Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

TEST: Skullcandy Indy ANC

Til dem der kan lide bas

Skullcandy Indy ANC har rigeligt med smæld i bassen, og nu er den aktive støjreduktion også endelig på plads.

Publiceret 16/07/2022 - 23:41
Skullcandy Indy ANC
Geir Gråbein Nordby

Skullcandy Indy har langt om længe fået støjreduktion og hedder så selvfølgelig Indy ANC. De har også lydgennemslip, som de selv kalder Ambient Mode. Hvis man har nogen af dem aktiveret, får man en opgivet spilletid på fem timer fra propperne og 13 timer fra etuiet. Hvis de er slået fra, holder propperne i ni timer, med 23 timer ekstra fra etuiet. Ikke bedst i klassen, men langtfra dårligst.

Propperne har gummivinger, så de let kan fiskes ud af etuiet og desuden sidder godt i ørerne. Men selv om de ser ud, som om de er lavet til træning, har de ikke nogen IP-certificering. De giver med andre ord ingen garanti for nogen form for vand- eller støvtæthed, så vær forsigtig med lange og svedige træningspas samt regnvejr.

Parring sker ved at åbne etuiet og se, om begge propper lyser rødt. Tag dem ud og put dem i ørerne, og en stemme siger “Noise cancelling on” og derefter “Pairing gennem venstre prop. Dernæst finder du hørepropperne i Bluetooth-listen på mobilen.

Indy ANC understøttes af Skullcandy-app’en, hvor man kan aktivere og deaktivere støjreduktion og lydgennemslip. Her kan man også tilpasse lyden med tre forhåndsvalgte indstillinger: Movie, Music og Podcast. Man kan derimod ikke indstille lyden selv.

Skullcandy Indy ANC Graabein
(Foto: Geir Graabein Nordby)

Lyden af Skullcandy Indy ANC

Støjreduktionen dæmper lave frekvenser effektivt nok til at gøre flyve- eller togturen mere behagelig. Høje støjfrekvenser slipper derimod fint igennem. Propperne har hørbar egenstøj; mere end normalt, men ikke i alvorlig grad. Der er fint lydgennemslip i Ambient mode.

Musikken er bastung og sej, når Tiësto spiller op til fest. Der er også god energi i diskanten. Bækkener kommer med andre ord godt igennem.

Mellemtonen er derimod ganske tilbageholdende, og vokaler opsamler lidt for meget af bassen, som er sluppet igennem popfilteret i lydstudiet.

Læs også Flot lyd til prisen Skullcandy Dime er små, fikse hørepropper med et etui, der ikke fylder meget i lommen. God lyd har de også, men batteriet er straks en anden historie …

Stortrommer lyder heftigt og sejt, men havde fortjent lidt mere af det øvre register for at lyde troværdigt. Bassen er ganske enkelt lige i overkanten og stikker ofte for meget ud i mikset.

Talekvaliteten er god, og stemmen går klart igennem, også med 70 dB pink noise i baggrunden. Man kan altså trygt bruge hørepropperne til mobilsamtaler og videokonferencer.

OBS: Højre høreprop holdt efterhånden op med at fungere hos os. Lyset slukkede, og det lykkedes os ikke at vække proppen til live igen. Det trækker ned på kvalitetsindtrykket.

Skullcandy Indy ANC SPREAD
(Foto: Geir Gråbein Nordby)

Stortrommer låter heftig og tøft, men hadde fortjent litt mer av sitt øvre register for å låte troverdig. Bassen er rett og slett litt i overkant, og stikker seg ofte for mye ut i miksen.

Talekvaliteten er god, stemmen kommer klart gjennom, det gjelder også med 70 dB pinknoise i bakgrunnen. Så disse proppene kan du trygt bruke til mobilsamtaler og videokonferanser.

NB! Høyre ørepropp sluttet å fungere etter hvert hos oss, lyset har slukket og det har ikke lyktes oss å vekke den til live igjen. For dette må vi gi trekk på kvalitetsinntrykk.

Karakter
Skullcandy Indy ANC
Basic

Lyd & Billede mener

Godt med punch i bassen. Holder man af elektroniske rytmer og EDM-musik, vil man synes om dem. God talekvalitet og en støjreduktion, der fungerer. Trådløs opladning. Bassen er i den tunge ende og stjæler opmærksomhed fra mellemtoneområdet. Kvalitetsindtrykket er ikke specielt godt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Læse hele artikkelen? Log ind eller bliv medlem af LB+.

Se alle vores abonnementer her.

Proffer behøver ikke at betale mere

Hovedtelefoner for musikelskere

En anderledes Sound Blaster

Et endnu bedre Utopia?

For dælen, sikke kræfter!

Her har JBL tænkt på alt

Scroll to Top