Skullcandy Indy har langt om længe fået støjreduktion og hedder så selvfølgelig Indy ANC. De har også lydgennemslip, som de selv kalder Ambient Mode. Hvis man har nogen af dem aktiveret, får man en opgivet spilletid på fem timer fra propperne og 13 timer fra etuiet. Hvis de er slået fra, holder propperne i ni timer, med 23 timer ekstra fra etuiet. Ikke bedst i klassen, men langtfra dårligst.
Propperne har gummivinger, så de let kan fiskes ud af etuiet og desuden sidder godt i ørerne. Men selv om de ser ud, som om de er lavet til træning, har de ikke nogen IP-certificering. De giver med andre ord ingen garanti for nogen form for vand- eller støvtæthed, så vær forsigtig med lange og svedige træningspas samt regnvejr.
Parring sker ved at åbne etuiet og se, om begge propper lyser rødt. Tag dem ud og put dem i ørerne, og en stemme siger “Noise cancelling on” og derefter “Pairing” gennem venstre prop. Dernæst finder du hørepropperne i Bluetooth-listen på mobilen.
Indy ANC understøttes af Skullcandy-app’en, hvor man kan aktivere og deaktivere støjreduktion og lydgennemslip. Her kan man også tilpasse lyden med tre forhåndsvalgte indstillinger: Movie, Music og Podcast. Man kan derimod ikke indstille lyden selv.
Lyden af Skullcandy Indy ANC
Støjreduktionen dæmper lave frekvenser effektivt nok til at gøre flyve- eller togturen mere behagelig. Høje støjfrekvenser slipper derimod fint igennem. Propperne har hørbar egenstøj; mere end normalt, men ikke i alvorlig grad. Der er fint lydgennemslip i Ambient mode.
Musikken er bastung og sej, når Tiësto spiller op til fest. Der er også god energi i diskanten. Bækkener kommer med andre ord godt igennem.
Mellemtonen er derimod ganske tilbageholdende, og vokaler opsamler lidt for meget af bassen, som er sluppet igennem popfilteret i lydstudiet.
Stortrommer lyder heftigt og sejt, men havde fortjent lidt mere af det øvre register for at lyde troværdigt. Bassen er ganske enkelt lige i overkanten og stikker ofte for meget ud i mikset.
Talekvaliteten er god, og stemmen går klart igennem, også med 70 dB pink noise i baggrunden. Man kan altså trygt bruge hørepropperne til mobilsamtaler og videokonferencer.
OBS: Højre høreprop holdt efterhånden op med at fungere hos os. Lyset slukkede, og det lykkedes os ikke at vække proppen til live igen. Det trækker ned på kvalitetsindtrykket.
Stortrommer låter heftig og tøft, men hadde fortjent litt mer av sitt øvre register for å låte troverdig. Bassen er rett og slett litt i overkant, og stikker seg ofte for mye ut i miksen.
Talekvaliteten er god, stemmen kommer klart gjennom, det gjelder også med 70 dB pinknoise i bakgrunnen. Så disse proppene kan du trygt bruke til mobilsamtaler og videokonferanser.
NB! Høyre ørepropp sluttet å fungere etter hvert hos oss, lyset har slukket og det har ikke lyktes oss å vekke den til live igjen. For dette må vi gi trekk på kvalitetsinntrykk.
Lyd & Billede mener
Godt med punch i bassen. Holder man af elektroniske rytmer og EDM-musik, vil man synes om dem. God talekvalitet og en støjreduktion, der fungerer. Trådløs opladning. Bassen er i den tunge ende og stjæler opmærksomhed fra mellemtoneområdet. Kvalitetsindtrykket er ikke specielt godt.
Vejl. pris 860 kr
Specifikationer
- Type: Helt trådløse hørepropper
- Bluetooth: 5.2
- Multipunkt: Ja
- Aktiv støjreduktion: Ja
- Resistens: –
- Codecs: AAC, SBC
- Batteritid: 5 + 13 timer m. ANC / 9 + 23 timer u. ANC
- Vægt: 2 x 6,5 g + etui 63 g
- Opladning: USB-C, trådløs Qi
- Web: skullcandy.com
Også i denne test:
10 hørepropper på budget
Marshall Minor III
Fedt design, tynd lyd
Marshall Minor III er blandt de sejeste trådløse hørepropper rent udseendemæssigt. Lydmæssigt snubler de desværre før målstregen.
Sudio E2
Skyhøje forventninger – indfrier ikke helt
Sudio E2 kan bl.a. prale af 3D-lyd og avancerede talemikrofoner. I realiteten er de et helt okay køb.
Belkin Soundform Rise
Ikke så brugervenlige
Belkin Soundform Rise har en god og velafbalanceret lyd på alle typer musik. Men en irriterende skavank ødelægger hele oplevelsen.
OnePlus Nord Buds
Glimrende lyd for pengene
Med Nord Buds har OnePlus undladt ekstrafunktioner og brugt pengene på det vigtigste, nemlig lyden.
Samsung Galaxy Buds2
Samsungs bedste
Samsung Galaxy Buds2 gør meget rigtig godt og har en god, fyldig lyd – og for brugere af Samsung-mobiler lyder de endnu bedre.
JBL Tune 230NC
Gode til musik, endnu bedre til tale
JBL Tune 230NC har bedre talekvalitet end mange andre, og lydmæssigt står de også stærkt. Især med den gode EQ.
Urbanears Boo Tip
Bare helt okay
Urbanears Boo Tip sidder godt i ørerne og er nemme at bruge. Men de er fuldstændig blottet for spændende funktioner, og lyden er også forglemmelig.
JBL Tune 130NC
Det store røverkøb
JBL Tune 130NC er blandt de mest vellydende hørepropper til under en tusse, især efter lidt EQ-justering.
Creative Outlier Pro
Prispressende multikunstner
Creative Outlier Pro retter op på sine søskendes svagheder og byder på god lyd og fantastisk batterilevetid. Men størrelsen vokser også i takt med batteriet.
Læs videre med LB+
LB+ Total uge
Fuld adgang til alt indhold i en uge
LB+ Total måned
Fuld adgang til alt indhold i en måned
LB+ Total 12 måneder
Fuld adgang til alt indhold på Lyd & Billede og L&B Home i 12 måneder
- Adgang til mere end 7.500 produkttests!
- Store rabatter hos vores samarbejdspartnere i LB+ Fordelsklub
- Ugentlige nyhedsbreve med seneste nyheder/li>
- L&B TechCast – en podcast fra L&B
- Deaktivering af annoncer