Search
Generic filters

: Philips 55PFL8008S/12

Sort silke

Philips stiller op med et stilfuldt blankt, sort tv, der har et imponerende sortniveau af LED at være.

Philips 55PFL8008 er en veludstyret model med særdeles smagfuldt design og tresidet Ambilight omgivelseslys. Rammen er i sort krom, hvilket giver tv’et et eksklusivt udtryk. Byggekvaliteten er godt varetaget, f.eks. med en base af støbejern i stedet for plastic.

Brugervenlighed og funktioner
Philips’ fjernbetjening er dobbeltsidet med et tastatur på bagsiden, som forenkler indtastning af søgeord og passwords. Den har også indbygget touch-funktion, men sidstnævnte virker ikke så følsom og er lidt langsommere i optrækket end LG’s Magic Remote. Menusystemet har også sine mangler, og det tager unødvendig lang tid at navigere rundt i menuerne efter vores mening. Måske savner den noget processorkraft?

App-siden har længe været lidt mangelfuld hos Philips, men nu er Netflix endelig på plads. Desuden har de et par lyssky betalings-apps af den letpåklædte slags. Funktionen Miracast gør det muligt at vise indhold trådløst fra Android-baserede tablets og smartphones på tv-skærmen, men det er i praksis begrænset til billeder og video, som man har lagret på mobilen.

Billedkvalitet
Philips kommer (ligesom LG) med gode billedindstillinger fra fabrikken. Forhåndsindstillingerne ISF Day og Night er kalibreret efter branchestandarden 6500 kelvin. Farvegengivelse er både nuanceret og nøjagtig. Philips har normalt en noget overdrevet billedbehandling, men i ISF-tilstand er den reduceret eller helt slået fra, og det mærkes ved, at billedet både er støjfrit og har substans. Detaljer i ansigter kommer tydeligt frem, uden at billedet bliver grovkornet. Der er også væsentlig mere kontrast og liv i billedet her end på de billigere Samsung- og LG-modeller.

Sortniveauet er mærkbart mørkere, hvilket giver en bedre dybdefølelse. Philips har imidlertid en tendens til “clouding” – ujævn lysfordeling, der giver lyse pletter i det sorte. De har også valgt et mere blankt frontglas på denne model, som giver lidt flere refleksion fra rummet. Det er kun mærkbart, når man ser tv under bestemte lysforhold, men kan påvirke oplevelsen af film.

Vi savner definitivt det super matte Moth-filter fra den gamle topmodel 46PFL9705. Men til prisen leverancer 55PFL8008 utvivlsomt et fejende flot billede.

Lydkvalitet
Philips har givet lyden i deres tv’er et mærkbart løft i år, og 55PFL8008 er ingen undtagelse. Lyden fra de bagmonterede højttalere er betydelig mere fyldig og åben end fra de andre billigere tv’er i testen. Philips’ tv har endda noget basgengivelse, som højner oplevelsen af film og musikprogrammer.

Konklusion

Vi kan godt lide:
Philips 55PFL8008 byder på et unikt design og god byggekvalitet. Fjernbetjeningen med tastatur forenkler indtastning af søgeord og passwords. Lyden er også god med overraskende fyldig bas. Billedkvaliteten er imponerende med dybt sortniveau og rå skarphed.

Vi kan ikke lide:
Philips’ skærm giver lidt refleksioner under visse lysforhold, og smart-oplevelsen virker temmelig træg i forhold til konkurrenterne. Med undtagelse af Netflix og et par porno-apps (!) er udvalget af apps også temmelig begrænset.

Lyd & Billede mener:
Philips 55PFL8008 er ikke nødvendigvis det smarteste tv i klassen, men absolut et af ​​de bedre på billedkvalitet.

Vi sætter stor pris på, at du læser Lyd & Billede!
Log ind for at læse videre.

Prøv Lyd & Billede i 30 dage for 3 kr

Få fuld adgang til alle artikler på lydogbillede.dk
Nordens største testarkiv, guider, anmeldelser og ugentlige nyhedsbreve.
Se flere muligheder her
forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.
Kommenter

Skriv et svar

  Også i denne test:
  Philips 65PFL9708 - Dybde og realisme
  Den længe ventede 9000-serie fra Philips byder på ekstremt skarpe billedoplevelser. Meget sejere bliver ikke det!
  Sony KDL-65X9005 - Knivskarpt drømme-tv
  Sonys 4K-tv er afgjort et af årets fedeste fjernsyn!
  Samsung PS64F8505 - Mørkets fyrste
  Samsungs nye plasmaskærm byder på det bedste fra to verdener: Ekstrem billedkvalitet kombineret med gode smart-oplevelser. Det er et tv, vi klart kan anbefale …
  Panasonic TX-P65VT60 - Endnu en konge?
  Panasonics plasmaskærme har længe været kongerne af billedkvalitet, og 65VT60 skuffer ikke.
  Sharp LC-80LE857E - Når 65 tommer er for lidt
  Det nyeste tv fra Sharp henvender sig til dem, der ikke kan få det stort nok! Vi taler om et 80 tommers tv, der kan erstatte projektoren til hjemmebio, sport og spil.
  Samsung UE55F8505 - Smart-tv med lækre linjer
  Koreanske Samsung hviler ikke på laurbærrene. I år har de endda lanceret en designvariant af deres designmodel!
  Sony KDL-55W805/807 - Godt til det meste
  Sony har lagt en masse ressourcer i deres 4K-tv’er det seneste år, men det har ikke forhindret dem i at lave interessante fuld HD-modeller. Og KDL-55W805 er absolut et spændende tv i sin prisklasse!
  LG 47LA667V - Hvid udfordrer
  Med en overflod af smarte og veludrustede fjernsyn fortsætter koreanske LG med at være Samsungs ivrigste rival.
  Samsung UE46F6515 - Meget for pengene
  Du behøver ikke at købe Samsungs dyreste tv for at få adgang til smarte finesser. Flere af lækkerierne er tilgængelige i den betydelig billigere og næsten lige så stilige 6-serie.

  Læs også

  Citation Tower beviser, at convenience-lyd ikke behøver at være små, diskrete bordhøjttalere med store kompromiser.
  Electrocompaniet har opgraderet deres bedste integrerede forstærker. ECI 6DX MKII har kanongod streaming og alt, hvad du har brug for af digital indmad.
  Samsung Galaxy Z Fold 2 er den foldbare smartphone, du altid har ønsket dig.
  Vil du lukke larm og andre lyde ude? Her er de bedste hovedtelefoner til formålet lige nu, til både tykke og tynde tegnebøger.
  Vi har tit spekuleret på, hvornår de første støjreducerende hovedtelefoner i high-end-klassen ville komme. Selvfølgelig er det Bang & Olufsen, der er først ude, og Beoplay H95 giver appetit på mere!
  For mange vil den nyeste iMac være den bedste stationære Mac – trods en ikke uvæsentlig ulempe.
  TAG Heuer Connected er mere end et smart træningsur, det er også et nydeligt armbåndsur.
  JBL melder sig ind i ANC-hovedtelefonernes topklasse med et par hovedtelefoner, der er sjove at lytte til og fjerner støjen effektivt.

  Aktuelle tilbud

  Annonce

  Samsung Q950TS (QE75Q950TS)

  Vejl.pris 59990 kr Ultraskarpt drømme-TV

  QLED vs OLED: TV-duel i sværvægtsklassen

  Vejl.pris kr QLED vs. OLED: TV-duel i sværvægtsklassen

  LG OLED CX (OLED65CX6LA)

  Vejl.pris 22990 kr Kontrastkongen

  Samsung Q95T (QE65Q95T)

  Vejl.pris 21999 kr Det bedste allround-TV?
  Prisjagt.dk er en kommerciel partner for lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.