, da den blev lanceret.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Apple i shitstorm: Undskylder nu for brutal reklame

Nokia 3210 er tilbage!

Klogere og stærkere - samme kamera

iPad Pro får to OLED-paneler

Ny iPad Air fås i to størrelser

Nothings designkonkurrence er afsluttet

Sov du over dig i morges? Apple indrømmer, at det var deres skyld!

Tag en digital detox med Nokias nye dumme mobiler

Her er HMD's egne mobiler

Sporingstag til Googles Find My-netværk

OnePlus på vej med nye produkter

Heineken lancerer trist mobil

Scroll to Top